Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
  αρχική σελίδα

...ενδιαφέροντα links

 

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!Η Ομοιοπαθητική είναι ένα ολοκληρωμένο θεραπευτικό σύστημα, που θεμελιώθηκε το 1800 από τον μεγάλο Γερμανό γιατρό Σάμουελ Χάνεμαν και που έχει αρχίσει να κερδίζει παγκόσμια αναγνώριση και να εφαρμόζεται από χιλιάδες γιατρούς σε όλον τον κόσμο.

 

Τα εκπληκτικά θεραπευτικά του αποτελέσματα, στηριζόμενα επάνω σε ξεκάθαρους "νόμους", οδήγησαν τον Άγγλο γιατρό J.H. Clarcke να πει "Είναι το πιο ολοκληρωμένο και επιστημονικό θεραπευτικό σύστημα που είδε ποτέ ο κόσμος". Στην ιστορία της ανθρωπότητας, το "επιστημονικό κατεστημένο" πολλές φορές αντιτάχθηκε σε νέες ανακαλύψεις και καθυστέρησε έτσι την αξιοποίηση τους που θα είχε βοηθήσει αφάνταστα την ανθρωπότητα. Όταν αυτοί οι επικριτές επικαλούνταν την επιστημονική "μαρτυρία", δεν έκαναν τίποτε άλλο παρά να επικαλούνται τις αντιλήψεις που επικρατούσαν ως εκείνη την στιγμή. Κάθε πραγματική ανακάλυψη όμως περιέχει πάντοτε ένα σωρό νέα στοιχεία, που η επιστήμη θα αναγνωρίσει πολύ αργότερα. Κάθε ανακάλυψη, από την ίδια τη φύση της, προηγείται της εποχής της, πολλές φορές κατά πολλούς αιώνες.

Το ίδιο συμβαίνεικαι με την Ομοιοπαθητική. Όταν κρίνουμε λοιπόν την Ομοιοπαθητική και τη θεωρία πάνω στην οποίαν βασίζεται, δεν πρέπει να λησμονούμε δύο πράγματα:

1) Ότι η Ομοιοπαθητική, όταν εφαρμοσθεί σωστά, θεραπεύει ριζικά, γρήγορα και χωρίς καμία  παρενέργεια τις φυσικές ασθένειες, οξείες και χρόνιες.

2) Ότι επέζησε ήδη ενάμιση αιώνα και ότι συνεχώς κερδίζει έδαφος παρά την λυσσαλέα αντίδραση που συνάντησε παλαιότερα. Δια μέσου της Ομοιοπαθητικής διαφαίνονται τρεις εντελώς καινούργιες θέσεις για την θεραπευτική:

1) Ότι σε όλες τις ασθένειες, οξείες ή χρόνιες, εκείνο που διαταράσσεται, κατ' αρχή, δεν είναι το υλικό σώμα, αλλά η δυναμική ισορροπία του οργανισμού.

2)'Ότι οι νοσογόνοι παράγοντες επιδρούν στον ανθρώπινο οργανισμό, όχι φυσικό-χημικά, αλλά δυναμικά. Σύμφωνα με αυτή τη διαπίστωση, η ομοιοπαθητική μεταθέτει το πεδίο της θεραπευτικής της δραστηριότητος από το φυσικό σώμα στο δυναμικό πεδίο, που βρίσκεται πέρα και πίσω από τα φυσικά όργανα του σώματος.

3) Ότι ο γιατρός, αν θέλει πραγματικά να θεραπεύσει, πρέπει να χρησιμοποιήσει ενεργειακά ή καλύτερα ενεργοποιημένα φάρμακα που έχουν τη δυνατότητα να επηρεάζουν το δυναμικό πεδίο. Οι θέσεις αυτές προκάλεσαν, κατά καιρούς, θυελλώδεις συζητήσεις μέσα στον επιστημονικό χώρο και μόνον τελευταία με τις αλματώδεις προόδους της επιστήμης, ιδιαίτερα της κβαντομηχανικής, της κυβερνητικής, της βιοφυσικής ή της βιοχημείας, και την επαλήθευση πολλών από τις θέσεις της ομοιοπαθητικής, φαίνεται να ηρέμησαν κάπως τα πνεύματα.

              

Οραματιζόμαστε έναν κόσμο στον οποίον ο άνθρωπος, έχοντας πραγματοποιήσει βαθιές αλλαγές και ανακατατάξεις αξιών, θα έχει αντιληφθεί τη σπουδαιότητα των πνευματικών και ηθικών αξιών και την απόλυτη προτεραιότητα που τους ανήκει. Σε έναν τέτοιο κόσμο, η Ομοιοπαθητική θα είναι ίσως το ιδανικότερο θεραπευτικό σύστημα, για να εξασφαλίσει στη νοσούσα ανθρωπότητα τη μεγαλύτερη δυνατή ανακούφιση του σωματικού και ψυχικού της πόνου.

Γ.ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ 

 

 


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ