ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σας χαιρετώ , Εγώ Είμαι ο Μέτατρον, Κύριος του Φωτός.

 

Θα σας μιλήσω για την 2η Φάση της ονομαζόμενης Κοσμικής Ενεργοποίησης . Όντως ο χρόνος της πλησιάζει και θα συμβεί σε δύο ημερομηνίες μέσα στο 2010. Η αρχική ενεργοποίηση θα γίνει κατά την διάρκεια της ισημερίας της 20ης Μαρτίου 2010 και κατόπιν θα ενταθεί κατά την διάρκεια της ενεργειακής συμπαντικής συχνότητας -πύλης 10-10-10 (10 Οκτωβρίου 2010).

 

Σας έχουμε πει πως τώρα ο κόσμος ανανεώνεται και αλλάζει – όλος ο πλανήτης αλλάζει- και η ανθρωπότητα καλείται να συμβάλλει σε αυτή την αλλαγή δίνοντας τα μέγιστα.. Τα πάντα είναι σε εγρήγορση και επιταχύνονται, ο χρόνος τρέχει και η ΑΝΑΛΗΨΗ ΖΥΓΩΝΕΙ! Έτσι όπως ο χρόνος τροποποιείται έτσι και η ανθρωπότητα, οι ορατές και αόρατες δυνάμεις της φύσης και η όψη της Γης , ξανασχεδιάζονται!

 

Πρόκειται για την δεύτερη Κοσμική Ενεργοποίηση όπου ο καιρός της έφτασε. Θα συμβεί στην ισημερία στις 20 Μαρτίου 2010

 

ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΎΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ :
1)Την απελευθέρωση κωδικοποιημένων κρυσταλλικών ενεργειών που θα χρησιμεύσουν εις τον σχηματισμό των περαιτέρω ελίκων της Νέας Εποχής και
2)Το πέρασμα από την παλαιά μορφή του Μέρκαμπα στην καινούργια ενοποιημένη κρυσταλλική μορφή στο σημείο Μηδέν.

 

ΙΣΗΜΕΡΙΕΣ ΚΒΑΝΤΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ

 

Οι υπόλοιπες ισημερίες που απομένουν έως την αντίστροφη μέτρηση προς την ΑΝΑΛΗΨΗ δεν δεσμεύονται από τον γήινο γραμμικό χρόνο. Σας έχουμε ήδη πει ότι πολλές περιοχές στον πλανήτη σας είναι ήδη στην 5η διάσταση και ότι κατά την διάρκεια των ισημεριών που προηγούνται τα 3 τελευταία χρόνια πριν την Ανάληψη θα ανοιχτεί ακόμη περισσότερο η διαστασιακή πύλη .

 

Σας λέμε επίσης πως πρόκειται να ενεργοποιηθεί μια μοναδική πύλη της 12ης διάστασης μέσω της αφύπνισης της Κρυσταλλικής Κοσμικής Ενεργοποίησης που θα γίνει στις 20 Μαρτίου 2010.

 

Πρόκειται για μια υποχρεωτική προϋπόθεση της Νέας Γης – Ουράνιο Στερέωμα!

 

Τόσο η ανθρωπότητα όσο και η Γαία έχουν ανάγκη από αυτή την κρυσταλλική αλλαγή για να αποστασιοποιηθούν και να ξεφύγουν από τις χαμηλές και βαριές δονήσεις τις 3ης διάστασης.

 

Το άνοιγμα της 12ης διάστασης στην ανοιξιάτικη ισημερία του 2010 θα αποτελεί την σύνθεση της 12ης ενεργειακής διάστασης που εκδηλώθηκε πάνω στην Γαία μετά από την Χρυσή Εποχή της Ατλαντίδας, περίπου 35.000 χρόνια πριν. Το κρυσταλλικό άνοιγμα δεν θα είναι μια ενέργεια ψυχρή και βαριά όπως η ηλεκτρομαγνητική φάση της Ενεργοποίησης, αλλά θα ένα υπέροχο και μεγαλειώδες φαινόμενο που θα έχει σαν συνέπεια την εκτενή μεγέθυνση και ανάπτυξη της ενέργειας.

 

Παρόλο που η Κρυσταλλική ενέργεια θα είναι προσβάσιμη σε εσάς στην 5η διάσταση , ολόκληρο το Κβαντικό Κρυσταλλικό Πεδίο υπάρχει πλήρως μονάχα στην 12η διάσταση . Η συνειδητότητα της κρυσταλλικής διάστασης του ορυκτού βασιλείου της Γης μετασχηματίζεται με δυναμικό τρόπο στην 12η διάσταση δια μέσου της «Κρυσταλλικής Πλατινένιας Ακτίνας».Η 12η διάσταση είναι η πιο ψηλή δόνηση της και μπορούμε να πούμε πως είναι η πρώτη διάσταση του κρυσταλλικού βασιλείου. Είναι η διάσταση της πιο υψηλής Κοσμικής Ακτίνας, εκείνης της Πλατινένιας Ακτίνας. Η Πλατινένια Ακτίνα δρα με ένα κρυσταλλικό τρόπο και περιέχει μέσα της ολόκληρο το φάσμα των Δώδεκα Κοσμικών Ακτινών.

 

Ως τέτοια, η Κρυσταλλική Πλατινένια Ακτίνα της Κοσμικής Ενεργοποίησης του 2010 κατεβαίνει σαν καταρράκτης , με δυνατές ελικοειδείς δονήσεις, προς το πεδίο της Γης στην περίοδο της ισημερίας της 20ης Μαρτίου. Αυτές οι δονήσεις μεταλλάσσονται – μετασχηματίζονται δια μέσω του Πλέγματος 144 σε μια συχνότητα πιο απτή- έκδηλη- χειροπιαστή έτσι ώστε η πολύ δυνατή και συγκεντρωμένη ενέργεια να ενσωματωθεί στο πλανητικό πεδίο. Το αποτέλεσμα είναι μια πελώρια εξέλιξη που ενσαρκώνει και μεταφέρει τον Κοσμικό Κώδικα για την πληρότητα εκείνη που έρχεται. Από την πληρότητα της 12ης διάστασης εξαρτάται το περισσότερο ή λιγότερο πέρασμα της ανθρωπότητας στο Κρυσταλλικό Μέρκαμπα(Merkabah) και στο Κρυσταλλικό ΜερΚιΒα (MerKiVah). Για να σχηματιστούν οι καινούργιες έλικες της Νέας εποχής θα χρειαστεί η ενεργοποίηση των τελουριακών κρυσταλλικών ενεργειών που θα είναι κωδικοποιημένες σε πολύ υψηλές συχνότητες.

 

Η πραγματική Γήινη όψη των κωδικοποιημένων κρυσταλλικών ενεργειών θα αφυπνιστεί μέσω της λήψης της Κοσμικής Πλατινένιας Ακτίνας δια μέσω των πολυδιαστασιακών οκταεδρικών πυλών των τριπλών πυραμιδικών σχημάτων της Γκίζας στο ανατολικό ημισφαίριο του πλανήτη και δια μέσω του τριπλού πυραμιδικού σχήματος Moody στον Κόλπο του Μεξικού, όπως συνέβη και στο φαινόμενο της ηλεκτρομαγνητικής φάσης του 2009 της Κοσμικής Ενεργοποίησης.

 

Αμφότερα τα πυραμιδικά πλέγματα σε αξονική ευθυγράμμιση , αμφότερα στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος, αμφότερα εκπέμπουν υψηλές ενεργειακές δονήσεις, αποτελούν τους κινητήρες συγχώνευσης της Κοσμικής Ενεργοποίησης του 2010.

 

Αγαπητοί, η Κρυσταλλική Εποχή είναι μια πραγματικότητα. Πλησιάζει όλο και περισσότερο . Ο χωρισμός από την Τρίτη διάσταση ήταν μια δυνατή και ευγενή εμπειρία για τον άνθρωπο στην Συμπαντική Γραμμική Ύπαρξη της Γης. Η Τρίτη διάσταση ήταν μια διδασκαλία πολύ γόνιμη αλλά το γραμμικό προφίλ και βιογραφικό για πολλούς από εσάς φτάνει στο τέλος του. Ήρθε η στιγμή να λάβετε το δίπλωμα της πολικότητας και να αρχίσετε, από το μηδέν, τις μεταπτυχιακές εργασίες στα ανώτερα βασίλεια του Κρυσταλλικού Σύμπαντος.

 

Ο σχηματισμός της Νέας Γης – Νέο Ουράνιο Στερέωμα

 

Πριν να γίνει ένας δυαδικός πλανήτης, η Γη περιτριγυριζόταν από ένα στερέωμα μη δυαδικό. Υπήρχαν δύο μέρη ελικοειδούς σχήματος που ήταν τοποθετημένα σε σχήμα τόξου γύρω από τον πλανήτη. Το ένα μέρος ήταν ηλεκτρικής φύσεως και το άλλο μαγνητικής, και ήταν ενωμένα για να σχηματίσουν ένα παλμικό κρυσταλλικό τοίχος γύρω από την Γη. Από την δόνηση της κρυσταλλικής σφαίρας εκπέμθει ένας τόνος – ήχος που ήταν η συχνότητα του ΟΜ. Το Στερέωμα της μη δυαδικότητας διελύθει όταν η Γη μετασχηματίστηκε σε ένα πλανήτη δυαδικότητας, μετά την σύγκρουση του Μόλνταρ(Moldar).

O ηλεκτρομαγνητισμός διασπάσθηκε στην Γη σε πολωτικό ηλεκτρομαγνητισμό. Το κρυσταλλικό μέρος απορροφήθηκε από το Ορυκτό Βασίλειο της Γης και ιδιαίτερα στο αιθερικό πεδίο που ονομάζεται Αδαμάντινη Ουσία ή Ακάσα (Akash).( Η λέξη είναι Σανσκριτική και τη συναντούμε στην Ινδία και στα εκεί φιλοσοφικά συστήματα.

 

Η ορθή προφορά της λέξης είναι: «Το αακάασα» και έχει το ουδέτερο άρθρο «το» για να προσδιοριστεί και τονιστεί η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

 

Στην «κοινή χρήση» του όρου αυτού, θα τον συναντήσουμε να του αποδίδονται ιδιότητες – έννοιες όπως αυτή του «ουρανού», της «ατμόσφαιρας», του «αιθέρα» ή αυτή του «ελεύθερου & ανοικτού χώρου- για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα : http://www.mystica.gr/akasha.htm).

 

To Κρυσταλλικό Ακάσα αποτελείτε από αιθερικά σωματίδια κωδικοποιημένα με τον Θεικό Νου. Ο Σοφός Νους της Συμπαντικής Γνώσης είναι οι Δομές-Καλούπια-Τύποι(Matrix) του DNA στο εσωτερικό της ύλης/αντιύλης που συνθέτουν τα πάντα και συνδέουν – ενώνουν τις διαστάσεις δια μέσω των ηλεκτροκρυσταλλικών γραμμών του Κοσμικού Πλέγματος.

Κωδικοποιημένες Τοποθεσίες Κρυσταλλικής Ενέργειας

 

Κατά την διάρκεια της ενεργοποίησης του 2010, οι κωδικοποιημένες κρυσταλλικές ενέργειες ενεργοποιήθηκαν σαν μέρος της Κοσμικής Ενεργοποίησης σε 25 πρωταρχικές τοποθεσίες σε όλο τον πλανήτη.

Αυτές οι τοποθεσίες είναι :

 

1. Minas Gerais

 

2. Bahia, Βραζιλία

 

3. Arkansas

 

4. MUZO, Κολομβία

 

5. Βολιβία

 

6. Herkimer, Νέα Υόρκη

 

7. Himalaya (Θιβέτ/Νεπάλ)

 

8. Santa Fe, Μεξικό

 

9. Tsavo, Τανζανία

 

10. Torres del Paine, Χιλή

 

11. Dauphine, Γαλλία

 

12. New South Wales, Αυστραλία

 

13. Cairngorm Mtns, Σκωτία

 

14. Galizia, Ισπανία

 

15. British Colombia, Καναδά

 

16. Ουράλια

 

17. Μογγολία

 

18. Quartz Reef, Νέα Ζηλανδία

 

19. Ελβετικές Άλπεις

 

20. Ναμίμπια

 

21. Ιαπωνία

 

22. Huaxi, Κίνα

 

23. Thunder Bay, Καναδά

 

24. Ανατολική Καρολίνα -Blue Ridge Mountains

 

25. Table Mtn, Νότια Αφρική

 

Αγαπητοί αυτά πραγματικά θα συμβούν. Όσοι από εσάς ανήκαν στους Ατλάντιους που υπηρετούσαν και σεβόντουσαν τον Νόμο του ΕΝΟΣ θα το καταλάβουν πάρα πολύ καλά, γιατί πράγματι περιμένατε πάρα πολύ καιρό μέχρι να συμβεί αυτό. Πρόκειται για μια ιερή εκπλήρωση και ολοκλήρωση για εσάς.

 

Εσείς με τους Συριανούς, τους Πλειάδιους και τους Αρθρουριανούς του Συμπαντικού Κοσμικού Συμβουλίου και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας κάνατε αλματώδη βήματα για να προστατεύσετε την Κρυσταλλική Ενέργεια για να μην πέσει στα χέρια των «Υιών του Βελιάλ, την σκοτεινή ομάδα, των οποίων η απληστία και οι απάνθρωπες και ανελέητες φιλοδοξίες εξουσίας είχαν σαν αποτέλεσμα την ανήθικη χρήση των Κρυστάλλων με συνέπεια την λυπηρή εξαφάνιση της Ατλαντίδας.

 

Βλέπετε , οι Κρύσταλλοι Δάσκαλοι της Ατλαντίδας που έχουν ήδη ενεργοποιηθεί στις 8-8-8(8 Αυγούστου 2008), 9-9-9( 9 Σεπτεμβρίου 2009) και στις υπόλοιπες τριπλές ημερομηνίες δεν είναι υλικά εφικτές για ακόμη 2 – 3 αιώνες .

 

Ένα πολύ σπουδαίο διαστασιακό τοίχος θα τις προστατέψει έως ότου ο πλανήτης δεν έχει φτάσει στην ΦΩΤΙΣΗ!!!!

 

Σας λέμε πως αυτό που θα συμβεί στο 2012 είναι η ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΙΑ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗΣ ΓΗΣ, αλλά η αληθινή και πραγματική ΕΙΡΗΝΗ και η ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΦΩΤΙΣΗ στον πλανήτη σας θα γίνει περίπου σε 2 αιώνες . Εντούτοις αυτό που συμβαίνει τώρα – σήμερα στην πραγματικότητα είναι η ώθηση που θα επιτρέψει να υλοποιηθεί .

 

Έτσι , λοιπόν, για να ολοκληρώσουμε την εξήγηση του παραπάνω φαινόμενου , σας λέμε πως οι κωδικοποιημένες κρυσταλλικές ενέργειες που θα απελευθερωθούν στις 20 Μαρτίου 2010 θα μπουν σε συντονισμό από τους ενεργοποιημένους υπόγειους Δάσκαλους Κρυστάλλους και θα ελκυσθούν από το Κρυσταλλικό Πλέγμα 144 για την περεταίρω αφομοίωση στο Νέο Ουράνιο Στερέωμα.

 

Ενώ η ΗλεκτροΜαγνητική Φάση της Κοσμικής Ενεργοποίησης χρειάστηκε 21 ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί , η Κρυσταλλική Φάση θα ολοκληρωθεί σχεδόν άμεσα , και ακριβέστερα την ώρα του περάσματος της Ισημερίας. Τα αποτελέσματα θα είναι χειροπιαστά. Αυτό είναι που κάνει να διαφέρει την Κρυσταλλική Ενέργεια από την προηγούμενη ηλεκτρομαγνητική φάση του 2009 η « ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ».

 

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΦΩΤΟΣ (ORBS)

 

Ανάμεσα σε αυτά τα φαινόμενα υπάρχει και το ονομαζόμενο φαινόμενο των «φωτεινών σφαιρών- orbs). Θα πολλαπλασιαστούν όλο και περισσότερο τόσο σε αριθμό όσο και σε ποιότητα. Οι φωτεινές σφαίρες δεν είναι κάτι το καινούργιο για την Γη, αλλά προέρχονται από την κρυσταλλική διάσταση για να γίνουν ορατές στην δυαδικότητα. Πριν του σχηματισμού του Κρυσταλλικού Πλέγματος 144, αυτές εμφανίστηκαν συχνά σαν μπλε ή χρυσές σφαίρες. Οι κρυσταλλικές φωτεινές σφαίρες είναι ενέργειες φωτός μεγαλύτερων διαστάσεων και λειτουργούν με κρυσταλλική ενέργεια. Πρόκειται για εργαλεία του κωδικοποιημένου Akash και αποτελούν την ένδειξη της αυξανόμενης παρουσίας του Κρυσταλλικού Κβαντικού Πεδίου. Περιέχουν την αναγκαία ιδιαιτερότητα της ύλης / αντιύλης με τις συνειδητές ιδιαίτερες δομές – καλούπια – μορφές (matrix).

 

Αυτός που κρατά τα κλειδιά της αναγέννησης της Γης και της Ανθρωπότητας είναι ο Συνειδητός Θεϊκός Νους. Για να είμαστε πιο σαφείς , οι μαγνητικές δομές – καλούπια – μορφές ( matrix) είναι εκείνα που στέλνουν και έλκουν τις ανώτερες ενέργειες που ολοκληρώνουν το φαινόμενο και ενώνουν τους δακτυλίους της μετάλλαξης. Πρόκειται για καταλυτικούς μηχανισμούς της Ανάληψης, και εκδηλώνονται μέσα από πάρα πολλές γεωμετρικές δομές. Μερικές από τις φωτεινές σφαίρες χρησιμεύουν για την αλλαγή του MerKiVa των ανθρώπων και άλλες για την αλλαγή του πλανήτη.

 

Οι φωτεινές σφαίρες είναι κρυσταλλικά φορτία επέκτασης. Στην πραγματικότητα οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να τις δουν μόνο με την χρήση ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών και όσοι έχουν ενεργοποιήσει το «τρίτο μάτι». Η κρυσταλλική φάση της Κοσμικής Ενεργοποίησης θα επιτρέψει να γίνουν ορατές με γυμνό οφθαλμό σε εκείνους που θα έχουν ανεβάσει τον δείκτη φωτεινότητας και θα έχουν προχωρήσει στην MerKiVico.

 

Εκδήλωση του Κρυσταλλικού Μέρκαμπα (Merkabah)

 

Ένα από τα πιο σπουδαία αποτελέσματα της Κοσμικής Ενεργοποίησης του 2010 είναι η σύντηξη του Κρυσταλλικού Μέρκαμπα . Σας αναφέρουμε πως το Μέρκαμπα που χρησιμοποιήθηκε σαν Όχημα υπό μορφή Τετραεδρικού άστρου στις ανώτερες διαστάσεις κατά την διάρκεια του περασμένου κύκλου των 12.000 χρόνων , τώρα πρόκειται να ενδυναμωθεί . Πράγματι τώρα εξελίσσεται σε ένα προοδευτικό επεκτατικό όχημα Κρυσταλλικό Μέρκαμπα και Μερκιβά( MerKiVah).

 

Η ανάδυση του Κρυσταλλικού MerKiVah ήταν σε αναμονή και με την πρόσφατη Κρυσταλλική Ενεργοποίηση του 9-9-9 πρόδρομος της αρχικής φάσης της μετάλλαξης της κρυσταλλικής ενέργειας της Γης, πολλοί από εσάς αφυπνίζονται στις ιερές δυνάμεις της ενότητας. Η δεύτερη φάση της Κοσμικής Ενεργοποίησης θα θέσει επί σκηνής ένα άλλο σπουδαίο γεγονός της κρυσταλλικής αλλαγής.

 

Ο ανθρώπινος νους στην δυαδικότητα σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να συλλέγετε και να επεξεργάζεστε τις πληροφορίες και να διακρίνεται την αλήθεια, αλλά η Σοφία που θα σας φέρει στα ανώτερα Κρυσταλλικά Βασίλεια βρίσκεται πέρα από τις δυνατότητες της δυαδικής Μέρκαμπα. Συνεπώς η σύσταση των νέων κρυσταλλικών Μέρκαμπα( Merkabah) και Μέρκιβα (MerKiVah) είναι αναγκαία για να σας προωθήσουν και να σας εκτοξεύσουν στην Κρυσταλλική Ενέργεια της Ανάληψης.

 

Πράγματι,. Τα ανώτερα βασίλεια των διαστάσεων εκείνων που είναι στην διάθεση δια μέσω της Ανάληψης βρίσκονται στην ΘΕΪΚΗ ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ και η πρόσβαση γίνεται μόνο με κρυσταλλικό ακέραιο φως, και αυτό δεν μπορεί να συμβεί στο προηγούμενο σύστημα της πολωτικής δυαδικής Μέρκαμπα.

 

Συνεπώς θα πρέπει πρώτα να ακολουθήσει η μετάβαση στις Κρυσταλλικές Μέρκαμπα και Μέρκιβα.

 

Η κρυσταλλική Μέρκαμπα θα είναι πλήρως προσβάσιμη μονάχα στην δεύτερη φάση της Κοσμικής Ενεργοποίησης, που θα γίνει στην Ισημερία του Μαρτίου το 2010.

 

Η κρυσταλλική Μέρκαμπα θα εξελιχθεί σε Μέρκιβα. Η κρυσταλλική Μέρκιβα θα είναι διαθέσιμη στις 10-10-10. Η Μέρκιβα ξεπερνάει το τετραεδρικό άστρο με 8 κορυφές , η Μέρκιβα σχηματίζει στο άστρο της 12 κορυφές του αστρικού δωδεκαέδρου. Πράγματι, ο μηχανισμός περιστροφής , η γεωμετρία και σχέσεις συχνοτήτων διαφέρουν κατά πολύ στο καινούργιο πρότυπο.

 

Δύο επίπεδα και συνοπτικές γεωμετρίες βρίσκονται πάνω από την Μέρκιβα με 12 κορυφές. Όλα είναι Μετατρονικά και ανήκουν στην ιερή γεωμετρία και όλα είναι γεωμετρικές αναπτυξιακές πρόοδοι που οδηγούν σε μια πιο ευρύτερη διαστασιακή πρόσβαση. Ολόκληρο το φαινόμενο της μετάβασης στην Μέρκαμπα θα δοθεί μέσω των « Μετατρονικών Κλειδιών» και εμείς στο μέλλον θα σας δώσουμε ένα μήνυμα για να δείτε με περισσότερες λεπτομέρειες αυτό το φαινόμενο. Αυτό θα συμβεί πριν την Κοσμική Ενεργοποίηση του 2010.

 

Επίλογος

 

Αγαπητοί , έχοντας ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση προς την σπουδαία ΑΝΑΛΗΨΗ , υπάρχουν μερικές ημερομηνίες που ανοίγουν πολύ σπουδαίες πύλες συχνοτήτων. Τα τρία χρόνια που προηγούνται την 21 Δεκεμβρίου 2012 οι πιο σπουδαίες από αυτές είναι οι ΙΣΗΜΕΡΙΕΣ, τα ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΑ , οι ΤΡΙΠΛΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ , οι ΦΑΣΕΙΣ ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗΣ.

 

Η ενέργεια των Ισημεριών των 2010, 2011 και 2012 τοποθετούνται στις ολογραμμικές πύλες παντού παρών και χωρίς χρόνο.
Στο 2010, 2011 και 2012 οι τριπλές ημερομηνίες και τα αστρονομικά συμβάντα αναφοράς είναι πιο δυνατές από τα προηγούμενα χρόνια. Η κάθε μια είναι σχεδιασμένες για να χρησιμοποιηθούν οι σπάνιες πύλες για να διευκολυνθούν η λήψη των εξαιρετικών κωδικοποιημένων ενεργειών που είναι αναγκαίες για την Μίκρο και Μάκρο ΑΝΆΛΗΨΗ.

 

Αυτές οι πύλες θα πρέπει να αναγνωρισθούν και να χρησιμοποιηθούν . Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε τους ισχυρούς αυτούς κόμβους . Ενωθείτε σε ομάδες προσευχής και διαλογισμού διότι θα δεχτείτε και θα στείλετε δια μέσω του Σύμπαντος ένα Κύμα Κρυσταλλικού Φωτός που είναι ότι πιο μεγάλο και ευρύ από ότι μπορείτε να φανταστείτε.

 

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΣΑΣ.
ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

 

Υγ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα
www.earth-keeper.com

 

Minas Gerais

Arkansas

Himalaya

Santa Fe

 

Tsavo

Torres de Paine

New South Wales

Cairngorm Mnts

Galizia

 

British Colombia

 

Eλβετικές Άλπεις

 

Thunder Bay

 

Blue Ridge Mountains

 

Table Mountain