Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

Η ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ'' ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2012 !!!


ΕΡ: θα υπάρχει λοιπόν η δυνατότητα η ενέργεια να μετατρέπεται σε ύλη και τούμπαλιν πάρα πολύ εύκολα;

 

ΑΠ: Βέβαια. Αυτή είναι μία από τις συσκευές που θα έχει το κάθε νοικοκυριό. Μια δεύτερη συσκευή είναι τα δονητικά ντους κυμάτων, όπου μπαίνουμε μέσα και οι δονήσεις απομακρύνουν κάθε ακαθαρσία από το δέρμα μας, ακόμα και από τα δόντια μας, και κατόπιν βομβαρδίζεται το σώμα μας για να καθαρίσει τελείως, ενώ μας κάνουν και μασάζ για εξισορρόπηση της ενεργείας μας και βγαίνουμε καθαροί και ανανεωμένοι, οπότε οι εξομοιωτές μας παρέχουν στην συνέχεια και τα ρούχα τα οποία επιθυμούμε.

 

Μια τρίτη συσκευή είναι τα κέντρα επικοινωνιών, όπου εμείς μπορούμε να καλέσουμε και να έρθει το ολόγραμμα του ανθρώπου που θέλουμε να μιλήσουμε από οποιοδήποτε σημείο του γαλαξία, και με μια μικροσυσκευή να γίνεται αυτόματη μετάφραση της συνομιλίας μας στις γλώσσες μας, ή να στέλνομε το δικό μας ολόγραμμα στους άλλους για να μιλήσουμε

 

Τέταρτο και σημαντικότερο, είναι τα λεγόμενα ολογραφικά θέατρα. Τα ολογραφικά θέατρα είναι μεγαλύτερες συσκευές από τους εξομοιωτές, όπου βάζουμε τα σχέδια ή τα χαρακτηριστικά του σπιτιού που θέλουμε να κάνουμε, με τον περιβάλλοντα χώρο του, και μέσα σε ώρες, ή το πολύ σε μια μέρα έχουμε έτοιμο το σπίτι υλοποιημένο αληθινό μπροστά μας, με τον κήπο του, την πισίνα του, κλπ. Αυτοί οι εξομοιωτές δημιουργούν επίσης και τις δυνατότητες της ''εικονικής πραγματικότητας''. Δηλαδή αν θέλουμε να πάμε διακοπές σε μια λίμνη, δημιουργούν στο πίσω μέρος του σπιτιού μας την εικόνα μιας λίμνης, με τα ψάρια της κλπ, όπου μπαίνουμε και κολυμπούμε χιλιόμετρα, ενώ στην πραγματικότητα έχουμε μετακινηθεί λίγα μόνον μέτρα. Ακόμη μπορούμε να δημιουργήσουμε την εικόνα μιας χιονισμένης πλαγιάς με τις πίστες της για να κάνουμε σκι, νομίζοντας ότι διανύουμε χιλιόμετρα με τον κρύο αέρα να μας φυσάει, ενώ πάλι έχουμε διανήσει λίγα μόνο μέτρα.

 

Στον δεύτερο μήνα θα γίνει η εκπαίδευση μας για το πώς θα πρέπει να είμαστε και πως να συμπεριφερόμαστε στην ''Γαλακτική Κοινωνία'' στην οποία θα εισέλθουμε. Ποιοι οι κανόνες, ποιοι οι νόμοι, πιο το πρωτόκολλο συμπεριφοράς μας, κλπ. Συγχρόνως θα γίνει και ο ταχύρυθμος καθαρισμός της Γής από την μόλυνση που υπάρχει σε όλους τους τομείς.

 

Στον τρίτο μήνα θα μάθουμε ποιες είναι οι νέες δυνατότητες που θα έχουμε, οι νέες δυνάμεις μας και θα εκπαιδευτούμε πως να μπορούμε αυτές να τις χαλιναγωγούμε ώστε να μην γινόμαστε άθελα μας επικίνδυνοι, λόγω των ισχυρών δυνάμεων που θα αποκτήσουμε.

 

Στον τελευταίο τέταρτο μήνα που τελειώνει η εκπαίδευση μας, θα μάθουμε τι ακριβώς θα γίνει στους ''θαλάμους μεταμόρφωσης'' όπου θα περάσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα σε τρεις μόνο μέρες, από την 3η διάσταση που είμαστε τώρα στην 5η διάσταση.

 

Εδώ θέλω να πω ότι οι θάλαμοι αυτοί μεταμόρφωσης έχουν δημιουργηθεί (για την ταχύτερη και ασφαλέστερη μετάβαση μας) από το 1991 από τους εξωγήινους στης κρυστάλλινες πόλεις της Κοίλη Γη, οι οποίες θα αποτελέσουν και την  προσωρινή μας κατοικία, και θα μεταβούμε εκεί με τα διαστημόπλοια των εξωγήινων για να κάνουμε αυτή την μεταμόρφωση πολύ γρήγορα, που αλλιώς θα χρειαζόταν πολλά χρόνια και πολλή προσπάθεια, ακόμη και κινδύνους αποτυχίας, αν γινόταν χωρίς τους θαλάμους σιγά-σιγά.

 

Ακόμη θέλω να πω ότι μεταβαίνοντας στην Κοίλη Γη με τις οικογένειες μας, οι εγκαταστάσεις μας θα είναι πιστά αντίγραφα των σπιτιών κλπ στα οποία βρισκόμαστε τώρα, και θα μπορούμε να επισκεπτόμαστε και τους φίλους και συνεργάτες μας, όσους (και θα είναι η μεγάλη πλειοψηφία) θα έχουν μεταφερθεί και αυτοί στην Κοίλη Γη. Αυτό γίνεται με την βοήθεια των ολογραφικών θεάτρων ώστε να αισθανόμαστε ότι τίποτα δεν άλλαξε. Όμως επί πλέον θα υπάρχει εκεί ο σύμβουλος μας, (ο μέντοράς μας), ο οποίος θα μας δίνει οδηγίες ενώ θα αισθανόμαστε μια μεγάλη χαρά και θα είμαστε γεμάτοι ενέργεια.

 

Αφού εγκατασταθούμε εκεί, θα μας γίνει μια ενημέρωση για το πώς εδώ και 13000  χρόνια, ενώ ήμασταν πλήρως ανεπτυγμένα άτομα, οι ''κακοί'' της ελίτ της Ατλαντίδος απενεργοποίησαν τους 10 από τους 12 έλικές του DNA μας για να μας έχουνε δούλους και πώς στη συνέχεια οι Ανουνάκοι (''κακοί'' εξωγήινοι από τον πλανήτη Ιμπίρου), που ήρθαν στην Γη πήραν την σκυτάλη από την ελίτ και συνέχισαν αυτή τη δουλειά, και πως τώρα ήρθε η ώρα, βάσει του Θεϊκού σχεδίου, να ξαναγίνουμε πλήρως συνειδητοποιημένα πεμπτοδιάστατα άτομα με την επανασύνδεση αυτών των ελίκων.

 

Στη συνέχεια θα μπούμε στους θαλάμους αυτούς, που θυμίζουν θαλάμους αποσυμπίεσης των δυτών, και την πρώτη μέρα θα γίνουν οι αλλαγές στο σώμα μας. Οι αλλαγές αυτές περιλαμβάνουν: Την σύνδεση των 10 ελίκων που είπαμε. Την δημιουργία των 13 τσάκρας (αντί των 7 που έχουμε σήμερα) και 200 άλλων δευτερευόντων. Τις αλλαγές στο σώμα μας διότι θα σταματήσουν οι επιγεννητικές αλλοιώσεις και θα πάψουμε να γερνάμε και θα πάμε στην ηλικία την οποία θέλουμε. Συνήθως οι εξωγήινοι έχουν την εμφάνιση των 20 ή 30 ετών ενώ μπορεί να έχουν 1000  ή 3000 και πλέον χρόνια στην πλάτη τους. Θα αντικατασταθούν τα όργανά μας που έχουν πρόβλημα με υγιή όργανα, ακόμη δε θα επανακτήσουμε μέλη που τυχόν μας λείπουν, το χέρι μας, το πόδι μας, κτλ. Παράλληλα θα έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε το σώμα που θέλουμε δηλαδή το ύψος μας, το βάρος μας και την εμφάνισή μας. ενώ θα εξαλειφτεί και κάθε τυχόν πνευματική, ή ψυχική μας ασθένεια.

 

 

 

ΕΡ: Όλα αυτά θα γίνουν το 2012 ή θα γίνουν σταδιακά;

 

ΑΠ: Όλα αυτά θα γίνουν τις ημέρες που θα μεταφερθούμε στην Κοίλη Γη, η οποία μεταφορά υπολογίζω ότι θα γίνει το 2012 (και μάλλον προς το τέλος του 2012). Οπωσδήποτε όμως θα έχει συντελεστεί πριν μπούμε στο Δεκέμβριο του 2012 που είναι η κρίσιμη ημερομηνία που η Γη γίνεται πλήρως πεμπτοδιάστατη. Ακόμη εκτιμώ ότι μέσα στο 2010 ορισμένες κυβερνήσεις θα ανακοινώσουν επίσημα την ύπαρξη των εξωγήινων, εάν βέβαια ισχύσει το κανονικό σενάριο που προανέφερα, και δεν πάμε στο σενάριο εκτάκτου ανάγκης.Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ