Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
  αρχική σελίδα

...ενδιαφέροντα links

 

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!


                                      

                                                    

Επειδή οι ενέργειες του Καρούνα Ρέικι είναι πιο δυνατές και πιο θεραπευτικέ , θεωρούμε  ότι το Καρούνα Ρέικι είναι το επόμενο στάδιο μετά από αυτό του Ρέικι Μάστερ. Για αυτό και διδάσκεται μόνο σε αυτούς που είναι ήδη Ρέικι Μάστερ. Με τον ίδιο τρόπο που ένας σπουδαστής δεν θα ελάμβανε το Ρέικι ΙΙ χωρίς πριν να έχει πάρει το βαθμό Ρέικι Ι , κατά τον ίδιο τρόπο δεν διδάσκουμε το Καρούνα Ρέικι σε σπουδαστές που δεν έχουν λάβει και εξασκηθεί στο βαθμό Ρέικι Μάστερ. Κατ¢ αυτόν τον τρόπο ο σπουδαστής απολαμβάνει τα μεγαλύτερα οφέλη του επιπέδου Ουσούι Μάστερ.

Το Καρούνα Ρέικι έχει 2 επίπεδα και 8 σύμβολα. Κάθε ένα από τα σύμβολα είναι συνυφασμένο με μια διαφορετική συχνότητα και βοηθά με διαφορετικό τρόπο τη θεραπευτική διαδικασία . Υπάρχει ένα σύμβολο για τη μείωση του πόνου και την προετοιμασία για θεραπεία σε βάθος, ένα για θεραπεία σε βαθιά επίπεδα , ένα για να γεμίσει τον αποδέκτη με αγάπη, ένα για την γείωση των ενεργειών , ένα για την δημιουργία γαλήνης και ηρεμίας κ.τ.λ. Έχοντας στη διάθεσή μας περισσότερα σύμβολα είναι σαν ένας επισκευαστής που στην αρχή έχει μόνο τρία ή τέσσερα εργαλεία για να εργαστεί, είναι ικανός να επισκευάσει ένα μεγαλύτερο αριθμό προβλημάτων και μάλιστα σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Το Καρούνα Ρέικι φέρνει θεραπευτικές ενέργειες που είναι αξιοσημείωτα δυνατότερες και ικανές να θεραπεύσουν πιο γρήγορα ένα μεγαλύτερο αριθμό δυσκολιών. Πολλοί βιώνουν την ενέργεια να ρέει όχι μόνο στο σώμα και τους βραχίονες , αλλά και εξωτερικά ώστε να περιβάλλει εντελώς τον πρακτίσιονερ καθώς ρέει προς τον αποδέκτη. Αυτό μπορεί να αποτελέσει μια συγκινητική εμπειρία και πολλοί που ήταν Ρέικι μάστερς για χρόνια αρχίζουν να διοχετεύουν θεραπευτικά αποτελέσματα που είναι πολύ πιο ισχυρά από αυτά που βίωναν πρωτύτερα.

Ζούμε σε μια θαυμάσια εποχή όπου η αρχαία σοφία συνδυάζεται με τις σύγχρονες μεθόδους για να εξαπλωθούν οι πνευματικές πρακτικέ σε όλο τον κόσμο. Εκατομμύρια άνθρωποι εξασκούν το Ρέικι τώρα και οι αριθμοί συνεχίζουν να αυξάνονται  Αυτό έχει μια ισχυρή επίδραση στις πνευματικές ζωές μας και μας βοηθά να θεραπεύσουμε τον πλανήτη. Καθώς ο ρυθμός επιταχύνεται, η παγκόσμια ειρήνη γίνεται εφικτή. Ας χρησιμοποιήσουμε την θεραπευτική ενέργεια που έρχεται σε εμάς τώρα για να θεραπεύσουμε τους εαυτούς μας και τους άλλους.ΕΙΘΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΕΙΡΗΝΗ.

 Πιστοποιημένη Δασκάλα ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ ΜΑΣΤΕΡ (KAROUNA REIKI  MASTER)
ΑΘΗΝΑ ΣΑΛΩΝΙΔΟΥ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα του William Lee Rand.

http://www.reiki.org/reikiclasses/teachers/rand.html

 

Copyright 2009


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ