Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
  αρχική σελίδα

...ενδιαφέροντα links

 

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ


                                             

                              ΤΟ ΦΩΣ, Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ
                
 ΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.

Είναι σαφές πως οι τρείς πρώτες λέξεις επικαλούνται τις τρεις όψεις της Συμπαντικής Θεϊκής Ζωής – Νους του Θεού , η Αγάπη και η Θέληση ή Πρόθεση του Θεού.
Η τέταρτη λέξη δείχνει την σχέση της ανθρωπότητας με αυτές τις τρείς ενέργειες , της Νοημοσύνης ,της Αγάπης και της Θέλησης και την βαθειά υπευθυνότητα της ανθρώπινης φυλής να πραγματοποιήσει την διάδοση της Αγάπης και του Φωτός πάνω στην Γη για να πραγματοποιηθεί το Σχέδιο.
Αυτό το Σχέδιο , καλεί την ανθρώπινη φυλή να εκφράσει ΑΓΑΠΗ και προκαλεί τους ανθρώπους να κάνουν να «λάμψει το φως τους».
Η τελευταία  λέξη περιέχει την «ιδέα της αποκατάστασης» ,που δείχνει το κλειδί για το μέλλον και που θα έλθει η μέρα που η Αρχική ιδέα του Θεού και της πρόθεσής του δεν θα εμποδιστεί πλια από την ελευθέρα βούληση και από το κακό , από τον υλισμό και τον εγωισμό.
Η Θέληση και πρόθεση του Θεού , ευτυχώς στην αλλαγή των καρδιών και των ανθρώπινων επιθυμιών και σκοπών , τότε θα πραγματοποιηθεί.

Η ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ.

Η Μεγάλη Επίκληση, εάν διαδοθεί ευρέως , για την νέα παγκόσμια θρησκεία μπορεί να είναι ότι ήταν το Πάτερ Ημών του Χριστιανισμού και ο 23ος Ψαλμός των Εβραίων.
Τρείς είναι οι πιο βασικές προσεγγίσεις σε αυτή την Μεγάλη Επίκληση:
1.Εκείνη του κοινού γενικά.
2.Εκείνη των εσωτεριστών ή των αποστόλων του κόσμου.
3.Εκείνη των μελών της Ιεραρχίας.

Κατά πρώτον ,
το κοινό θα την θεωρήσει γενικά μια προσευχή στον Πατέρα
Θα την θεωρήσει ακόμα σαν μια προσευχή  για να φωτίσει τους κυβερνώντας και τους αρχηγούς όλων των ομάδων που ασχολούνται με τις παγκόσμιες υποθέσεις.
Σαν προσευχή για την έλευση ΑΓΑΠΗΣ και ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ μεταξύ των ανθρώπων , για να μπορέσουν να ζουν με ειρήνη.
Σαν μια παράκληση και επίκληση για να πραγματοποιήσουν και να κάνουν το Θέλημα του Θεού – μια θέληση για την οποία δεν γνωρίζουμε τίποτα και που φαίνεται να είναι τόσο ανεξιχνίαστη και απροσπέλαστη και το μόνο που θέλει είναι η Υπομονή και το να μην κάνουμε πολλές ερωτήσεις.
Μια προσευχή για να δυναμώσουμε την ανθρώπινη υπευθυνότητα έως ότου τα σημερινά ήδη κακώς δρώμενα , που τόσο πολύ ταλαιπωρούν και βασανίζουν την ανθρωπότητα μπορούν να εξαλειφθούν και να εξουδετερωθούν πηγές του κακού.
Και τέλος θεωρείται μια προσευχή δια μέσου της οποίας θα κτιστεί η θεϊκή ευτυχία και θα εξαφανιστούν δυστυχία και βάσανα από την Γη.

Κατά δεύτερον, εσωτεριστές και άτομα με πνευματικές αναζητήσεις και τάσεις θα έχουν μια πιο βαθειά και υποστήριξη .
Για αυτούς , θα αποτελέσει την αναγνώριση του κόσμου των αιτίων και εκείνων που βρίσκονται πίσω από τα ανθρώπινα συμβάντα , οι πνευματικοί καθοδηγητές της ζωής μας. Είναι έτοιμοι να ενισχύσουν και να δυναμώσουν εκείνους που κατέχουν μια πραγματική άποψη , έτοιμοι όχι μονάχα για να δείξουν την αιτία των διαφόρων τομέων της ανθρώπινης ζωής αλλά επίσης και για να αποκαλύψουν όλα αυτά τα οποία θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα να βγει  από τν σκοταδισμό και να μπει στο φως.
Με αυτή την θεμελιώδη και ουσιώδη στάση  η ανάγκη της πλήρης έκφρασης αυτών των υποκείμενων  γεγονότων θα γίνει σαφής και θα δημιουργήσει μια καινούργια εποχή πνευματικής προπαγάνδας , προετοιμασμένη από τους μαθητές – απόστολους και πραγματοποιούμενη από τους εσωτεριστές.
Αυτή η εποχή ξεκίνησε το 1875 όταν ανακηρύχτηκε ο σχηματισμός της ύπαρξης των Δασκάλων της Γνώσης και της Σοφίας.
Προχώρησε παρ’ όλες τις επιθέσεις  και τις περιφρονήσεις.
Είμαστε στα πρόθυρα της αναγνώρησης ενός καινούργιου τύπου Μύστη,
Αυτός διαφέρει από τους μύστες του παρελθόντος για το πρακτικό ενδιαφέρον που δείχνει για τις ανθρώπινες καθημερινές ανάγκες και όχι μονάχα για τις θρησκευτικές του και εκκλησιαστικές.
Ξεχωρίζει για την έλλειψη προσωπικών ενδιαφερόντων , για την ικανότητα του να βλέπει τον Θεό σε όλες τις θρησκείες και πιστεύω και μονάχα στην δικιά θρησκεία και πιστεύω και επίσης για την ικανότητά του να ζει την ζωή του στ6ο ΦΩΣ ΤΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ.
Όλοι οι μύστες ήταν ικανοί να το πράξουν άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο , αλλά ο μοντέρνος μύστης διαφέρει από όλους τους άλλους γιατί είναι σε θέση να « διδάξει και να δώσει τις τεχνικές του μονοπατιού και στους άλλους».
Αυτός συνδυάζει ΝΟΥ και ΚΑΡΔΙΑ , ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ μα ακόμη περισσότερο  ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ χωρίς όρια.
Τώρα η οδός ο δρόμος του μύστη φωτίζεται από το καθαρό φως της Πνευματικής Ιεραρχίας και όχι απλά από το φως της ψυχής του και αυτό θα είναι όλο και πιο συχνό.
Και τρίτον ,
και οι δύο αυτές ομάδες – το κοινό και οι  εσωτεριστες και οι  απόστολοι – μαθητές – έχουν μεταξύ του μια μεγαλύτερη ευαισθησία και χάρισμα από ότι ο μέσος άνθρωπος και αυτό γιατί κατέχουν μεγαλύτερη Διαίσθηση και Κατανόηση. Αυτοί ξέρουν ότι κατέχουν την Γη του ΚΑΝΕΝΑ και αυτό γιατί ένα κομμάτι είναι ανάμεσα στις μάζες και τους εσωτεριστές και από την άλλη το άλλο κομμάτι είναι ανάμεσα στους εσωτεριστές και την Πνευματική Ιεραρχία.
Μην ξεχνάτε πως και αυτοί «Πνευματική Συμπαντική Ιεραρχία» χρησιμοποιεί την Μεγάλη Επίκληση και δεν περνά μέρα που και ο ίδιος ο «Χριστός» δεν την εκφωνεί.
Η χρήση αυτής της Επίκλησης ή Προσευχής και επικείμενος και πολυπόθητος ερχομός του Χριστού , σήμερα είναι η μεγαλύτερη ελπίδα της ανθρωπότητας.
Όπως πάντοτε ο Θεός έστελνε του ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΤΟΥ μετά από έκκληση της ανθρωπότητας έτσι και τώρα θα το κάνει.
ΕΚΕΙΝΟΣ που όλοι οι άνθρωποι περιμένουν ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΚΑΘ’ ΟΔΟ.

Copyright 2009


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ