Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
  αρχική σελίδα

...ενδιαφέροντα links

 

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ


                                            

 

        ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΠΟΥ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
      Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.


Σε αυτές τις ρίγες βλέπουμε πως η ίδια η ανθρωπότητα δεν μπορεί να κατανοήσει την  Θεϊκή Πρόθεση και Θέληση  που πρέπει να εκδηλωθεί στην γη. Βέβαια , όμως , ενώ η πρόθεση της Θεϊκής Θέλησης προσπαθεί να επηρεάσει την θέληση των ανθρώπων , με ανθρωπίνους όρους εκφράζεται σαν «καλή θέληση ή σαν πρόθεση να δημιουργηθούν σωστές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων.
Η Θεϊκή Θέληση , παραμένει το μεγάλο μυστήριο,
Ακόμη και ο ίδιος ο Χριστός είχε να κάνει και να παλέψει με το πρόβλημα της Θεϊκής Θέλησης και απευθύνθηκε στον ίδιο του τον Ουράνιο Πατέρα με τα λόγια : «Πατέρα , όχι η δική μου θέληση αλλά η δική σου θέληση ας γίνει».
Αυτές οι λέξεις σηματοδότησαν την πλήρη εγκατάλειψη οποιουδήποτε μέσου δια μέσου των οποίων είχε προσπαθήσει να σώσει την ανθρωπότητα.
Για σχεδόν 2000 χρόνια Εκείνος περίμενε να φέρει εις πέρας εκείνη την αποστολή ,αλλά δεν μπορεί να φέρει εις πέρας αυτή την αποστολή χωρίς την αμοιβαία συγκατάθεση και δράση της ίδιας της ανθρωπότητας.
Αυτή η Επίκληση είναι το πιο ιδιαίτερο και ουσιώδες Μάντρα του Χριστού και η δόνησή του εκπέμφθηκε και διαδόθηκε σε όλη την οικουμένη δια μέσω της διατύπωσης Του και για να χρησιμοποιηθεί από την Πνευματική Ιεραρχία.
Τώρα , οι λέξεις του πρέπει να διασχίσουν όλον τον κόσμο και να εκφρασθεί από τους ανθρώπους κάθε ράτσας και φυλής . Ο Χριστός μόνο τότε μπορεί «να κατέβει εκ νέου στην Γη» και να δει τα έργα των ψυχών και να ικανοποιηθεί


      ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
 ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.
             ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.

Σε αυτές τις ρίγες , έχοντας επικαλεσθεί τις τρείς όψεις ή δυνάμεις ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ , ΑΓΑΠΗ και ΘΕΛΗΣΗ , έχουμε ένα σημείο αναφοράς για την ίδια την ανθρωπότητα, « στο κέντρο που ονομάζουμε φυλή των ανθρώπων».
Εδώ και μόνο εδώ οι τρεις Θεϊκές  ποιότητες μπορούν να εκφρασθούν και εκπληρωθούν στον χρόνο; εδώ και μόνο εδώ μπορεί να γεννηθεί η πραγματική Αγάπη, η νοημοσύνη μπορεί να λειτουργήσει και η Θεϊκή Θέληση να δείξει την πραγματική θέληση του καλού.
Η «πίσω πόρτα στην οποία βρίσκεται και καραδοκεί το κακό» μπορεί να φραχτεί μονάχα από την ίδια την ανθρωπότητα που  έχει έμφυτο το Πνεύμα Του Θεού.
Η τελευταία ρίγα ίσως χρειάζεται μια περεταίρω διευκρύνηση,
Πρόκειται για ένα συμβολικό τρόπο να εκφράσουμε την ιδέα της αδρανοποίησης και ανεπαρκούς των σκοτεινών προθέσεων.
Το κακό δεν έχει μια ιδιαίτερη θέση. Στο βιβλίο της Αποκάλυψης και  στην Καινή Διαθήκη αναφέρεται στο κακό , στην καταστροφή και εξουδετέρωση του κακού.
Η «πόρτα πίσω από την οποία παραμονεύει το κακό» είναι ανοικτή από την ανθρωπότητα με τις εγωιστικές της επιθυμίες , τα μίση και τις διακρίσεις ( φυλετικές , ρατσιστικές, οικονομικές , κοινωνικές….), από την απληστία, από τις προσωπικές φιλοδοξίες και από την ξέφρενη αγάπη δια ισχύ, σκληρότητα , απανθρωπιά, ασπλαχνία και βαρβαρότητα.
Με την διάχυση του «Φωτός» και της «Καλής θέλησης» στον ΝΟΥ και στην ΚΑΡΔΙΑ των ανθρώπων , όλε αυτές οι κακές και αρνητικές  ποιότητες και ενέργειες που κρατούν ανοικτή την πόρτα του κακού θα αφήσουν την θέση τους στην επιθυμία  των σωστών ανθρωπίνων σχέσεων , στην πραγματοποίηση  ενός καλύτερου κόσμου και περισσότερο ειρηνοποιό και στην παγκόσμια έκφραση της Καλής Θέλησης.
Ενώ αυτές οι ποιότητες αντικαθιστούν τις παλιές και ανεπιθύμητες , συμβολικά η πόρτα του κακού θα αρχίσει να κλείνει  σιγά – σιγά πάνω από το βάρος της κοινής γνώμης και της σωστής ανθρώπινης επιθυμίας.
Τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει.Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ