Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
  αρχική σελίδα

...ενδιαφέροντα links

 

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!


                                  
Καρούνα και Πνευματική Καθοδήγηση.                 

Αν και το Καρούνα Ρέικι δεν είναι θρησκεία , πολλοί ανακάλυψαν ότι έλαβαν θεραπεία και καθοδήγηση από πνευματικά όντα.
Η συστηματική εργασία με την ενέργεια του Καρούνα Ρέικι δυναμώνει την επίγνωσή μας και την σύνδεση μας με την αγνότερη πνευματική καθοδήγηση , όπως αυτή που προέρχεται από τον Ιησού, την Μητέρα  Μαρία, την Κουάν Γιν, , τον Άγιο Γερμανό  και τους άλλους Αναληφθέντες Διδασκάλους, αγγέλους και Αρχαγγέλους.
Σε ένα από τα πρώτα μαθήματα Καρούνα Ρέικι μάστερ, πραγματικά γνωριστήκαμε με την Αβαλοκιτεσβάρα που ενσωματώνει την βουδιστική αρχή της συμπόνιας. Σύμφωνα με το λεξικό Σαμπάλα για τον Βουδισμό και το Ζεν, στην Αβαλοκιτεσβάρα έχει δοθεί ο τίτλος της Μαχακαρούνα ή της «Μεγάλης Συμπόνιας».
Αβαλοκιτεσβάρα σημαίνει επίσης «Ήχος που φωτίζει τον Κόσμο».
Συχνά απεικονίζεται με πολυάριθμα χέρια , που συμβολίζει την ικανότητα της Αβαλοκιτεσβάρα να εργάζεται για το καλό όλων των αισθανόμενων όντων με τρόπο που να αντιστοιχεί σε κάθε κατάσταση.
Επίσης είναι γνωστή ως η «Κάτοχος Λωτού» επειδή κρατά ένα γαλάζιο λωτό στα χέρια της . Μερικές φορές παίρνοντας ανδρική ή γυναικεία μορφή , η Αλαβοκιτεσβάρα προσφέρει βοήθεια σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης.                                 
                                                             
                                                      Κουάν Γιν 
Η Κινέζικη και συχνά θηλυκή μορφή της Αβαλοκιτεσβάρα , είναι η Κουάν Γιν και η Ιαπωνική μορφή είναι η Κάνον. Η Θιβετιανή ενσάρκωση είναι η Τσενρέζι, που επίσης θεωρείται ότι είναι η προστάτης της «χώρας του χιονιού». Συχνά πιστεύεται ότι Τσενρέζι έχει μετενσαρκωθεί ως Δαλάι Λάμα και Κάρμαπα. Οι Κάρμαπα έχουν εργαστεί για το καλό όλων των αισθανόμενων όντων και υπήρξαν η πνευματική αρχή των τούλκου, της παλαιότερης γενεαλογίας του Θιβετανικού Βουδισμού. Ο Κάρμαπα κατά τις τελετές φορούσε μια μαύρη κορώνα η οποία υποδείκνυε ότι ήταν μια ενσάρκωση της Αβαλοκιτεσβάρα.
                                          
                                                         Αβαλοκιτεσβάρα
Το Τούλκου μεταφράζεται ως «σώμα μεταμόρφωσης» και θεωρείται ως ένα σπουδαίο μέσο για την διασφάλιση της πνευματικής και πολιτικής συνέχειας των μοναστικών ιδρυμάτων.
                                           
Ένας άλλος Πνευματικός Δάσκαλος που έχει αναγνωριστεί ενορατικά κατά την διάρκεια συνεδρίας Καρούνα Ρέικι είναι η Μητέρα Μαρία . Προσφέρει μια πολύ απαλή ενέργεια , και μερικές φορές φέρνει ένα άρωμα ρόδων. φαίνεται να παρουσιάζεται κυρίως όταν ο αποδέκτης εργάζεται σε θέματα σχέσεων ή θέματα καρδιάς.

Η Κουάν Γιν ως η Κινέζικη Θεότητα της Συμπόνιας και Ευσπλαχνίας προσφέρει βοήθεια όταν κάποιος εργάζεται με παιδιά ή έγκυες μητέρες. Επίσης έχει γίνει αισθητή ενορατικά κατά την διάρκεια εργασίας με σοβαρά ασθενείς, φέρνοντας μαζί της μια συμπονετική  πλήρως αποδεκτή θεραπευτική ενέργεια.
                                                  
Ο Άγιος Γερμανός βοηθά τους αποδέκτες της Καρούνα να μεταμορφώσουν τις δύσκολες καταστάσεις , και να αυξήσουν την ενόρασή τους και την διαισθητική «γνώση».
                                                    
Ο Ιησούς φέρνει μια πολύ ιδιαίτερη ενέργεια αγάπης χωρίς όρους , συχνά γίνεται αισθητός ως πολύ αγνό λευκό ή αργυρό φως.
                                                   
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ έχει κάνει γνωστή την παρουσία του σε στιγμές που ο αποδέκτης Καρούνα ήταν φοβισμένος και συναισθηματικά αναστατωμένος ή είχε ανάγκη προστασίας.
                                                         
Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ επίσης ήταν παρών κατά την διάρκεια μαθημάτων Καρούνα όπου προσφέρθηκε να πάρει το κάρμα των μαθητών και να το θεραπεύσει για αυτούς ή να τους καθοδηγήσει σε αυτό που χρειάζονται να γνωρίζουν ή να κάνουν για να θεραπευτούν πλήρως.

Αυτές είναι μερικές από τις εμπειρίες , με φωτισμένα όντα που είχαν σπουδαστές κατά την διάρκεια μαθημάτων Καρούνα Ρέικι ή όταν έδιναν αγωγές Καρούνα. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι και εσείς συνδεόσαστε με τα πνευματικά όντα που αναφέρονται εδώ ή μπορεί να έχετε άλλες εμπειρίες.. Όταν εργαζόμαστε με το Καρούνα  Ρέικι , να το κάνετε με ανοικτό νου και καρδιά. Όσο περισσότερο μαθαίνουμε να εμπιστευόμαστε πλήρως την ενέργεια του Καρούνα Ρέικι , τόσο αυτές οι πανέμορφες ενέργειες μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας.


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ