Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
  αρχική σελίδα

...ενδιαφέροντα links

 

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!


                              

Κατά την μέθοδο αραίωσης του Hahnemann, η δραστική ουσία υφίσταται διαδοχικές αραιώσεις με τον διαλύτη, στερεό η υγρό, σε σχέση 1:10 (δεκατιαία αραίωση) η 1:100( εκατοστιαία αραίωση). Για κάθε αραίωση πραγματοποιούνται 100 δυναμοποιήσεις.
 

 

 

Θεωρείται πως η δραστηριότητα των ομοιοπαθητικών σκευασμάτων είναι φυσικού τύπου και προκύπτει από την ειδική μοριακή διαμόρφωση που υφίσταται σε κάθε καινούργια αραίωση και δυναμοποίηση.


Η μοριακή δομή θα ήταν το αποτέλεσμα των ελευθέρων ηλεκτρικών φορτίων που αποτελούν την ουσία, Το νερό θα δρούσε σαν ένα είδος μαγνητικής ταινίας που επιτρέπει την εκπομπή πληροφοριών "θεωρία της μνήμης του νερού".

 

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ: Ολιστική Ιατρική

                                   
 

Ο άξονας γύρω από τον οποίον περιστρέφεται η ομοιοπαθητική είναι "ο νόμος των ομοίων" και για την εφαρμογή της χρειάζεται η συλλογή της ολότητας και αντικειμενικότητας του ανθρώπου.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να διαχωρίσουμε την οξεία φάση μιας παθήσεως από τον χρόνιο άρρωστο.
 

Στην ΟΞΕΙΑ παθολογία θεραπεύεται "η συγκεκριμένη αρρώστια στον συγκεκριμένο άρρωστο". Γενικά, η εκλογή της ομοιοπαθητικής θεραπείας βασίζεται στην εύρεση των αιτιολογικών παραγόντων και στην σωστή διάγνωση κατά την κλασσική ιατρική. Η εκλογή των ομοιοπαθητικών ιαμάτων γίνετε με βάση τις γενικές και ειδικές τροποποιήσεις της καλυτέρευσης η επιδείνωσης. Χρήσιμη επίσης και η συμπεριφορά του ασθενούς σε σχέση με την πάθηση.
 

Στην ΧΡΟΝΙΑ παθολογία θεραπεύεται "ο συγκεκριμένος άρρωστος με την συγκεκριμένη αρρώστια". Η θεραπεία μας πρέπει να καλύπτει την ολότητα της νόσου στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Η θεραπευτική εκλογή βασίζετε στην ταυτόχρονη εκτίμηση της αιτίας, των ανατομικών και παθολογικών ευρημάτων, των χαρακτηριστικών της νόσου, της ιδιοσυγκρασίας του ασθενούς, της ευαισθησίας του και της προδιάθεσης του.
 

Τα εκτελεστικά όργανα αποτελούνται από την Ματέρια Μέντικα (Materia fttedica) και τον κλινικό φάκελο ή ιστορικό του ασθενούς.
Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ