Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
  αρχική σελίδα

...ενδιαφέροντα links

 

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

                                    

  Η Ιστορία του Angelic Reiki     

Ο Αρχάγγελος Μέτατρον διαμέσω του Kevin Core.

Τούτη την εποχή στην ιστορία της Γης, έχει αλλάξει η δόνηση που περιβάλλει τη Γη. Κάθε ύπαρξη βασίζεται στη δόνηση. Τούτη την εποχή σημειώνεται άνοδος της δόνησης της Γης,  πράγμα που επιτρέπει στην υψηλότερη δόνηση του Αγγελικού Βασιλείου να αγκυροβολήσει τώρα στη Γη.

Στην πραγματικότητα, τούτο σημαίνει ότι η συνειδητότητά σας αυξάνει τη δόνησή της, οπότε συναντά  τη συνειδητότητα του Αγγελικού Βασιλείου, ενώνεται μαζί της και από κοινού κάνουν θαύματα πάνω στη Γη.

Καθώς οι Άγγελοι αποτελούν μέρος του Θεϊκού, γίνονται φορείς της δόνησης του Θείου Νου που ρέει διαμέσου αυτών. Καθώς η συνειδητότητά σας αυξάνει τη δόνησή της, συνδέεστε κι εσείς πλέον με τον Θείο Νου. Το Αγγελικό Βασίλειο σας καθοδηγεί ώστε να γίνετε κανάλια, όργανα στα Χέρια του Θεϊκού.

Μέρος της γνώσης αυτής, που σας μεταδίδουν όλοι οι Angelic Reiki Masters στον Κόσμο, αποτελεί το σύστημα που είναι πλέον γνωστό ως Αγγελικό Ρέικι. Μέσα από το σύστημα αυτό θα εξασκηθείτε στο να γίνετε φορείς της ενέργειας του Θείου Νου.  

Θα νιώσετε την ίδια την ανατριχίλα της δύναμης της Ζωής να ρέει μέσα από σας προς τους συνανθρώπους σας. Αυτή η ζωική δύναμη μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα με τη μορφή που τη γνωρίζετε.

Πρόκειται για την ευλογημένη Ανάσα του Θεού. Όντας το κανάλι αυτής της ενέργειας, θα δώσετε στον εαυτό σας, στη συνειδητότητά σας, τη δυνατότητα να ενωθεί με το Θείο.

Αυτή η ένωση της ανθρώπινης με τη Θεϊκή συνειδητότητα είναι η διαδικασία που καλείτε Ανάληψη.
                                                     

Όσοι από σας διαβάζετε τούτες τις γραμμές έχετε ακούσει το κάλεσμα. Σας καλούμε όλους να ενωθείτε μαζί μας και να φέρετε στη Γη τον Θείο Νου. Η χαρά που θα νιώσετε στην καρδιά σας αποτελεί την ίδια την ουσία της ύπαρξής σας.

Καθώς θα ζείτε στο πλαίσιο αυτής της δόνησης, όλα τα προβλήματα και οι στενοχώριες σας θα εξαφανιστούν. Χάνεται τώρα πια η σκεπτομορφή που διατηρούσε η ανθρωπότητα, σύμφωνα με την οποία ο πόνος υπάρχει και πρέπει να υπάρχει.

Η γνώση αυτή θα γίνει κοινό κτήμα όλων σας. Καθώς η δόνηση αυτή αγκυροβολεί στη συνειδητότητά σας, θα διαπιστώσετε ότι στην πραγματικότητα ο πόνος δεν έχει καμία βάση.  

Η δόνηση αυτή ουσιαστικά θα άρει από όλους τους ανθρώπους που θέλετε να θεραπεύσετε αυτό που αποκαλούν αρρώστια. Γιατί δεν υφίσταται αρρώστια όταν υπάρχει χαρά μέσα στην καρδιά.

Το σύστημα αυτό, λοιπόν, μεταδίδεται σε σας τώρα μέσα από ό,τι γνωρίζετε ως Ρέικι.

Τα εν λόγω σύμβολα  αποτελούν πύλες της συνειδητότητας και εκτείνονται πέρα από τον χώρο και τον χρόνο. Με το άνοιγμα των πυλών αυτών, η δόνηση που θα σας μεταδώσουμε μπορεί να θεραπεύσει όλα τα όντα πέρα από τον χώρο και τον χρόνο.

Θα διεισδύσουμε στο παρελθόν της Γης και θα θεραπεύσουμε όλες τις μνήμες του πόνου.

Το Φως της Θεϊκής Αρχής θα αγκυροβολήσει στη Γη. Οι θεραπευτικές τέχνες των αρχαίων χρόνων θα αφυπνιστούν και θα δοθούν σε σας για να τις εξασκήσετε.

Αφήστε τη χαρά που νιώθετε στην καρδιά σας καθώς διαβάζετε τούτες τις γραμμές να σας οδηγήσει τώρα στη δόνηση αυτή που αγκαλιάζει τη Γη.
                                              

Οι Άγγελοι είναι αυτοί που σας έχουν οδηγήσει σε τούτο τον τόπο. Σας αγκαλιάζουν αυτή τη στιγμή. Αισθάνεστε την παρουσία μας;......

Είναι τέλειο το γεγονός της ένωσής μας. Είναι τέλειο το γεγονός της παρουσίας σας εδώ.  

Η τελειότητα είναι η ίδια η ζωή εντός σας και αυτή σας οδηγεί τώρα.

Ανοίξτε τις καρδιές σας στη Νέα Εποχή που έρχεται τώρα.  

Διώξτε κάθε αμφιβολία. Αφήστε την υψηλότερη δόνηση της αγάπης να αγκυροβολήσει στις καρδιές σας. Αρχίστε να ανασαίνετε τον ψίθυρο της ανάσας της αγάπης. Γίνετε το λαμπερό παιδί.

Νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι το κανάλι του Θεραπευτικού Συστήματος του Αγγελικού Ρέικι, που μου δόθηκε από τον Αρχάγγελο Μέτατρον μεταξύ Οκτωβρίου 2002 και Φεβρουαρίου 2003.

Οι ίδιοι οι Άγγελοι κάνουν όλους τους συντονισμούς στο σύστημα αυτό μέσω του Αγγελικού Βασιλείου του Φωτός.

Παρόλο που δίνονται τα σύμβολα, δεν απαιτείται από τον μαθητή να τα απομνημονεύσει.

Τα σύμβολα του Ρέικι, όπως και πολλά άλλα, ενσωματώνονται στο ενεργειακό σας σώμα τη στιγμή του συντονισμού.

Κατά τη θεραπεία, ο θεραπευτής είναι απλά και μόνο το κανάλι, η γέφυρα, διαμέσου της οποίας μεταδίδεται η ενέργεια του Αγγελικού Βασιλείου στον θεραπευόμενο.

Ο θεραπευτής δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το αν έδωσε τα σωστά σύμβολα ή αν επικεντρώθηκε στο σωστό σημείο για τη θεραπεία.

Κάθε θεραπεία είναι τέλεια όσον αφορά τη σύλληψη και μετάδοσή της.

Μια και το σύστημα αυτό προέρχεται από τον Αρχάγγελο Μέτατρον, του ζήτησα να συμβάλει και αυτός στην παρούσα εισαγωγή, οπότε προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα.                            

                                                                                                                           Kevin Core  and Christine Core

                                           

Ιδρυτές του Συστήματος Angelic Reiki ®

.  

http://www.angelicreikimagic.com/
http://www.magicmerkabahangel.com/

               

Η Christine Core στο κέντρο μας το ΙΑΘΕΙΗΝ. ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΡΕΙΚΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ