Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

AFA-Η τέλεια φυσική τροφή ηλικίας 2 δις.ετών 

 

 

                                               

 

 

 

 


 

Tα γαλαζοπράσινα φύκια της λίμνης Upper Klamath, της πολιτείας του Όρεγκον, έχουν αναγνωρισθεί ως τέλεια τροφή σε όλον τον κόσμο.
Εισήγηση του Τeodor Troev.

 

 

 

Eρευνητές που καταγοητεύθηκαν από τις γεωλογικές συνθήκες της λίμνης Upper Klamath, την συγκρίνουν με τον "Χαμένο Κόσμο" του Sir Arthur Conana Doyle-ένα υψηλό οροπέδιο, που παίζει το ρόλο βιολογικής "μηχανής του χρόνου", διατηρώντας προιστορικά είδη φυτών και ζώων. Άν ακι η ιδέα ότι στην περιοχή Klamath ζούνε δεινόσαυροι είναι εξωπραγματική, ωστόσο, είναι γνωστό, ότι εκεί συναντά κανείς μορφές ζωής, που υπάρχουν εδώ και εκατομμύρια χρόνια.
Στην κατηγορία αυτή υπάγονται και τα γαλαζοπράσινα φύκια που ευδοκιμούν στην λίμνη Upper Klamath και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τροφή.Παρόμοια φύκια έχουν εντοπισθεί και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές, με την διαφορά ότι εδώ ευδοκιμούν σε αφθονία και κάθε καλοκαίρι υπάρχει η δυνατότητα να συλλέγονται μεγάλες ποσότητες από αυτά.
H λίμνη Upper Klamath βρίσκεται στην περιοχή των βροχοπτώσεων των όρων Cascade, και δέχεται νερά από έναν μεγάλο αριθμό γεωθερμικών πηγών και βουνήσιων χειμάρρων.
Αντιθέτως, η περιοχή γύρω από την επαρχία Klamath είναι ξηρή και ερημώδης, όπου οι ετήσιες βροχοπτώσεις φθάνουν μόλις τα 30 εκατοστά.
"Η λίμνη είναι μιά από τις πλουσιότερες πηγές βιομάζας στον κόσμο" εξηγεί ο Jim Carpenter,ο οποίος μελέτησε για πολλά χρόνια την οικολογία της.Και συνεχίζει λέγοντας ότι "από το οικοσύστημά της προέρχεται πολυ περισσότερη ζωή ανά τετραγωνικό μέτρο από οποιοδήποτε άλλο μέρος".

 

 

 

 

 

 

 

 


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ