Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ. Οι άγνωστες θεραπευτικές ιδιότητες των φυτών. "Δέν υπάρχουν Ασθένειες αλλά Ασθενείς".

                                    

           


Η ανθοθεραπεία είναι ένα θαυμάσιο σύστημα , που ανακαλύφθηκε απο τον Άγγλο Ιατρό ´Εντουαρτ Μπάχ ( 1936 - 1986) και έχει σαν βάση τα 38 Ανθοϊάματα και την φιλοσοφία της τέλειας Αρμονίας μεταξύ Ψυχής και Νού.
Η δράση των Ανθοϊαμάτων ασκούν ευεργετική επίδραση στην ψυχοδιανοητική κατάσταση του ανθρώπου και έχουν πολύ καλά αποτελέσματα σε ψυχολογικά και ψυχοσωματικά προβλήματα.
Τα Ιάματα του Μπάχ παρασκευάζονται από υγιή και ώριμα άνθη άγριων λοπυλουδιών και δένδρων , δεν αντιδοτούν άλλη θεραπευτική αγωγή , δεν προκαλούν εθισμό και δεν δημιουργούν παρενέργειες στον οργανισμό.
Είναι αγνά παρασκευάσματα που λειτουργούν στο ενεργειακό μας πεδίο και πίνοντας μερικές σταγόνες κατά την διάρκεια της ημέρας μας προσφέρονται δονήσεις γαλήνης , αισιοδοξίας , αυτοπεποίθησης , αγάπης , δύναμης , θάρρος , ήρεμη σκέψη , αποφασιστικότητα.
Τα Ανθοϊάματα μπορούν να ληφθούν ως συμπληρωματικά άλλων θεραπειών όπως ομοιπαθητική , κλασσική ιατρική , ψυχοθεραπεία , βοτανοθεραπεία , Μπόουτεκ, σιάτσου , ρεφλεξολογία , αλλά μπορούν επίσης να ληφθούν και μόνα τους.
Η ανθοθεραπεία για να έχει αποτελεσματικότητα και διάρκεια και για να αντιμετωπιστεί μια λανθασμένη εσωτερική κατάσταση σε βάθος , χρειαζόμαστε ένα έμπειρο θεραπευτή ο οποίος θα μας ακούσει με ευσυναίσθηση και αγάπη.
Ο θεραπευτής θα μας δημιουργήσει ένα κλίμα εμπιστοσύνης και θετικής στάσης έτσι ώστε να εκφράσουμε ελεύθερα τα συναισθήματά μας και να ξετυλίξουμε την ιστορία της ψυχής μας. 


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ