Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
  αρχική σελίδα

...ενδιαφέροντα links

 

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®                                              

Angelic  Reiki  3ος και 4ος Βαθμός

Σεμινάριο Δασκάλων Angelic Reiki.

Όπως μερικοί από σας θα έχετε ήδη καταλάβει, παρόλο που το Αγγελικό Ρέικι χρησιμοποιεί κοινά σύμβολα με άλλα συστήματα Ρέικι, περιλαμβάνει ως σύστημα ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει.

Το ιδιαίτερο αυτό χαρακτηριστικό είναι η Θεϊκή Δόνηση, που εισέρχεται στα σύμβολα του Ρέικι και συντονίζει τον θεραπευτή και τον θεραπευόμενο με την ενέργεια της Ψυχής τους. 

Τούτο πετυχαίνεται μέσω της Αγγελικής δόνησης, που αποτελεί προέκταση της ίδιας της Θεϊκής Αρχής.

Όταν ξεκινά μια θεραπεία Αγγελικού Ρέικι, τόσο ο θεραπευτής όσο και ο θεραπευόμενος δέχονται άνωθεν μια ροή ψυχικής ενέργειας που αυξάνει τη συνειδητότητά τους. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα για τον θεραπευόμενο την απομάκρυνση και μεταμόρφωση σε υψηλότερη δόνηση οποιωνδήποτε παλαιών σκεπτομορφών που δεν συντονίζονται με τη Θεϊκή Δόνηση, γεγονός που αποφορτίζει μη αρμονικές σωματικές, συναισθηματικές και διανοητικές καταστάσεις. 

Και ο θεραπευτής όμως δέχεται την ενέργεια αυτή, πράγμα που του δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθεί τις αιτίες της ασθένειας με πιο ξεκάθαρο τρόπο. Επιπλέον, καθίσταται περισσότερο συντονισμένος καθώς εργάζεται στις υψηλότερες διαστάσεις από κοινού με τα όντα του Φωτός, σκοπός των οποίων είναι να αγκυροβολήσουν το Θείο στη Γη. 

Το σύστημα αυτό έχει, επομένως, μεταμορφωτικές ιδιότητες, τόσο για τον θεραπευτή όσο και για τον θεραπευόμενο. Θα το βιώσετε αυτό στην εργασία σας, οπότε θα σας ενθαρρύνει να καθοδηγείτε όσους έρχονται σε σας για βοήθεια.

Ζητώ από όλους εσάς που συμμετέχετε σε αυτό το εργαστήριο να θυμάστε ότι τα πάντα είναι όπως πρέπει να είναι. Δεν υπάρχουν λάθη. Δεν υπάρχει κριτική. Είμαστε τέλεια κανάλια αυτής της Θεϊκής ενέργειας, την οποία διοχετεύουμε με χαρά και αγάπη. Χαρείτε για ό,τι λαμβάνετε και μεταδώστε το σε όποιον συναντάτε. Ζήστε το θαύμα και την ευλογία της διαδικασίας αυτής.

Το Σεμινάριο Περιλαμβάνει τα ακόλουθα : 

·         Με την έναρξη του εργαστηρίου, όλοι οι συμμετέχοντες εισέρχονται πλέον στο πεδίο της θεραπείας που θα αποκτήσει μείζονα σημασία για τον πλανήτη μας μέσα στα επόμενα χρόνια. Εκτός του ότι θα λάβουν στη διάρκεια του εργαστηρίου 13 σύμβολα, που αποτελούν πύλες για την πολυδιαστασιακή θεραπεία, θα διδαχτούν επίσης τους τρόπους μεταβίβασης των εν λόγω πληροφοριών και θεραπείας σε άλλους. 
                  
·         Η διαφορά μεταξύ του συστήματος αυτού και πολλών άλλων είναι ότι οι ίδιοι οι Άγγελοι κάνουν τον συντονισμό. Ως δάσκαλοι, θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι οι άγγελοι θα είναι μαζί σας σε όλα τα εργαστήρια που κάνετε. Ως εκ τούτου, στο εν λόγω εργαστήριο θα λαμβάνετε καθοδήγηση και να είστε απολύτως βέβαιοι ότι οι άγγελοι θα σας στηρίζουν σε όσους συντονισμούς κάνετε.

                       
 

·         Σημαντικό μέρος της διδασκαλίας του συστήματος αυτού σε άλλους είναι η συμμετοχή τους σε πρακτικές / δοκιμές εξάσκησης της θεραπείας. Μέσα από αυτές τις δοκιμές προκύπτουν πολλές ερωτήσεις ενώ δίνονται και επεξηγούνται οι τεχνικές. Για άλλη μια φορά, θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι οι Άγγελοι θα σας χρησιμοποιήσουν ως κανάλι για να δώσουν σε αυτούς τους ανθρώπους τις υψηλότερες δυνατές θεραπευτικές ενέργειες. Στη διάρκεια του εργαστηρίου, θα λάβετε συντονισμούς που θα σας επιτρέψουν να γίνετε ένα τέτοιο κανάλι.

                            

 

·         Στη διάρκεια των συντονισμών στον 4ο Βαθμό, ο ίδιος ο Άρχοντας Μελχισεδέκ, ο Συμπαντικός Λόγος, θα αγκυροβολήσει τα  
σύμβολα αυτά σε κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά σε Συμπαντικό επίπεδο. Αυτή η δυνατότητα έχει γίνει διαθέσιμη στον πλανήτη μας τώρα τελευταία.

                                                                        

·         Επιπλέον, θα δοθούν πληροφορίες για την προέλευση της Θεραπευτικής Τέχνης και για τον ρόλο που έχουν παίξει οι Άγγελοι ώστε να κατέλθει η εν λόγω γνώση μέσω της Ανθρωπότητας. Πολλές μορφές θεραπείας που χρησιμοποιούνταν στην εποχή της Ατλαντίδας αφυπνίζονται εκ νέου τώρα και μία από αυτές είναι η θεραπεία μέσω οπτικής επαφής. Η θεραπευτική αυτή μέθοδος πρόκειται να αφυπνιστεί εκ νέου μέσω του εργαστηρίου, στη διάρκεια του οποίου θα δοθούν διεξοδικές πληροφορίες όσον αφορά την εξάσκηση και διδασκαλία της μεθόδου σε άλλους. 
             

·       Μέρος της ενδυνάμωσής σας ως Γαλαξιακού Θεραπευτή αποτελεί ο συντονισμός που θα γίνει με όλες τις διαθέσιμες στο Σύμπαν Ακτίνες του Θεού ως δώρο αγάπης μέσω του Αγγελικού Βασιλείου του Φωτός. 

               

 

·         Κατά την τελευταία θεραπευτική εξάσκηση του εργαστηρίου, θα διδαχτεί στους συμμετέχοντες ο τρόπος ασφαλούς διοχέτευσης των ενεργειών της Θεϊκής Αρχής. Πρόκειται για την ίδια ενέργεια που έδωσε στον Χριστό, πριν από 2000 χρόνια, τη δυνατότητα να κάνει θαύματα. Εισερχόμαστε πλέον σε μια εποχή για τον πλανήτη όπου όλοι μας θα κάνουμε τέτοια θαύματα. Η γνώση της σύνδεσης με τη Θεϊκή Αρχή αποτελεί προάγγελο για τη διαδικασία αυτή. 

                    

 

·         Τέλος, όπως και στα εργαστήρια 1 & 2, όλα τα σύμβολα που θα δοθούν θα ενεργοποιηθούν στο Αγγελικό Επίπεδο, μέσω των 7 επιπέδων της Μορφής και της
Θεϊκής Μορφής, από τον Αρχάγγελο Μέτατρον, πράγμα που θα συμβεί και με τα ανώτερα δώρα που θα δοθούν από τους Sarim, τους Αρχαγγελικούς Πρίγκιπες του Αγγελικού Βασιλείου.

                 

  

Η συμμετοχή στο εργαστήριο αυτό θα αφυπνίσει μέσα σας το Θεϊκό.

 Θα είστε από τους πρώτους που θα δεχτούν το Κύμα Αγάπης

που πηγάζει από την ίδια την Καρδιά του Γαλαξία.

Τα σεμινάρια γίνονται απο την δασκάλα Ρέϊκι Μάστερ
ΑΘΗΝΑ ΣΑΛΩΝΙΔΟΥ:

USUI REIKI MASTER

ANGELIC REIKI  MASTER
                                      

KAROUNA REIKI MASTER

 

 

 

 

 
ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΙΑΘΕΙΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΡΕΙΚΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
CHRISTINE CORE KAI ΑΘΗΝΑ ΣΑΛΩΝΙΔΟΥΗ CHRISTINE CORE ΣΤΟ ΙΑΘΕΙΗΝ

Η CHRISTINE ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ SHAMBALLA ΚΑΙ MERKABA ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ.


Copyright 2009              


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ