Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

Το Θαύμα των Γαλαζοπράσινων Φυκιών(AFA)

                                                

Τα νέα για την άγρια φυσική τροφή που συλλέγονται στην λίμνηUpper Klamath, στα νότια του Όρεγκον, στην Αμερική και χρησιμοποιούνται ως συμπλήρωμα διατροφής, εξαπλώνονται συνεχώς. Η λίμνη Klamath είναι η μεγαλύτερη παραγωγός βιομάζας στον πλανήτη και αποδίδει άφθονες ποσότητες αυτής της θεμελιώδους τροφής.
Επιστημονικές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει τις μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες αυτής της ποικιλίας φυκιών που ονομάζεται Aphanizomenon Flos-Aqua η αλλιώς AFA.
Τα Γαλαζοπράσινα Φύκια AFA, της λίμνης Klamath, είναι μοναδικά και διαφέρουν από  οποιαδήποτε άλλα BGA( Blue Green Algae), στον κόσμο.
-Αποτελούν την πλουσιότερη-γνωστή-πηγή χλωροφύλλης.
-Αναπτύσσονται ελεύθερα στη φύση σε ένα οικοσύστημα όπου  τα μεταλλικά θρεπτικά στοιχεία βρίσκονται σε τέτοια  αφθονία που παρόμοιο του δεν υπάρχει άλλο γνωστό, τουλάχιστον πρός το παρόν.
-Έχουν αμυλώδες κυτταρικό τοίχωμα που καθιστά άμεσα αφομοιώσιμες τις θρεπτικές ουσίες που περιέχουν.
Ένα πρόγραμμα μελετών που ασχολήθηκε με το θέμα αυτό και μιά ομάδα ερευνητών στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις, έφτασε στο συμπέρασμα ότι τα φύκια AFA μπορούν να βελτιώσουν την υγεία σε περιπτώσεις συναχιού, γρίππης, μιασματικών μολύνσεων, χρόνια κόπωση, έλλειψη προσοχής, κατάθλιψη, ρευματισμών, αρθρίτιδα, κολίτιδα, μυαλγίες κ.άλλα. Επίσης τα φύκια ενεργούν στο ανοσοποιητικό και στο νευρικό σύστημα και σε περιπτώσεις φλόγωσης.
Το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, η Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, το Πανεπιστήμιο Mc Cill και το Νοσοκομείο Royal Victoria είναι μερικά από τα ιδρύματα που μελέτησαν τα οφέλη που επιφέρει στην υγεία αυτή η μοναδική τροφή.
Τον Ιανοάριο του 2000 το περιοδικό American Neutraceutical Association δημοσιεύει δύο μελέτες πάνω στα AFA.
Η μία από τις μελέτες "Οι ευνοικές επιδράσεις των AFA στα λιπίδια"
Η δεύτερη μελέτη"Κινητοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος μέσω της διατροφής-Άμεσες επιδράσεις στην κυκλοφορία του αίματος και στην λειτουργία των κυττάρων"
Το συμπέρασμα καταλήγει ως εξής:
"H κατανάλωση των AFA οδηγεί σε γοργές αλλαγές στην κινητικότητα των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος, χωρίς να ενεργοποιεί τα λεμφοκύτταρα.´Ετσι τα AFA ενισχύουν την περιπολία των αμυντικών κυττάρων χωρίς να διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα".
Το Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού συμμετείχε σε ένα ελεγχόμενο πείραμα κατά το οποίο αδρανείς αβλαβείς ουσίες ελέγχουν τη δραστικότητα άλλων παραγόντων.
Τα αποτελέσματα του πειράματος αυτού έδειξαν ότι τα AFA βελτιώνουν σημαντικά την μετάδοση των κεντρικών νευρικών μηνυμάτων όπως μετρήθηκαν με το τέστ της ανταπόκρισης του στελέχους του εγκεφάλου σε ακουστικά εραθίσματα( τέστ BAER).
Μετά την λήψη AFA επί ένα μήνα, οι συμμετέχοντες παρουσίασαν αύξηση των λειτουργιών των αισθήσεων ενισχύοντας έτσι τους πολυάριθμους ισχυρισμούς ατόμων που καταναλώνουν AFA,περί αυξημένης πνευματικής εγρήγορσης.

 

 

 

 

 


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ