Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
  αρχική σελίδα

...ενδιαφέροντα links

 

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ


Η ζωή απαιτεί μια αρμονική ισορροπία ανάμεσα στην αναζήτηση των χαρών της Γης και των χαρών του Ουρανού , μιας και ο άνθρωπος ζει ταυτόχρονα χάρη στις γήινες προσόδους και στο οξυγόνο που αναπνέει.
Οι χάρες της Γης , τροφή του σώματος , αποκτώνται "με τον ιδρώτα του μετώπου". Πρέπει να ξέρουμε να τις απολαμβάνουμε όταν βρίσκονται στην διάθεσή μας , δίχως να αναζητούμε αυτές που δεν προορίζονται για μας , δηλαδή πρέπει να μάθουμε πως να μένουμε ικανοποιημένοι από την τύχη μας.
Οι χάρες του Ουρανού , τροφή της ψυχής ( ή του αιθερικού σώματος) κερδίζονται. Πρέπει να τις αναζητήσουμε , να τις επιθυμήσουμε . Εξάγονται μέσα από τις δοκιμασίες τις οποίες ανεχόμαστε δίχως διαμαρτυρία , από το δόσιμο του εαυτού μας πρός τους άλλους , από μια επιδίωξη εκλεπτύνσεως των σκέψεων , οι οποίες αποσπώνται σιγά σιγά από την έλξη των χαρών της Γης.
Εάν το σώμα και η ψυχή "τρέφονται" κατά τρόπο ίσο και δίκαιο κι ελέγχονται , δίχως υπερβολές ούτε ως πρός την μια κατεύθυνση ούτε προς την άλλη , η διεστραμένη ενέργεια δεν διεισδύει , η ασθένεια δεν υπάρχει...

Εάν η πληγωμένη ψυχή κλαίει , το σώμα της απαντά ως ηχώ και υποφέρει . Όταν , όμως , η ψυχή βρίσκεται σε ειρήνη , όταν χαμογελάει , τότε και το σώμα παραμένει σιωπηλό και χαρούμενο.                                            
                              


Tο  " βασικό" νόημα της ολιστικής ιατρικής είναι ότι σε εμάς τους ίδιους οφείλεται η καλή ή κακή κατάσταση της υγείας μας , εκτός βέβαια από καταστάσεις που βρίσκονται υπεράνω της θέλησης μας.
Υπ' αυτήν την έννοια , η ολιστική προσέγγιση θεωρείται σημαντικός παράγοντας πρόληψης. Η δύναμη και το σθένος του κάθε ατόμου αποδεικνύονται έμπρακτα στις επιλογές που κάνει την κάθε μέρα που περνάει.
Άν οι επιλογές βασίζονται σε δυσλειτουργικές συνήθειες ή περιοριστικά πιστεύω , κάποια στιγμή , κάποιο μέλος του τρίπτυχου Σώμα - Νους - Συναίσθημα θα αντιδράσει και θα δημιουργήσει ανισορροπία.
Θα πρέπει ο άνθρωπος να μην παραλείπει να φροντίζει την υγεία του σώματος του , την ποιότητα των σκέψεών του και την έκφραση των συναισθημάτων του.
Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έτσι μοναδικά συμπεριφέρεται , σκέφτεται και αισθάνεται.
Η ζωή κανενός δεν είναι τέλεια . Όλοι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες ή επώδυνες καταστάσεις και η ασθένεια συμπεριλαμβάνεται σε αυτές. Η διαφορά είναι ότι ορισμένοι άνθρωποι φαίνεται να τα καταφέρνουν καλύτερα από κάποιους άλλους .Σε αυτό παίζει ρόλο η καλή σωματική κατάσταση και η ευελιξία του νοητικού και συναισθηματικού τους κόσμου.  
     


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ