Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
  αρχική σελίδα

...ενδιαφέροντα links

 

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΔΟΣΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ...Συνέχεια                                          


5) Τα ομοιοπαθητικά ιάματα λαμβάνονται μακριά από τα γεύματα. Το ομοιοπαθητικό ίαμα πρέπει να λαμβάνεται τουλάχιστον μια ώρα μετά το γεύμα ή μισή ώρα πριν. Για τις μονοδόσεις, συμβουλεύουμε να χορηγούνται νηστικοί και κατά προτίμηση πριν τον ύπνο, εκμεταλλευόμενοι την ενεργειακή νυχτερινή ανάπαυση του σώματος.


6) Να συμβουλεύεστε κατ' ευθείαν τον ομοιοπαθητικό σας γιατρό για ότι απορία έχετε και για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε. Στην ομοιοπαθητική τα ιάματα δεν θεραπεύουν μονάχα μια αρρώστια αλλά ένα σύνολο συμπτωμάτων που μπορούν να αντιστοιχούν σε πολλές παθήσεις και σε ένα απεριόριστο αριθμό ασθενών. Επομένως είναι αδύνατον να παραθέτουμε μαζί με τα σκευάσματα τις διάφορες ενδείξεις και τις δοσολογίες. Μονάχα με βάση την προσωπικότητα του κάθε ένα ασθενή είναι δυνατόν ο ομοιοπαθητικός γιατρός να εντοπίσει και να προτείνει την σωστή θεραπεία.


7) Σωστή διατήρηση των κυλινδρικών φιαλιδίων. Τα ομοιοπαθητικά πρέπει να διατηρούνται σε καθαρό και ξηρό μέρος, αποφεύγοντας τις υψηλές θερμοκρασίες και τυχούσες πηγές ακτινοβολίας.


8) Να πληροφορήσετε αμέσως τον ομοιοπαθητικό γιατρό σας για τυχόν έντονη επιδείνωση και μακροπρόθεσμη, μετά την λήψη του ομοιοπαθητικού ιάματος. Είναι δυνατή η αρχική επιδείνωση των συμπτωμάτων ή η εμφάνιση διαταραχών του παρελθόντος και αυτό είναι μια έκφραση αντίδρασης του οργανισμού προς το ομοιοπαθητικό ίαμα. Αυτή "η επιδείνωση" έχει θετική σημασία, έως ότου όμως είναι περιορισμένη στον χρόνο και δεν αποτελεί κίνδυνο για τον ασθενή.


9) Μη φοβηθείτε για την ατυχή λήψη πάρα πάνω δοσολογίας από αυτήν που σας έχει συστήσει ο γιατρό σας. Δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο. Σε περίπτωση που κάνετε λήψη αλλοπαθητικών φαρμάκων, καλό θα ήταν να ενημερώσετε τον ομοιοπαθητικό γιατρό σας.

 

                                                         

Dr.Γεωργιάδης Γεώργιος
Ειδικός Ολιστικής Ιατρικής M.D.Ph.
Ομοιπαθητικός Ιατρός
Μέλος της ΙταλοΓερμανικής εταιρίας
Ομοιoπαθητικής Samuel Hahnemann.
 

 


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ