Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

ΕΜΒΟΛΙΑ - ΩΦΕΛΟΥΝ ή ΒΛΑΠΤΟΥΝ;

                                          

To άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Holistic Life  ( ανεξάρτητη περιοδική έκδοση για της συμπληρωματικές και εναλλακτικές θεραπείες) στο τεύχος 24, Μάρτιος - Απρίλιος 2008 και το γράφει ο κύριος Γεράσιμο Στουραΐτης , Διευθυντής Ιπποκράτειου Κέντρου Κλασσικής Ομοιπαθητικής.
                                              Είναι αδιαφιλονίκητο γεγονός ότι όλα τα εμβόλια δεν είναι ούτε αθώα ούτε ασφαλή και ότι πιθανό να έχουν σοβαρότητες παρενέργειες όπως επιληψία , εγκεφαλοπάθεια , παράλυση , αυτισμό , σακχαροδιαβήτη , σύνδρομο Ντάουν , σύνδρομο αιφνιδίου βρεφικού θανάτου και θάνατο , για να αναφέρω μερικές από τις παρενέργειες των εμβολισμών.
Κάθε γονέας πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ενημερωμένος για το συγκεκριμένο εμβόλιο που θα επιτρέψει να γίνει στο παιδί του , ιδιαιτέρως δε για τους πιθανούς κινδύνους που ο συγκεκριμένος εμβολιασμός μπορεί να κρύβει για το παιδί του.
Ενημερωθείτε  για τους κινδύνους επιπλοκών και για τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις που μπορεί να έχει.
Σκοπός αυτού του άρθρου δεν είναι να πείσει τους γονείς να μην εμβολιάζουν τα παιδιά τους. Άλλωστε αυτή είναι μια εντελώς δική τους απόφαση. Θα συμφωνήσετε , όμως , μαζί μου ότι προκειμένου να μπορεί κάποιο θέμα , ιδιαίτερα μάλιστα αν πρόκειται για την υγεία των παιδιών μας , πρέπει απαραιτήτως να έχει ενημερωθεί διεξοδικά για το θέμα για το οποίο πρόκειται να αποφασίσει.
Σκοπός μου , λοιπόν είναι να δώσω στους αναγνώστες μια σύντομη ενημέρωσει που γενικώς λείπει , μια ενημέρωση που δεν δίδεται , ίσως επειδή τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ από τους εμβολιασμούς είναι τεράστια.
Στο πραγματικά καταπληκτικό βιβλίο του διδάκτορος της ιατρικής G.Buchwald με τον τίτλο << Eμβολιασμοί .Μια επιχείρηση βασισμένη στον φόβο>> , που σας προτρέπω να διαβάσετε για να έχετε μια πλήρη ενημέρωση ( κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Βιβλιοθήκη του Ρόδου) , δίνονται διάφορα στοιχεία , μεταξύ των οποίων και οικονομικά.
Στην σελίδα 273 και μόνον για το εμβόλιο του κοκκύτη αναφέρεται:
<<To πραγματικό κίνητρο για τις προωθούμενες από την κυβέρνηση εκστρατείες εμβολιασμού είναι ο κερδοσκοπικός τρόπος σκέψης της φαρμακευτικής βιομηχανίας και του ιατρικού κατεστημένου. Το <<Ιατρικό Βήμα>>(Medical Tribune) 49, της 14ης Μαρτίου 1987 αναφέρει: Ο Suessmuth επικρίνει τους γιατρούς που έχουν κουρασθεί με τους εμβολιασμούς.Όποιος δεν εμβολιάζει χάνει 10.000 μάρκα τον χρόνο>>. Σύμφωνα με αυτό το άρθρο , οι γιατροί γραφειοκράτες δρ F.H. Mader , ταμίας , και ο δρ. Ε.Brueggemann , Πρόεδρος του Συλλόγου Γερμανών Γενικών Παθολόγων , συνιστούν οι γιατροί να εμβολιάζουν όσο <<το πράγμα αντέχει>>!
Αυτό σημαίνει ότι κάθε γενικός παθολόγος στην Γερμανία μπορούσε ( την εποχή εκείνη) να κερδίσει 10.000 μάρκα μόνον από τους εμβολιασμούς. Καθώς στην Γερμανία γίνονται 5 έως 6 εκατομμύρια εμβολιασμοί ( πρίν από την επανεισαγωγή του εμβολίου BCG και το εμβόλιο του κοκκύτη ) , αυτός και μόνον ο αριθμός δείχνει πόσα τεράστια κέρδη αντιπροσωπεύουν οι εμβολιασμοί για την φαρμακευτική βιομηχανία και φυσικά για τους γιατρούς. 
 
http://www.shirleys-wellness-cafe.com/vaccines.htm
http://home1.gte.net/carriet/VaccinationsKill.htm
www.autism.byethost.com/causes.html
http://www.natural-acne-treatment-solutions.com/vaccinations-the-hour-of-the-time.html
www.awakentothetruth.com/vaccinations.htm
Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ