Αγγελικό Ρέικι 3ος και 4ος Βαθμός 5/6/7 Νοεμβρίου 2021

Αγγελικό Ρέικι 3 & 4 Μάστερ
Ο σκοπός αυτού του εργαστηρίου είναι να σας μυήσει στην Μάστερ ενέργεια αυτού του συστήματος. Αυτό θα συμβεί με τον πιο τέλειο για εσάς τρόπο. Ο Κέβιν και εγώ προτείνουμε απλά να είστε ανοιχτοί σε ό,τι μπορεί να αποκαλυφθεί.
Όπως πάντα στο Αγγελικό Ρέικι, παίρνουμε την καθοδήγηση μας από την Αρχαία Σοφία. O τίτλος Ρέικι Μάστερ έχει μερικές φορές παρεξηγηθεί. Το να λάβεις ένα συντονισμό στη Μάστερ ενέργεια είναι πρώτα απ‘ όλα μία προσωπική διαδικασία. Η ψυχή σας, σας οδήγησε σε ένα σημείο όπου μπορείτε να λάβετε αυτό το ενεργειακό εργαλείο έτσι ώστε να γίνεται Κύριοι του Εαυτού σας (mastership) αποδεχόμενοι ότι αυτή η εμφανής πραγματικότητα είναι δικό σας δημιούργημα. Ο κόσμος μας είναι μία τεράστια παιδική χαρά και αυτοί οι συντονισμοί δεν έχουν να κάνουν με το να είμαστε καλοί ή πνευματικά τέλειοι, μια κρίση που οι άνθρωποι κάνουν χωρίς πολλή σκέψη, αλλά έχουν να κάνουν με την αποδοχή και την αναγνώριση ότι ο κάθε ένας από εμάς είναι ο απόλυτος δημιουργός της ζωής του και αποδέχεται αυτήν την κυριαρχία του επί της πραγματικότητας του με την προσωπική ευθύνη και αυτοαφύπνιση που αυτό συνεπάγεται.
Αυτό το σεμινάριο μας δίνει την ευκαιρία να μην υιοθετήσουμε το ρόλο του θύματος και την αίσθηση ότι ζούμε τη ζωή μας σαν αποτέλεσμα κάποιας εξωτερικής επίδρασης.
Δεν είναι το σεμινάριο του δασκάλου. Είναι το επόμενο βήμα στο προσωπικό σας μονοπάτι.
Θα αφυπνίσει τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ Πνευματικά ταλέντα και θα χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενέργεια με το δικό σας μοναδικό τρόπο. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι συνάδελφοι και φίλοι θα ζητούν τη συμβουλή σας ενώ δεν το έκαναν πριν, μπορεί να ανακαλύψετε πως η εμπνευσμένη συγγραφή ή ποίηση αρχίζει να ρέει στη ζωή σας, μπορεί η ζωή σας να αρχίσει να ξεδιπλώνεται με διαφορετικό τρόπο ή τα μαθήματα που η ψυχή σας έχει επιλέξει για εσάς να έρχονται ενεργειακά και να έχετε πιο απαιτητικές προκλήσεις.
Υπάρχει μια λαθεμένη μοντέρνα αντίληψη ότι όταν κάποιος βαδίζει στο Πνευματικό μονοπάτι η ζωή είναι ομαλή, καλή, εύκολη και χαρούμενη. Θα ήταν πιο ακριβές να πούμε ότι το σημερινό Πνευματικό μονοπάτι είναι ευμετάβλητο, δυναμικό, τραχύ, γεμάτο προκλήσεις και μερικές φορές χαοτικό. Είναι δική μας επιλογή εάν θα περπατήσουμε αυτό το μονοπάτι με Χάρη, Αγάπη, Χαρά και Δύναμη.
Το Μονοπάτι του Μάστερ σπάνια είναι εύκολο αλλά είναι γεμάτο ΖΩΗ.
Το εργαστήρι αυτό είναι ένα δώρο για όποιον θέλει να συγχωνευτεί πιο βαθιά με το Αγγελικό Βασίλειο .
Ο Αρχάγγελος Μέτατρον πάντα έλεγε ότι το Αγγελικό Ρέικι ήταν η επούλωση της εποχής μας και σκοπός του είναι να υποστηρίξει όσους αναζητούν καθοδήγηση σχετικά με το δικό τους πνευματικό μονοπάτι .
Είμαστε όλοι στην πορεία προς την ένταξη και υλοποίηση της αλήθειας ότι είμαστε δημιουργικά όντα , ότι είμαστε κυρίαρχοι αυτής της πραγματικότητας . Το εργαστήριο παρέχει τα εργαλεία για τη συγχώνευση με την ενέργεια της Ψυχής και να εκπληρώσει το σκοπό του καθενός στη γη .
Οι βαθιοί και ριζικοί συντονισμοί και θεραπείες σε αυτό το εργαστήριο παρέχουν μια από τις πιο δυνατές εμπειρίες για όσους αναζητούν την αλλαγή .
Πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει το σκοπό της ζωής τους να ξεδιπλώνεται μετά τη λήψη αυτών των συντονισμών . Κάποιοι έχουν βρει ότι η σύνδεση με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ έχει ξυπνήσει μια βαθιά ικανότητα για καθαρισμό και θεραπεία αυτοί του πλανήτη , άλλοι έχουν γράψει εμπνευσμένη πεζογραφία και ποίηση , ενώ άλλοι έχουν διαπιστώσει ότι φίλοι και συνεργάτες του έχουν στραφεί σε αυτούς για βοήθεια και ότι αυτή η βοήθεια ήταν αγγελικά εμπνευσμένη. Όποιο και αν είναι το Ντάρμα σας, είναι μοναδικό για εσάς και θα ξυπνήσει και θα υποστηριχθεί.
Διδακτέα Ύλη
• Ο σκοπός και η διαδικασία του καθαρισμού, ανοίγματος και κλεισίματος του χώρου.
• Αναθεώρηση της Φύσης της Αγγελικής Ενέργειας και των Αρχαγγέλων.
• Γείωση και Διαλογισμός του Αισθαντικού Σώματος.
• Καθαρισμός και Συντονισμός στο Αγγελικό Ρέικι 3ου Βαθμού.
• Καθαρισμός, Απελευθέρωση Οντοτήτων και Συντονισμός στο Αγγελικό Ρέικι 4ου Βαθμού.
• Συντονισμός στις Αγγελικές Ακτίνες.
• Αρχαγγελικός Συντονισμός Μάστερ.
• Τρεις Θεραπευτικές Ανταλλαγές. Μία από το σεμινάριο του 1ου και 2ου Βαθμού, με τη Θεϊκή Παρουσία και τη Θεραπεία με τα Μάτια.
• Κατανόηση της Οικογένειας της Ψυχής όπως συναντάται στη θεραπεία με τη Θεϊκή Παρουσία.
• Ιστορία, Πληροφορίες και Συζήτηση πάνω στη χρήση της θεραπείας με τα Μάτια.
• Πληροφορίες και Συζήτηση για τον Οργανισμό του Αγγελικού Ρέικι στη χώρα μας.
Με την Αθηνά Σαλωνίδου Πιστοποιημένη Δασκάλα Αγγελικού Ρέικι