ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ DOREEN VIRTUE

Οι οικονομικές συνθήκες χειροτερεύουν περισσότερο από τις πεποιθήσεις και πιστεύω των ανθρώπων παρά από τις τιμές του πετρελαίου και από τις πολιτικές κρίσεις. Αυτό ισχύει για εσάς τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε πλανητικό. Τα οικονομικά σας επηρεάζονται από τα συναισθήματά σας, τις συγκινήσεις σας  και από τις προσδοκίες σας, για αυτό είναι διπλά σπουδαίο να διατηρήσετε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας σε ένα υψηλό επίπεδο.

 

Οι Άγγελοι σας συμβουλεύουν :
-Αποφεύγετε σκέψεις ή συζητήσεις οι οποίες δίνουν το φταίξιμο για την οικονομική σας κατάσταση  στους πολιτικούς ή σε οτιδήποτε άλλο. Το να κατηγορείς τους άλλους, ενεργειακά, μας βάζει στην θέση του θύματος. Αυτό χαμηλώνει την ενέργεια μας και μας κάνει να έλκουμε ακόμη περισσότερο καταστάσεις οι οποίες μας κάνουν να αισθανόμαστε θύματα. -Εάν βρίσκεστε παρέα με κάποιον ( ή τυχαίνει να ακούσετε κάτι στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο) που μιλάει αρνητικά για το χρήμα ή την οικονομία, πείτε χαμηλόφωνα- μέσα σας : «ΑΚΥΡΩΝΩ, ΚΑΘΑΡΙΖΩ, ΕΞΑΛΕΙΦΩ» ή «ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΑΝΟΙΓΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ».

 

-Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας κάνουν ευτυχισμένους!
Μην στερείστε από τα χόμπυ σας ή από ταξίδια, διασκέδαση, εκδρομές εξ αιτίας του φόβου πως δεν έχετε αρκετά, αντιθέτως  επιδιώξτε ότι σας ευχαριστεί και κάντε το σαν μια επένδυση για την ευτυχία σας, που κατά βάθος είναι κάτι που θα επηρεάσει θετικά στην οικονομική σας κατάσταση!

 

-Κάντε συχνά δηλώσεις, τύπου : «Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ, ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ  ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ».

 

-Διατηρήστε τις σκέψεις σας στην οικονομική κατάσταση των άλλων σε υψηλά επίπεδα και δονήσεις. Δηλώνετε συχνά «ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΘΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».
Αποφεύγετε  αρνητικές συζητήσεις για οτιδήποτε και εάν μπορείτε ή αισθάνεστε να το κάνετε, κάντε δωρεές και υποστηρίξτε τους άλλους.

 

-Μην ανησυχείτε το ΠΩΣ θα λυθούν και θα βοηθηθούν τα οικονομικά σας. Να θυμάστε πάντα πως η Δημιουργία, η Σοφία και η Αγάπη του Θεού είναι απεριόριστες. Οι προσευχές σας θα εισακουσθούν με αναπάντεχους, θαυματουργούς και εκπληκτικούς τρόπους.

 

-Κάθε φορά που αισθάνεστε να έλκεστε δυνατά για κάτι το θετικό, ακολουθήστε το χωρίς αμφιβολία. Θυμηθείτε  πως ο Θεός απαντά πολύ συχνά στις προσευχές σας δίνοντας σας δυνατά και επαναλαμβανόμενα  μηνύματα για να σας κάνει να αντιδράσετε. Αυτά τα μηνύματα μπορούν να φτάσουν σε εσάς σαν αισθήσεις, ιδέες, οράματα, όνειρα ή ακόμη και σαν λόγια που ακούτε. Ενώ ακολουθείτε αυτά τα μηνύματα , εσείς συν – δημιουργείτε την απάντηση στις ερωτήσεις σας.

 

Οι Άγγελοι λένε επίσης πως υπάρχουν ήδη τα σημάδια καλυτέρευσης για όσον αφορά την παγκόσμια οικονομία και αυτά θα συνεχίζουν να έρχονται τον Οκτώβριο και Νοέμβριο .Εσείς θα μπορέσετε να επαληθεύσετε και να βιώσετε προσωπικά αυτή την καλυτέρευση διατηρώντας την εμπιστοσύνη σας, την ελπίδα σας και την πίστη σας σε υψηλό επίπεδο. Να προσεύχεστε για περισσότερη εμπιστοσύνη και πίστη και θα σας δοθεί. Σας συμβουλεύω κατά ιδιαίτερο τρόπο να προσεύχεστε για να έχετε μεγαλύτερη πίστη και ελπίδα πριν κοιμηθείτε – και θα εκπλαγείτε από το πώς θα αισθανθείτε καλύτερα όταν ξυπνήστε το πρωί.

 

Προσεύχομαι και για εσάς.
Με ΑΓΑΠΗ
Doreen