Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

ΝΟΣΟΣ ΚΑΙ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

                                                        

Γράφει ο Dr. Γεωργιάδης Γεώργιος.


Λέμε πως η ΥΓΕΙΑ είναι το πιο μεγάλο καλό
και αγαθό που έχουμε.

Ποια είναι η σημασία και το νόημα, όμως της νόσου και της αρρώστιας ,στην  ζωή μας; Ποιο είναι το μήνυμα και πως αποκωδικοποιείται η κάθε νόσος και  το κάθε σύμπτωμα ;

Για τον ψυχολόγο Thorwald Dethlefsen και τον γιατρό Rudiger Dahlke , δεν υπάρχουν πολλές αρρώστιες για να θεραπευτούν, αλλά μονάχα ΜΙΑ νόσος που αποτελεί  ένα κομμάτι μιας πιο ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ του ανθρώπου και που εκδηλώνεται με ποικίλους και διάφορους  τρόπους και κάτω από οποιαδήποτε μορφή.

Αυτή η νόσος συνοδεύει τον άνθρωπο κατά την διάρκεια όλης του της ζωής  και στο τέλος καταλήγει με τον θάνατο.

Αυτή, η νόσος, αποτελεί μέρος της ίδιας μας της ζωής, όπως ο αέρας είναι μέρος της αναπνοής, και προσπαθεί να μας δείξει πως ο άνθρωπος ζει σε ένα πεδίο γεμάτο εντάσεις των οποίων τα συμπτώματα δεν μπορούν να εξαλειφθούν, η μπορεί να εξαλειφθούν μόνο επιφανειακά και πρόσκαιρα με φάρμακα και επεμβάσεις.

Όλες οι αρρώστιες και οι νόσοι δεν είναι τίποτε άλλο παρά μονάχα συμπτώματα / σημάδια / μηνύματα/κώδικες της ΜΙΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ Νόσου και της οποίας μηνύματα και σημάδια πρέπει να αποκωδικοποιήσουμε και να τα καταλάβουμε.

Θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε και να αποκωδικοποιήσουμε τι θέλουν να μας πουν μια Μόλυνση, ένας Πονοκέφαλος, οι διάφορες Καρδιακές διαταραχές , οι γαστρικές διαταραχές κ.ά.

 

Όλα τα συμπτώματα έχουν μια ποιο βαθειά έννοια  και σημασία για την ζωή του κάθε ένα από εμάς: εκπέμπουν ένα μήνυμα που προέρχεται ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

Θα προσπαθήσουμε να αποκωδικοποιήσουμε , να ερμηνεύσουμε, να δεχτούμε και να καταλάβουμε μέχρι βάθους τα συμπτώματα μας και ποιο είναι το ΜΗΝΥΜΑ που θέλουν να μας μεταδώσουν.

Ένα από τα πιο νευραλγικά σημεία των καιρών μας είναι: εκείνο της αρρώστιας και της σημασίας της, αποδεικνύοντας πως η κάθε νόσος δεν είναι ένα τυχαίο συμβάν η ατύχημα , δεν είναι μια τυχαία διαταραχή χωρίς να υπάρχει ένα ΓΙΑΤΙ; αλλά εκφράζει σε τελευταία ανάλυση  καταπιεστικές  καταστάσεις  και περιοριστικά πιστεύω, εκφράζει καταστάσεις που προκαλούν φόβο, ανασφάλεια, πανικό και καταλύματα της ψυχής ( η σκιά..) της ζωής μας.

Δεν πρέπει να περιοριστούμε να την καταπολεμήσουμε αλλά ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ.

Ξεκινώντας από την πικρή αλλά αληθινή πραγματικότητα πως το βασικό λάθος της Μοντέρνας Κλασσικής Συμβατικής Ιατρικής είναι εκείνο το ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ, δηλαδή αδιαχώριστη και αδιάσπαστη οντότητα , ψυχή και σώματι( νους, συναίσθημα και σώμα), αλλά την θεωρεί σαν ένα σύνολο που αποτελείται από πολλούς τομείς ανεξάρτητους ο ένας από τον άλλον έτοιμοι να < επιδιορθώσει> όταν χαλάνε.

 


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ