1987-2011 : Η περίοδος της Αλλαγής της Νέας Εποχής -Συνολικό Πλάνο – Η Αρμονική Σύγκλιση

Η μεγάλη αλλαγή άρχισε στις αρχές του 1987 , και πιο ακριβέστερα στις 16 και 17 Αυγούστου του 1987, όταν έγινε η Αρμονική Σύγκλιση. Κάποιοι ονόμασαν αυτές τις μέρες « οι μέρες της Παγκόσμιας Αρμονίας». Η Αρμονική Σύγκλιση ήταν ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα που συνέβησαν στον πλανήτη. Κατά τον εσωτερισμό, το 1987 σημαδεύει κατά βάθος την αρχή στο πέρασμα της Νέας Εποχής.

 

 

 

Από τότε ο πλανήτης μας εφοδιάστηκε με μια καινούργια ενεργειακή δομή , τόσο καινούργια που είναι σαν να ζούσαμε σε έναν καινούργιο πλανήτη. Δεν υπάρχει πλέον τίποτα που παρέμεινε το ίδιο.

 

Κλείσιμο των κύκλων και καινούργιο Μαγνητικό Πλέγμα

 

Δύο πράγματα χαρακτηρίζουν την Αρμονική Σύγκλιση.

 

1.Η ταύτιση – σύγκλιση πολυαρίθμων ουρανών προκάλεσε ένα ενεργειακό πέρασμα – άνοιγμα διαμέσου του οποίου – από το αχανές διάστημα – έφτασε στην Γη μια ηλεκτρική ακτινοβολία που παρόμοιά της δεν υπήρξε ποτέ. Αυτά τα ενεργειακά ανοίγματα γεννιόνται όταν δονητικά μοντέλα αλληλο- ακυρώνονται προκαλώντας ένα κενό ( ενεργειακό), αυτό συνέβη το 1987 σε αρκετούς αλληλοσχετιζόμενους κύκλους.

 

2. Δεχτήκαμε ένα καινούργιο μαγνητικό πλανητικό πλέγμα. Όσο παράξενο και εάν φαίνεται : αξίζαμε αυτό το καινούργιο μαγνητικό πλέγμα. Παρακάτω θα δώσουμε περαιτέρω πληροφορίες.

 

Οι ακτίνες γάμμα
οι κύκλοι που συμπίπτουν αυτά τα χρόνια είναι 2.000, 6.000,12.000,24.000,36.000 χρόνια , συνεχίζοντας με αυτή την πρόοδο μέχρι ένα κύκλο 6 εκατομμυρίων ετών, και που αποτελεί ένα γαλαξιακό κύκλο και που είναι μεγάλης σπουδαιότητας.

 

Εξ αιτίας αυτής της Αρμονικής Σύγκλισης , από τις κοσμικές σφαίρες φτάνουν τώρα πάνω στην Γη ηλεκτρικά σωματίδια που δεν υπήρχαν ποτέ πριν. Αυτά προέρχονται από το μακρινό άκρο του μαγνητικού πεδίου. Βρισκόμαστε τώρα ακόμη πιο κοντά στην φωτιά, στο πνευματικό μέρος της ηλεκτρομαγνητικής σκάλας.

 

Αυτά τα ηλεκτρικά σωματίδια είναι απειροελάχιστα ραδιενεργά στοιχεία της φυσικής ζωής που πρέπει τώρα να ενσωματώσουμε στο σώμα μας , με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι πάσχουν από διάφορες διαταραχές και σωματικά συμπτώματα. Για παράδειγμα, όποιος πάσχει από θυρεοειδή αισθάνεται περισσότερο αυτή την ραδιενέργεια.

 

Αυτή η νέα ραδιενέργεια δεν ξέφυγε στους επιστήμονες που τα προηγούμενα χρόνια κατέγραψαν την παρουσία , για αυτούς ανεξήγητη, ακτινών γάμμα πολύ ισχυρές.

 

Η Ζώνη των φωτονίων.

 

Η ένταση των ακτινών συνεχώς αυξάνεται, τόσο που βρισκόμαστε στο πεδίο επιρροής της ονομαζόμενης ζώνης φωτονίων που βρίσκεται κοντά στις Πλειάδες. Οι επιστήμονες εντόπισαν αυτή την ζώνη ήδη το 1961.

 

Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που ασχολούνται με την είσοδο του ηλιακού μας συστήματος στην ζώνη φωτονίων. Τι σημαίνει αυτό ; Σημαίνει πως το ηλιακό μας σύστημα περιστρέφεται γύρω από ένα αστέρι , την Αλκυόνη ( Alcyone), τον κεντρικό ήλιο των Πλειάδων σε ένα κύκλο 24.000-26.000 ετών. Κατά μήκος αυτής της τροχιάς , η Γη , για παράδειγμα επηρεάζεται κάθε 2 χιλιετίες , στον ρυθμό των 10.000-12.000 ετών, από αυτή την ζώνη φωτονίων, πράγμα το οποίον έχει σαν αποτέλεσμα πολλές αλλαγές στον πλανήτη, για παράδειγμα λέγεται πως οι παγετώνες και οι πλημμύρες συμπίπτουν με αυτά τα γεγονότα.

 

Μέχρι το 2012 ;

 

Σε αυτά τα δημοσιεύματα βρίσκονται και εξηγήσεις για το πώς το ηλιακό μας σύστημα θα επηρεαστεί από την ζώνη φωτονίων μέχρι το 2012, διότι θα τοποθετηθεί πιο κοντά στο πεδίο επιρροής του αστερισμού του Σείριου σαν συνέπεια της αλλαγής διάστασης. Βέβαια όλα αυτά μπορούν να είναι μόνο υποθέσεις, αλλά το σίγουρο είναι πως μετατοπιζόμαστε προς αυτές τις δυνατές ενέργειες φωτός. Αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε με την ζώνη φωτονίων και των πιθανών επιρροών πάνω στην ανθρωπότητα και σε ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτή η ισχυρή ενέργεια φωτονίων θα επηρεάσει πάρα πολύ το φαινόμενο της αλλαγής- μετάλλαξης- μεταμόρφωσης , φαινόμενο το οποίον θα το δούμε πάρα κάτω.

 

Μερικοί συγγραφείς των παραπάνω δημοσιευμάτων υποθέτουν πως το ηλιακό μας σύστημα θα μπει εξ ολοκλήρου στην ζώνη φωτονίων κατά το τέλος της δεκαετίας του ’90. Όπως και να έχει το πράγμα , ο πλανήτης μας επηρεάζεται ήδη εδώ και χρόνια από αυτό το πεδίο της γαλαξιακής δύναμης, δηλαδή από την αύρα της, και επομένως το πολυδιάστατο ολόγραμμα που τον περιβάλλει.

 

Πιθανώς εξ αιτίας αυτού του πεδίου φωτονίων , σε μερικά μέρη , δόθηκε το όνομα Νέα Εποχή ονομαζόμενη επίσης και Εποχή του Φωτός. Στα εν λόγω δημοσιεύματα , η ζώνη φωτονίων αναφέρεται και με άλλα ονόματα, όπως : δεσμίδα φωτονίων, δακτύλιος φωτονίων , κύμα γαλαξιακού φωτός, ακτίνα γαλαξιακού φωτός, γαλαξιακά κύματα κ.λπ.

 

Η εξέταση

 

Το δεύτερο σπουδαίο συστατικό της νέας ενεργειακής δομής είναι ένα καινούργιο μαγνητικό πλανητικό πλέγμα που αποτελείται από πολλές σπείρες.Τα μαγνητικά πλανητικά πλέγματα δεν υπάρχουν σε κάθε πλανήτη , αλλά «τοποθετούνται» με βάση τον ρόλο που ο πλανήτης έχει μέσα στην δημιουργία.

 

Αυτά τα μαγνητικά πλανητικά πλέγματα χρησιμεύουν σαν δίαυλοι μορφογενετικών πεδίων σε μια συγκεκριμένη φάση εξέλιξης. Το δικό μας μαγνητικό πλέγμα έμοιαζε σαν ένα ποταμάκι όπου κυλούσε η εξέλιξη της ανθρωπότητας. Τώρα που ο πλανήτης και η ανθρωπότητα εξελίσσονται όλο και περισσότερο χρειάζονται ένα μεγαλύτερο ποτάμι για την περεταίρω εξέλιξή τους . Η προετοιμασία και η κατασκευή του καινούργιου αυτού μαγνητικού πλέγματος προηγήθηκε από όσων ακολουθούν : την στιγμή της Αρμονικής Σύγκλισης , οι αρμόδιες δημιουργικές αρχές εξέτασαν εάν είχαμε ωριμάσει για ένα καινούργιο πλέγμα περισσότερο πνευματικό ή για έναν καινούργιο βαθμό εκμάθησης.

 

Αυτή η Κοσμική δημιουργική διάσταση ήθελε να ξέρει όχι μόνο εάν ο πλανήτης ήταν αρκετά εξελιγμένος σε συνολική συνειδητότητα , δηλαδή ένα δονούταν με επαρκή ένταση , αλλά εξέτασε επίσης εάν υπήρχαν αρκετές ώριμες ψυχές στην Γη που θα κατάφερναν να περάσουν σε μια Νέα Εποχή- μια Νέα Εποχή με ένα καινούργιο μαγνητικό πλέγμα.

 

Το αποτέλεσμα της εξέτασης ήταν θετικό , με μεγάλη ικανοποίηση όλων , με αποτέλεσμα η Ανώτατη Δημιουργική Διάσταση έδωσε την διαταγή να προχωρήσει η προετοιμασία και η κατασκευή του νέου πλέγματος.

 

Η χαρά για το θετικό αποτέλεσμα της εξέτασης ήταν μεγάλη γιατί , μετά από πολύ καιρό, πριν ακόμα 100 χρόνια, δεν φαινόταν πως ο πλανήτης μας θα τα είχε καταφέρει να περάσει στην Νέα Εποχή. Όταν μας ρωτήθηκε πριν από 100 χρόνια για πρώτη φορά , εμείς απαντήσαμε , όχι και αυτό γιατί οι δονήσεις του πλανήτη μας ήταν ακόμη πολύ βαριές και έτσι δεν πιστεύαμε πως θα τα είχαμε καταφέρει.

 

Παρόλα αυτά , ευτυχώς με την βοήθεια των Κοσμικών Οντοτήτων, του Γαλαξιακού Κέντρου και της Πλανητικής μας Πνευματικής Ιεραρχίας, οι δονήσεις μας και εκείνες του πλανήτη επιταχύνθηκαν τόσο πολύ τα τελευταία 50 χρόνια που, το 1987, το αποτέλεσμα της εξέτασης ήταν τόσο ικανοποιητικό.

 

Στην συνέχεια κλήθηκαν οι ειδικοί , που έφθασαν το 1989 για να δημιουργήσουν το νέο μαγνητικό πλέγμα.

 

Ημερομηνίες στο ημερολόγιο των Μάγιας.

 

Η Αρμονική Σύγκλιση ήταν ένα γεγονός προβλέψιμο. Όλοι μας , στο εσωτερικό και εξωτερικό επίπεδο, εργασθήκαμε εδώ και εκατομμύρια χρόνια και αυτός είναι ο πρωταρχικό λόγος για τον οποίον θελήσαμε να ενσαρκωθούμε αυτή την συγκεκριμένη περίοδο.

 

Στο εσωτερικό επίπεδο, οι ψυχές κάνουν ουρές για να ενσαρκωθούν αυτή την περίοδο πάνω στην Γη. Αυτό το οποίον συμβαίνει τώρα πάνω στην Γη είναι τέτοιου βεληνεκούς για ολόκληρο το Σύμπαν που βοηθοί και παρατηρητές φτάνουν σε καταφθάνουν σε μεγάλο αριθμό.

 

Πως και η Αρμονική Σύγκλιση έγινε στις 16 Αυγούστου 1987 και τι συνέβη ;

Όπως ελέχθη , η Αρμονική Σύγκλιση ήταν προβλέψιμη, και ήδη οι Μάγιας είχαν υποδείξει αυτές τις δύο ημερομηνίες στο ημερολόγιό τους. Ο φημισμένος ερευνητής του ημερολογίου των Μάγιας, ο αμερικανός Jose Arguelles , τις έκανε γνωστές στον κόσμο στην δεκαετία του ´80. Και οι δύο ημερομηνίες επιβεβαιώθηκαν στην δεκαετία του ´80 από διακεκριμένους πνευματικούς δασκάλους.

 

Οι ψυχές πήραν την κατάσταση στα χέρια τους.

Μην φανταστείτε πως λίγες μέρες έφεραν τα αποτελέσματα αυτά….
Μερικές από τις καινούργιες ενέργειες ήταν ήδη αντιληπτές και αισθητές, άλλες μονάχα εδώ και λίγο καιρό. Εκείνες οι μέρες ήταν, κατά πρώτο στο εσωτερικό μας επίπεδο, την ημερομηνία λήξεως για την εξέταση που προαναφέραμε, ενώ , εξωτερικά, πολλοί άνθρωποι συντονίστηκαν μέσω διαλογισμού στις καινούργιες ενέργειες και στα μέλλοντα συμβάντα. Πολλοί διαλογίστηκαν σε ομάδες και συναντήθηκαν σε μέρη ενεργειακά του πλανήτη.

 

Πολλοί άνθρωποι , εξ αιτίας των ενεργειακών διαύλων και περασμάτων που δημιουργήθηκαν από τον διαλογισμό, έβαλαν σε κίνηση τα πρώτα φαινόμενα ολοκλήρωσης στο ψυχικό και σωματικό επίπεδο. Άλλοι, λιγότερο γνώστες και λιγότερο δραστήριοι, άρχισαν ξαφνικά από εκείνη την στιγμή να αισθάνονται έλξη για τον εσωτερισμό.

 

Αλλά όχι μόνο οι ψυχές οι πιο ώριμες, αλλά το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού, αισθάνθηκε και βίωσε με τον ένα ή άλλο τρόπο, το αποτέλεσμα της Αρμονικής Σύγκλισης.
Σκεφτείτε για λίγο τι συνέβη στον πλανήτη μετά το 1987, πολιτικά , οικονομικά και κοινωνικά.

 

Εκατομμύρια εργάτες φωτός.

Οι πιο σπουδαίες αλλαγές άρχισαν πρώτα από όλα σε εκείνα τα άτομα των οποίων οι ψυχές τους είχαν επιτρέψει να δεχθούν ένα ρόλο προδρόμου στο φαινόμενο του περάσματος στην Νέα Εποχή. Στους κύκλους του εσωτερισμού αυτά τα άτομα ονομάζονται συχνά, «εργάτες του φωτός», και υπάρχουν αρκετά εκατομμύρια πάνω στον πλανήτη. Το 1987 δραστηριοποιήθηκε- ενεργοποιήθηκε σε όλους τους εργάτες του φωτός το 1ο επίπεδο του σώματος του φωτός.

 

Η ψυχή αυτών των προδρόμων του φωτός πήραν αμέσως τα ηνία στα χέρια τους οδηγώντας τους πιο ενεργειακά και πιο δραστικά από ότι τους συνέβαινε πριν.. Οι ψυχές πριν συμπεριφερόντουσαν σαν τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο και απουσία αυτών εκτελούσαν τα καθήκοντά τους.

 

Αυτές οι ψυχές ανάλαβαν την άμεση καθοδήγηση να ενσωματώσουν , να συγχωνεύσουν και να ολοκληρώσουν όλη τους την ισχύ σε ολόκληρη την κοινωνία (δηλαδή σε εμάς τους ενσαρκωμένους). Αυτό είναι το πρωταρχικό χαρακτηριστικό του ανθρώπου της Νέας Εποχής : η σφαίρα της ψυχής ολοκληρώνεται περισσότερο στην σφαίρα της προσωπικότητας , εξ αιτίας της όλο και πιο ισχυρής δονητικής συχνότητας των βιολογικών σωμάτων. Για αυτό και κάποιοι συγγραφείς ονόμασαν την Νέα Εποχή επίσης και Βασίλειο των ψυχών ή ο Ουρανός στην Γη.

 

Το ΕΓΩ στο σχολείο

 

Τι διακρίνει την σφαίρα της προσωπικότητας από εκείνη της ψυχής ;

 

Η σφαίρα της προσωπικότητας δονείται πιο αργά από ότι εκείνη της ψυχής και που μπορεί όμως να ενσαρκωθεί στην βιολογική δομή που, συγκριτικά, δονείται λιγότερο έντονα. Οι ίδιες οι ψυχές δεν μπορούσαν μέχρι στιγμής να ενσαρκωθούν , και εξ αιτίας αυτού έπρεπε να στείλουν στην Γη κάποια μερικά ζεύγη του είναι τους, σαν να ήταν επεκτάσεις- κλαδιά- διακλαδώσεις. Αυτά τα κλαδιά ονομάζονται προσωπικότητες του ΕΓΩ : αυτά είναι πολύ πολωμένα και αστάθμητα. Μονάχα κατά την διάρκεια πολλών ενσαρκώσεων ωριμάζουν αρκετά , γίνονται δυνατά και τέλος μπορούν να δημιουργήσουν χώρο για την ψυχή.

 

Οι πλανήτες που βρίσκονται στην Τρίτη διάσταση της ενεργειακής πυκνότητας χρησιμεύουν σαν αίθουσες διδασκαλίας στις νέες ψυχές που πηγαίνουν σχολείο και που, κατά την διάρκεια των χρόνων φοίτησης, παίρνουν μαθήματα στο φυσικό σώμα πειραματίζοντας και ανακαλύπτοντας την δημιουργική τους ισχύ.

 

Πρωταρχικός σκοπός αυτού του σχολείου είναι η απόκτηση των ποιοτήτων- χαρισμάτων της καρδιάς , που είναι (για παράδειγμα κουράγιο, τιμιότητα , χαρά…

 

Ο Πλανήτης νηπιαγωγείο Γη

 

Κάτω από την κοσμική όψη, ο πλανήτης μας ήταν μέχρι τώρα ένας πλανήτης- νηπιαγωγείο με τόση πολύ πυκνή θεϊκή ενέργεια που κανένας άλλος πλανήτης δεν έχει. Εξ αιτίας της συνολικής εξέλιξης , η Γη μπορεί τώρα να περάσει σε ένα υψηλότερο βαθμό μάθησης και να αλλάξει διάσταση.

 

Τι σημαίνει αυτό ; Η ύλη είναι ενέργεια εγκλωβισμένη , φως συμπυκνωμένο, σε διαφορετικές βαθμίδες. Οι πλανήτες νηπιαγωγεία, βρίσκονται στην Τρίτη διάσταση της ενεργειακής πυκνότητας.

 

Η Γη άρχισε την εξέλιξή της περίπου 9 δισεκατομμύρια χρόνια πριν με την πιο πυκνή μάζα στο εσωτερικό της τρίτης διάστασης της ενεργειακής πυκνότητας.

 

Ας την φανταστούμε ως εξής : εάν μέσα στο περιβάλλον μιας ενεργειακής πυκνότητας έχουμε διάφορες βαθμίδες από το 100 έως το 1 , και 100 είναι το πιο πυκνό πεδίο, σε αυτή την περίπτωση ο πλανήτης μας άρχισε από την 95η βαθμίδα που κοσμικά αντιπροσωπεύει μια ακραία πυκνότητα για τους πλανήτες εκμάθησης.
Στο πέρασμα των δισεκατομμυρίων ετών η Γη αναβάθμισε τις δονήσεις της μέχρι το 1ο επίπεδο και στην στιγμή της Αρμονικής Σύγκλισης θα περάσει στην τέταρτη -4η διάσταση της ενεργειακής πυκνότητας. Το 2012 θα πρέπει, με βάση το μέχρι τώρα γνωστό σχέδιο , να περάσει στην πέμπτη- 5η διάσταση και μέχρι εκείνη την στιγμή θα πρέπει να έχουμε ολοκληρώσει την 4η διάσταση πυκνότητας ή όπως αλλιώς εκφράζεται θα πρέπει να έχουμε εξισορροπήσει το συναισθηματικό και νοητικό σώμα και να έχουμε προσαρμόσει τις δονήσεις τους με εκείνες του πνευματικού. Αυτή είναι η ολοκλήρωση της σφαίρας της ψυχής με εκείνη της προσωπικότητας.

 

Γενικό Θεϊκό Σχέδιο.

 

Ξαναεπιστρέφοντας στο καινούργιο μαγνητικό πλέγμα του πλανήτη μας, πως γεννιέται ένα τέτοιο πλέγμα , ποιος το σχεδίασε και ποιος το εγκαθιστά ;

 

Το σχέδιο ενός μαγνητικού πλέγματος προσδιορίστηκε στην δημιουργική κοσμική διάσταση και δηλαδή με βάση το Θεϊκό γενικό σχέδιο που καθορίστηκε στην αρχή της Κοσμικής Ημέρας και για αυτό κάθε φορά επαναπροσδιορίζεται με βάση την κατάσταση εξέλιξης του κάθε πλανήτη.

 

Όταν ο πλανήτης μας ήταν έτοιμος για τον σκοπό του σαν πλανήτης νηπιαγωγείο , η ανώτατη δημιουργική διάσταση διέταξε την κατασκευή ενός πρώτο μαγνητικού πλέγματος που διήρκεσε πολλούς αιώνες. Ο μαγνητικός πόλος , για παράδειγμα, αντιστράφηκε πολλές φορές.Οι ειδικοί εις τους οποίους ανατέθηκε αυτή η εργασία , από την μια, στις κοσμικές συνδημιουργές ακτίνες και , από την άλλη, στους γνωστικούς αγγέλους. Οι άγγελοι είναι οι πολιτικοί μηχανικοί και οι τεχνίτες της δημιουργίας.

 

Ο ειδικός κατ υπεροχή για τον μαγνητισμό και τα πλανητικά μαγνητικά πλέγματα είναι μια αγγελική οντότητα με το δονητικό όνομα Kryon . Πρόκειται για μια ομάδα οντοτήτων που εργάζεται με το όνομα αυτό .

 

Ο Κρύων είναι εδώ τώρα!

Στην ιστορία της Γης , ο Κρύων έχει έλθει τρεις φορές : μια φορά για να κατασκευάσει το πρώτο μαγνητικό πλέγμα, και δύο φορές , για να το αλλάξει με εκτενής συνέπειες τόσο για τον πλανήτη όσο και για την ανθρωπότητα. Την δεύτερη και Τρίτη φορά ο πλανήτης μεταμορφώθηκε – άλλαξε πάρα πολύ, η ανθρωπότητα εξολοθρεύτηκε, εκτός μιας μικρής μειονότητας , για να εξασφαλίσει την βιολογική συνέχεια.

 

 

Ο Κρύων βρίσκεται πάλι εδώ , για τέταρτη φορά και τελευταία , όπως ο ίδιος λέει. Ήρθε στις αρχές του 1989 και από τότε εργάζεται στο μαγνητικό μας πλέγμα. Αυτή την φορά όμως δεν υπάρξει κάποια ολική καταστροφή γιατί το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας θα καταφέρει να διασχίσει το πέρασμα με το φυσικό του σώμα. Αυτό είναι συνδεδεμένο με κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες και σε μια συγκεκριμένη περίοδο του χρόνου , έχοντας οι ψυχές μας παρακαλέσει μια στρατιά βοηθών που θα έρθουν να μας βοηθήσουν και δεν πρέπει να τους κάνουμε να περιμένουν . Πολλά σημάδια μας κάνουν να υποθέσουμε πως, όπως προελέχθη, το 2012 δείχνει το τέλος του περάσματος δια μέσω της 4ης διάστασης. Αυτό το οποίον συμβαίνει τώρα πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο και αφάνταστο πλανητικό γεγονός, και όχι μόνο πλανητικό αλλά γαλαξιακό και κοσμικό.

 

Πολλές μεταμορφώσεις και αλλαγές!

Με βάση τις ενδείξεις , ο Κρύων έχει ανάγκη συνολικά 14 έτη (από την 1.1.1989 μέχρι στις 31.12.2012) για να ολοκληρώσει την εργασία του. Μετά το 2012 δεν προχωρήσει σε καμιά άλλη διόρθωση του πλέγματος.

 

Στα χρόνια που προηγούνται αυτής της περιόδου , με βάση πάντα τον Κρύων, η ανθρωπότητα θα υποστεί ριζικές αλλαγές κοινωνικές και οικονομικές οι οποίες οφείλονται στην πλανητική ενεργειακή δομή που αλλάζει.

 

Οι σαφείς αλλαγές , και που θα είναι οι περισσότερο θεαματικές, θα είναι οι συχνοί σεισμοί και μεγάλη ηφαιστειακή δραστηριότητα καθώς επίσης και οι κλιματικές αλλαγές. Η δεκαετία του ´90 αποτέλεσε την δεκαετία ρεκόρ , κάτω από πολλές απόψεις και τα συμβάντα αυτής της δεκαετίας ήταν πάντα στο προσκήνιο.

 

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην κλιματική αλλαγή που δεν οφείλεται μονάχα στην υπερθέρμανση με την διάλυση των πόλων και με την ανύψωση των επιπέδων των θαλασσών, όπως πολλοί υποθέτουν. Ο πλανήτης μας θα έχει βέβαια περιοχές πιο ζεστές σε πολλά σημεία και θα γίνει περισσότερο ξηρός, σχηματίζοντας ερήμους εκεί που σήμερα δεν υπάρχουν , συνεχίζοντας επίσης να έχει και περιοχές κρύες και υγρές , αλλά το μοντέλο , το κλιματολογικό μοντέλο αλλάζει.

 

Ακόμη και η αλλαγή του στρώματος του όζοντος οφείλονται εν μέρη στην καινούργια ενεργειακή δομή της Γης , δεν οφείλονται όλα στην οικολογική συμπεριφορά του ανθρώπου.

 

Το ίδιο ισχύει και για τις αλλαγές στο ζωικό βασίλειο και το φυτικό. Αρκετά ζώα και φυτά που βρίσκονται στην λίστα μας των ειδών σε κίνδυνο εγκαταλείπουν τον πλανήτη αυθόρμητα. Η συνειδητότητά τους , η ουσία τους ωρίμασε για να ακολουθήσει την μάθηση σε ένα άλλο επίπεδο . Σε αντάλλαγμα θα υπάρξουν νέα είδη για παράδειγμα γάτες , νέα έντομα, πουλιά και ερπετά.

 

Ένας γαλαξιακός άνθρωπος!

 

Τι αποτέλεσμα θα έχει για τον άνθρωπο η νέα ενεργειακή δομή ;

 

Το νέο μαγνητικό πλέγμα θα επιφέρει νέα μορφογενετικά πεδία ή ολογράμματα στον νέο πνευματικό, γαλαξιακό πλανήτη Γη καθώς επίσης και στον νέο πνευματικό και γαλαξιακό άνθρωπο.

 

Από το 1989 , ο Κρύων εργάζεται για την αλλαγή του νέου μας μαγνητικού πεδίου και από τότε ολόκληρη η ανθρωπότητα προσανατολίζει τις μαγνητικές της υποδομές στο νέο μαγνητικό πλέγμα. Στις αρχές του 1992 , ο Κρύων τέλειωσε την εγκατάσταση των θεμελίων του πλέγματος. Πολλά παιδιά που γεννήθηκαν το 1992 είναι ήδη εξ ολοκλήρου προσανατολισμένα σε αυτή την κατεύθυνση στα μαγνητικά τους δεδομένα και δεν έχουν ανάγκη να αλλάξουν όπως εμείς.(παιδιά ίντιγκο).

 

Οι 12 σπείρες του DNA!

Ο καινούργιος γαλαξιακός άνθρωπος έχει σαν γενετική βάση 12 δραστικές σπείρες του DNA, επομένως 10 περισσότερες από ότι έχει τώρα. Οι κώδικες για το DNA με 12 σπείρες υπήρχαν ήδη στα παλιά ηλεκτρικά κυανογραφικά μοντέλα , αλλά περιορίστηκαν στην λειτουργία τους με μονωτικούς ηλεκτρικούς κρυστάλλου που είχαν τοποθετηθεί στο παλιό μαγνητικό πλέγμα του πλανήτη. Μονάχα σε λίγες και μεμονωμένες περιπτώσεις και υπο συγκεκριμένες συνθήκες, στο παρελθόν ο άνθρωπος ήταν σε θέση να δραστηριοποιήσει και να διατηρήσει δραστικό ολόκληρο το γενετικό πρόγραμμα του γαλαξιακού ανθρώπου .

 

Οι μοριακοί βιολόγοι , που εν μέρει κατάφεραν να ανακαλύψουν την λειτουργία της διπλής έλικας του DNA και ολοκλήρου του γενετικού υλικού, εντόπισαν συν τοις άλλοις εδώ και αρκετό καιρό αδρανή μέρη του DNA χωρίς να καταφέρουν όμως να εξηγήσουν την σημασία τους. Για αυτό το ονόμασαν DNA μικρής αξίας (Junk DNA).

 

Η συνεισφορά καθενός ανθρώπου για να ενεργοποιήσει και τις 12 έλικες του DNA απαιτεί πάρα πολύ δουλειά.. Βέβαια το μαγνητικό πλέγμα του πλανήτη και τα κύματα του κοσμικού φωτός μας παρέχουν την βάση για την περαιτέρω εξέλιξή μας , δεν προβλέπουν όμως στην παθητική και βολική αλλαγή. Εμείς θα πρέπει να στηρίξουμε δραστικά αυτό το φαινόμενο, αφού τα κύτταρά μας πρέπει να καθαριστούν , να αναδομηθούν και ταυτόχρονα να επιταχυνθούν για να συντονιστούν με το νέο πλέγμα.
Πρόδρομοι!

 

Η συχνότητα του μαγνητικού πλέγματος του πλανήτη στην πραγματικότητα είναι πιο υψηλή από το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων και θα συνεχίσει να ανεβαίνει , και αυτό συναρτήσει της εξέλιξης των προδρόμων ψυχών. Σε κάθε βήμα εξέλιξης, σε κάθε αύξηση της συχνότητας των προδρόμων της Νέας Εποχής , προσαρμόζεται και αυξάνεται το πλέγμα του πλανήτη. Αυτό το πλέγμα είναι συνεπώς πάντα μπροστά μια σπιθαμή , δείχνει πάντα ένα βήμα πιο ταχύ των ανθρώπων που προσαρμόζονται σε αυτό , εις τρόπον τέτοιον που αυτοί, με την φορά τους, μπορούν να συντονιστούν με την επόμενη ανώτερη σφαίρα.

 

Αυτό σημαίνει πως η απόκλιση ανάμεσα στην βασική συχνότητα του πλανήτη και την σωματική συχνότητα των ανθρώπων που δεν συντονίζονται είναι σε συνεχή αύξηση. Για αυτό είναι στο ενδιαφέρον του κάθε ανθρώπου που επιθυμεί και θέλει να παραμείνει εδώ, να επιταχύνει το σύστημα των τεσσάρων σωμάτων τους εις τρόπον τέτοιο που το φυσικό τους σώμα να μην υποστεί βλάβες εξαιτίας της νέας ενεργειακής δομής του πλανήτη. Στις ΗΠΑ κυκλοφορούν πληροφορίες με βάση τις οποίες ο πλανήτης μας , από την αρχική συχνότητα των 7,8 Hertz, γνωστή και σαν αντήχηση του Schumann, που μετρήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ´80, είχε περάσει τα 11 Hertz στα έτη 1997/1998 και τέλος θα περάσει στα 13 Hertz με την αρχή της νέας χιλιετηρίδας.

 

Σταθεροί άνθρωποι!

 

Θα ήθελα να σας δείξω εν τάχη με άλλο τρόπο τον ρόλο των προδρόμων. Αυτές οι ψυχές , μονάχα μερικές χιλιάδες περίπου, καθοδηγήθηκαν στα προηγούμενα 6-7 χρόνια μέσα από το ονομαζόμενο φαινόμενο εξαγνισμού Μαχάτμα, , πάνω κάτω έντονο, δια μέσου του οποίου πολλά μπλοκαρίσματα τους ακυρώθηκαν, δηλαδή διαλύθηκαν.

 

Βήμα- βήμα , η γαλαξιακή δύναμη της ψυχής τους μπόρεσε έτσι να συγχωνευτεί με το σώμα.

 

Ο σκοπός και το σχέδιο ήταν να προετοιμαστεί μια πρώτη ομάδα ατόμων στις συχνότητες έως ότου η Γη να παραμείνει σταθερή. Για να το καταλάβουμε αυτό θα πρέπει να λάβουμε υπ όψη την αλληλεπίδραση της ανθρώπινης συνειδητότητας και το μαγνητικό πλέγμα του πλανήτη.
Όσο περισσότερο αλλάζουμε την συνειδητότητά μας και εξισορροπούμε τους πόλους μας , τόσο περισσότερο αλλάζουμε την Γη.

 

Ο κάθε ένας από εμάς αποτελεί μια ατομική συνειδητότητα μέσα στην σφαιρική εμπειρία του πλανήτη. Κάτω από την φυσική – σωματική όψη , η Γη είναι η ολότητα, και εμείς κάνουμε τις εμπειρίες μας πάνω σε αυτή, σαν μέρος της ολότητας.

 

Όλες οι αλλαγές αρχίζουν πρώτα στην σφαίρα της συνείδησης . Οι αλλαγές που γίνονται μέσα μας αποτελούν μέρος του πνευματικού σώματος του πλανήτη, του πολυδιαστασιακού πεδίου της συνείδησης. Όσο αυξάνουν σε επάρκεια και σπουδαιότητα αυτές οι αλλαγές , αντικατοπτρίζονται στην φυσική δομή της Γης. Πρώτα αντικατοπτρίζονται στα βάθη της Γης και μετά φτάνουν μέχρι την επιφάνειά της. Αυτό είναι το φαινόμενο της κάθαρσης και εξαγνισμού της Γης.

 

Οι Πλανητικές κινήσεις αυτού του είδους είναι αναγκαίες για να εξισορροπήσουν την συμπιεστική εξέλιξη. Πράγματι , όταν ένα άτομο ή ένας πλανήτης εξελίσσονται , δημιουργούνται σημεία συμπίεσης και τάσης που πρέπει να εξισορροπηθούν.

 

Για εμάς είναι πολύ σπουδαίο να εντοπίσουμε αυτή την ανάγκη εξισορρόπησης στην φυσική μας προσωπική δομή. Η ειδική δόνησή μας αντανακλά στο περιβάλλον του Όλου, και εάν είναι σταθερή και εξισορροπημένη αυτή η δόνηση, η ισορροπία της και η σταθερότητά της γίνονται ένα με την εξέλιξη της Γης.

 

Η σταθερότητά μας και η εσωτερική ισορροπία μας , αποτελούν το κλειδί της εξέλιξης και της σταθερότητας του Όλου . Και για αυτό κάθε συνεισφορά είναι πολύ σπουδαία.

 

Με αυτό αναφερόμαστε στο γεγονός πως οι λίγες χιλιάδες των προδρόμων αποτελούν μονάχα μια μικρή ομάδα κρούσης εις την οποίαν πρέπει να ακολουθήσει ένα μεγαλύτερο στράτευμα ανθρώπων που θέλουν να εξελιχθεί για να εξασφαλίσει και να διασφαλίσει την σταθερότητα του πλανήτη.

 

Το φαινόμενο έχει ήδη αρχίσει σε όλους τους ανθρώπους. Το 1989 , όταν ο Κρύων άρχισε την εργασία του, δραστηριοποιήθηκαν σε όλους τους ανθρώπους τα επίπεδα από το 1 μέχρι το 3 του φωτεινού τους σώματος. Από τότε, αυτοί εργάζονται με το φωτεινό τους σώμα σε διαφορετικούς χρόνους, ο καθένας ατομικά. Το φαινόμενο της αλλαγής συνειδητότητας γίνεται πιο έντονο στις πιο ώριμες ψυχές και αυτό γιατί αυτές οι ψυχές έχουν το ενδιαφέρον να χρησιμοποιήσουν τους προκαθορισμένους χρόνους για τον ίδιο τους τον εαυτό και για να φανούν χρήσιμοι στην ανθρωπότητα και στον πλανήτη.

 

ΜΑΧΑΤΜΑ!

 

Μίλησα προηγουμένως για την ομάδα κρούσης που περνάει εδώ και αρκετά χρόνια το ονομαζόμενο φαινόμενο Μαχάτμα.

 

Τι σημαίνει αυτό ;

 

Η ενέργεια Μαχάτμα είναι η ενέργεια ολοκλήρωσης κατ´ υπεροχή. Το όνομα Μαχάτμα δόθηκε και εξηγήθηκε το 1990 από τον Δάσκαλο Vywamus ( Βαιβαμές) δια μέσω του καναλιού Janet Mc Clure. Vywamus ανήκει στην Πλανητική μας Πνευματική Ιεραρχία και οι ψυχές μας του ζήτησαν την βοήθειά του. Από το 1984 εργάζεται μαζί μας στον πλανήτη μας με διάφορους τρόπους.

 

Μαχάτμα φανερώνει ένα μεγάλο πλανητικό γεγονός, μια ευκαιρία και μια πρόκληση. Μαχάτμα είναι μια συλλογική οντότητα που έχει να κάνει με την πιο δυνατή και ισχυρή ενέργεια που έχει δράσει στον πλανήτη μας. Πρόκειται για μια ομαδική οντότητα που αντιπροσωπεύει και τα 352 επίπεδα της συνείδησης της Πηγής. Εργάζεται γενικά, όχι με ολόκληρη την ανθρωπότητα αλλά και ατομικά με κάθε άνθρωπο, βέβαια όταν του ζητηθεί η παρέμβασή του και η βοήθειά του.

 

Τέλος, Μαχάτμα είναι ένα όνομα με πολύ μεγάλη δόνηση εξ αιτίας της ροής της πολυδιάστατης κοσμικής συνείδησης και στέλνει ισχυρά κύματα φωτός στον πλανήτη. Η ζώνη φωτονίων γύρω από τις Πλειάδες , που αναφέρθηκε παραπάνω, είναι μια φυσική εκδήλωση που η επιστήμη μας είναι σε βαθμό να την καταγράψει. Αφού ο Μαχάτμα συνεργάζεται με ψυχές ανωτέρου επιπέδου, αυτό δείχνει ότι πρόκειται για μια οντότητα εξειδικευμένη στο να οδηγεί το φαινόμενο της ολοκλήρωσης και εις το να επηρεάζει με το δυνατό ενεργειακό πεδίο της τις ψυχές.

 

Σε κάθε άτομο που ζητά βοήθεια από την ενέργεια του Μαχάτμα του προσδίδεται και μια όψη του, αυτό σημαίνει του παρέχεται ένας προσωπικός οδηγός δάσκαλος ή οδηγός Μαχάτμα. Αυτός ο οδηγός Μαχάτμα παραμένει ένας σταθερός σύντροφος για το υπόλοιπο της Κοσμικής Ημέρας , για περίπου 1,3 δισεκατομμύρια χρόνια .Είναι σπουδαίο να το πούμε αυτό γιατί υπογραμμίζει την σπουδαιότητα και την σημασία αυτής της εποχής. Η ενέργεια Μαχάτμα μπαίνει σε δράση στο φυσικό επίπεδο μονάχα εάν υπάρχουν κάποιες ουσιώδεις προϋποθέσεις :

 

1) η Πηγή πρέπει να είναι ώριμη

 

2) η Κοσμική Ημέρα πρέπει μα ώριμη

 

3) ο Πλανήτης πρέπει να είναι ώριμος

 

4) η Ψυχή πρέπει να είναι ώριμη

 

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να δώσω σημασία στην 4η προϋπόθεση γιατί μας αφορά ατομικά. Για τις άλλες προϋποθέσεις που αφορούν ολόκληρη την ανθρωπότητα θα αναφερθούμε αργότερα.

 

Μια ψυχή στην δική μας διάσταση είναι ώριμη όταν μπορεί να συνθέσει και να ολοκληρώσει τις στοιχειώδεις εμπειρίες εκμάθησης για να περάσει στην επόμενη τάξη. Για να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό πρέπει πρώτα να γνωρίζουμε τι είναι ψυχή. Οι επόμενες επεξηγήσεις αντικατοπτρίζουν μονάχα μια στοιχειώδη πραγματικότητα.

 

Η ψυχή είναι μια πολυδιάστατη ενεργειακή μορφή που υπάρχει σε πολλές σφαίρες και έχει πολλές όψεις με τις οποίες μαθαίνει και συλλέγει εμπειρίες έως ότου, όταν ωριμάσει, περνά στην ολοκλήρωση.

 

Ολοκλήρωση της ψυχής σημαίνει πως οι διάφορες όψεις μιας ψυχής , καθώς επίσης και οι προσωπικότητές της οι παράλληλες και που ονομάζονται επίσης και μερικές προσωπικότητες ή συν-ενσαρκώσεις, αρχίζουν να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους και μαθαίνουν να αποδέχονται και να ολοκληρώνουν αμοιβαία τις διαφορετικές απόψεις τους.

 

Η σύνδεση ανάμεσα στις διάφορες όψεις καθορίζεται από την σφαίρα της ψυχής της όποιας τα βασικά δονητικά σχήματα αποτελούν τον κοινό υπερισχύοντα παρανομαστή αυτών των παράλληλων προσωπικοτήτων , και για αυτό τον λόγο έλκονται αμοιβαία.

 

Η πιο δυνατή μαγνητική ενέργεια εξασκείται σε όλες τις υπόλοιπες παράλληλες προσωπικότητες από εκείνη την παράλληλη προσωπικότητα που ανέπτυξε στην φυσική σφαίρα την πιο δυνατή ψυχική σύνδεση. Κατά την διάρκεια αυτού του φαινομένου όλες οι όψεις της ψυχής ή οι μερικές προσωπικότητες αρχίζουν βαθμιαία να ενώνονται – να συνδέονται σε μια ψυχική ομάδα.

 

Αυτό το φαινόμενο ολοκλήρωσης γίνεται τώρα πάνω στην Γη σε πολλά άτομα. Στην δεδομένη στιγμή οι ψυχές τους συνειδητά έχουν στην Γη μια όψη γήινης προσωπικότητας , γιατί θέλουν να ενώσουν και να ολοκληρώσουν σε αυτή την σφαίρα , σε μια μοναδική ώριμη γήινη προσωπικότητα, όλες τους τις όψεις που δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Και ο λόγος είναι εκ νέου ο Μαχάτμα που βρίσκεται σε 383 πλανήτες.

 

Οι ψυχές μας , και πιο συγκεκριμένα οι ανώτερες ψυχές μας, ζήτησαν βοήθεια στην ενέργεια του Μαχάτμα για αυτό το φαινόμενο της ολοκλήρωσης , και η ενέργεια Μαχάτμα παρεμβλήθηκε στην Εποχή της Αρμονικής Σύγκλισης για να ικανοποιήσει αυτή την ζήτηση.

 

Μαχάτμα βλέπει 100 φορές καλύτερα!

 

Μπορούμε να φανταστούμε το φαινόμενο της ολοκλήρωσης ως εξής :

 

Οι ανώτερες ψυχές μας παρομοιάζονται σαν παραγωγοί και βαφείς του μαλλιού που , κατά την διάρκεια πολλών εκατομμυρίων ετών, έχουν παράγει σε πολυάριθμα ηλιακά συστήματα πολυάριθμες κλωστές μαλλιού ( μια κλωστή αντιστοιχεί σε μια ανθρώπινη ζωή), διαφορετικού χρώματος και δομής , και τώρα έχουν ανάγκη από ειδικούς για να υφαίνουν αυτό το υλικό και για να φτιάξουν υπέροχα χαλιά με υπέροχες εικόνες. Οι ανώτερες ψυχές μας δεν είναι σε βαθμό να το κάνουν από μόνες τους, και αυτό γιατί δεν διαθέτουν μιας συνολικής άποψης μιας τέτοιας εμβέλειας ( την μεγαλύτερη δονητική συχνότητα) όπως είναι η ενέργεια Μαχάτμα.

 

Οι ειδικοί Μαχάτμα βλέπουν και κόβουν και αφαιρούν ακαθαρσίες , μολύνσεις, λάθη και συμπυκνωμένες ακατέργαστες ενέργειες μιας ψυχής που ούτε ο πιο μεγάλος δάσκαλος όπως ο Vywamus θα κατάφερνε να αναγνωρίσει. Με βάση τα λεγόμενα του Vywamus , οι ειδικοί Μαχάτμα βλέπουν 100 φορές καλύτερα από ότι ο ίδιος. Επίσης , η ενέργεια Μαχάτμα, όταν της ζητείται η βοήθεια , έχει την ικανότητα να δράσει με τέτοια ισχύ και δύναμη που δεν έχουν οι άλλοι πνευματικοί δάσκαλοι. Οι πνευματικοί δάσκαλοι λειτουργούν ως επί το πλείστον σαν σύμβουλοι και βοηθοί, ενώ οι ειδικοί Μαχάτμα έχουν τον ρόλο Οδηγού των ψυχών, Οδηγοί που είναι προικισμένοι με τέλειες δυνάμεις που ακολουθούν ένα αρχιτεκτονικό σχέδιο, όπως ο εργολάβος που ενώνει και ολοκληρώνει όλες τις όψεις – προσωπικότητες της ψυχής. Αυτοί κατέχουν τις διασυνδέσεις , τους βοηθούς και τα εργαλεία τα κατάλληλα και αναγκαία για αυτό τον σκοπό.

 

Η Γαλαξιακή διάσταση της ψυχής!

 

Για μεγαλύτερη σαφήνεια, σε αυτό το σημείο ξεκαθαρίζεται και κάτι άλλο ακόμη : η πραγματική και αληθινή ψυχή μας ή ανώτερη ψυχή , έχει το στρατηγείο της στο Γαλαξιακό Κέντρο και πιο ακριβέστερα στο Γαλαξιακό Κέντρο βρίσκεται εκείνη η πρωταρχική ψυχή που στέλνει το λιγότερο 12 προσωπικότητές της στην ακριβώς κάτωθι διάσταση. Αυτή η ηλιακή ψυχή κατευθύνει κατόπιν στις πιο πυκνές διαστάσεις , την εκμάθηση – τα μαθήματα ,στην σφαίρα της ενσαρκωμένης προσωπικότητας , έως ότου η προσωπικότητα πάρει τα μαθήματα και ολοκληρώσει.

 

Όταν μιλάμε για ολοκλήρωση της ψυχής, εννοούμε , την ολοκλήρωση της σφαίρας της προσωπικότητας στον ηλιακό βαθμό τον αμέσως ανώτερο που είναι το ταυτόχρονο πέρασμα ή επόμενο στην γαλαξιακή διάσταση της ψυχής , ανάλογα του ατόμου και τον βαθμό εξέλιξης. Και αυτό συμβαίνει τώρα σε πολλούς ανθρώπους.

 

Όχι μόνο ενωνόμαστε με όλες μας τις παράλληλες γήινες προσωπικότητες αλλά επίσης και με εκείνες που δεν υπήρξαν ποτέ πάνω στην Γη και με εκείνες που μέχρι τώρα βρισκόντουσαν στην 4η , 5η και 6η διάσταση. Ο γήινος άνθρωπος , πλήρως εξελιγμένος, με την δομή του DNA με 12 έλικες – σπείρες , αποτελεί το φυσικό εστιακό σημείο .

 

Η ενέργεια Μαχάτμα καταφτάνει τώρα προς βοήθειά μας. Αγκαλιάζει όλες τις διαστάσεις της Πηγής μας , κατευθύνει όμως το αρχικό μέρος του φαινόμενου της ολοκλήρωσης ξεκινώντας από Γαλαξιακό Κέντρο, δια μέσου μιας στρατιάς γαλαξιακών επιστημόνων που είναι εξειδικευμένοι εις το να τροποποιήσουν το παλιό μας γήινο σώμα – το μη φωτισμένο – σε γαλαξιακό φωτισμένο σώμα.

 

Η λέξη φώτιση δεν αναφέρεται μονάχα στον μυστικισμό αλλά και στην βιοφυσική. Το γαλαξιακό σώμα ακτινοβολεί και , εκπέμπει ακτίνες πιο φωτεινές και έντονες και είναι σε βαθμό να μεταβολίσει το φως, όπως θα πούμε και παρακάτω.

 

Μέχρι το 2012!

 

Μπορούμε να υποθέσουμε πως μέχρι το 2012 όλες οι ώριμες ψυχές θα έχουν αρχίσει αυτό το φαινόμενο Μαχάτμα. Αλλά γιατί το 2012 ; Αυτή είναι η χρονική περίοδος που μας δόθηκε για να ολοκληρώσουμε αυτό το φαινόμενο και αυτό για δύο αρχικούς λόγους :

 

Στο τέλος του Δεκεμβρίου 2012 κλείνει μια πολύ σπουδαία φάση του γαλαξιακού χρόνου που βασίζεται στο ημερολόγιο των Μάγιας και την ίδια χρονιά ο ήλιος μας εναρμονίζεται με το Γαλαξιακό Κέντρο. Οι ενεργειακές συνθήκες θα επιτρέψουν τότε στον πλανήτη μας να μπει στην 5η διάσταση και το ηλιακό μας σύστημα θα επανατοποθετηθεί γαλαξιακά. Η Γη και ολόκληρη η ανθρωπότητα θα πρέπει λοιπόν να προετοιμαστούν για αυτό το πέρασμα στην άλλη διάσταση μέχρι εκείνη την συγκεκριμένη ημερομηνία.

 

Οι σπουδαίοι συνεργάτες του πνευματικού Γαλαξιακού Κέντρου που μας βοήθησαν κατά την διάρκεια της μετάβασης, δηλαδή οι πιο παλιές αδελφές ψυχές του Αρθούρου , κατά τον Κρύων, έχουν συνάψει συμβόλαιο με την Γη που λήγει το 2012, και κατόπιν θα στρέψουν την προσοχή τους αλλού. Δεν πρέπει λοιπόν να χάνουμε χρόνο εάν πραγματικά θέλουμε να βοηθηθούμε από αυτούς.

 

Όπως είπα και προηγουμένως, ο Οδηγός Μαχάτμα, εντούτοις, θα συνοδέψει τις ψυχές με τις οποίες άρχισε να εργάζεται σε ατομικό επίπεδο, μέχρι το τέλος αυτής της Κοσμικής Ημέρας, ολοκληρώνοντας όλο και περισσότερες σφαίρες ψυχών, ακόμη και εκείνων των πιο ανώτερων, ακόμη και εκείνων που βρίσκονται πέρα και από την δική μας ψυχική μας ενέργεια και της ανώτερης ψυχής μας.

 

Το δυναμικό!

 

Ο πλήρης ανεπτυγμένος ,πνευματικά, γαλαξιακός άνθρωπος , βρίσκεται σε συντονισμό με το νέο πλανητικό μαγνητικό πλέγμα και δηλαδή με ολόκληρο το σύστημα των τεσσάρων σωμάτων του. Ενεργειακά είναι ανδρόγυνος, παρόλο που είναι αναγκασμένος σε ένα ανδρικό ή γυναικείο σώμα, έχει όμως ενώσει μέσα του την ενεργειακή αρσενική και θηλυκή ροή καθιστώντας την μια μοναδική και ιδανική.

 

Ο γαλαξιακός άνθρωπος είναι :

. με φωτεινή και ξεκάθαρη ευαισθησία

. με φωτεινή και ευαίσθητη ακοή

.και φωτεινή και ξεκάθαρη διορατικότητα

. σε βαθμό να επικοινωνεί τηλεπαθητικά.

. κατέχει την τηλεκίνηση και δηλαδή κατέχει την τηλεμεταφορά και δηλαδή μπορεί να υλοποιείται και να απουλοποιείται.

. μπορεί να αναζωογονεί και να ανανεώνει το σώμα του και δηλαδή δεν υπόκειται στο φαινόμενο γήρανσης.

. μπορεί να κατευθύνει με τον νου την σύλληψη και την δημιουργία.

. βοηθείται σε αυτό από το γεγονός πως ο εγκέφαλος του γαλαξιακού ανθρώπου είναι ενεργοποιημένος 100% , αντίθετα από ότι συμβαίνει τώρα και που είναι δραστηριοποιημένος μονάχα 10-15%

. το πρωταρχικό χαρακτηριστικό είναι όμως το άνοιγμα της καρδιάς που είναι το βαρόμετρο της πνευματικής εξέλιξης. Πολλά από τα χαρίσματα που προαναφέραμε μπορούν να αναπτυχθούν και εάν ακόμη η καρδιά δεν είναι τόσο ανοικτή , ή σε κάποιους πολιτισμούς υπάρχουν εκ γενετής.

Ο πνευματικός γαλαξιακός άνθρωπος έχει ολοκληρώσει πολλές ποιότητες , αρετές και χαρίσματα της καρδιάς , μεταξύ των οποίων :

. χαρά

.ταπεινότητα.

. τιμιότητα.

. εμπιστοσύνη.

. χιούμορ.

.εμπάθεια.

. γαλήνη.

. αρμονία.

. υπομονή.

. άνοιγμα.

. κουράγιο.

. σοφία.

. ειρήνη.

. δεκτικότητα.

. ευγένεια

. ευγνωμοσύνη.

. αφοσίωση.

. υπομονή.

. καθαρές προθέσεις.

. ένωση.

. σιγουριά.

. ικανότητα συγχώρεσης.

. απεριόριστη αγάπη και χωρίς σκοπούς.

. ικανότητα επικοινωνίας.

. εκτίμηση των αξιών.

 

Εξισορρόπηση, ολοκλήρωση και αποκατάσταση, μετάλλαξη ή οποιαδήποτε άλλη λέξη προτιμάτε, αυτή σημαίνει για να απλοποιήσουμε , ακυρώνω όλα τα μπλοκαρίσματα , όλα τα περιοριστικά πιστεύω και πεποιθήσεις , όλα τα προγράμματα που εμποδίζουν τις προλεχθείς ιδιότητες της Καρδιάς.

 

Λανθασμένα σχήματα ή πιστεύω !

 

Αυτά τα προγράμματα που πρέπει να εξαλειφθούν είναι περιοριστικά πιστεύω ή πεποιθήσεις που έχουμε δεχθεί στο φυσικό επίπεδο κατά την διάρκεια πολλών ενσαρκώσεων, η ακόμη και πιο πριν. Τα σχήματα που δεν μας χρησιμεύουν πια τα αναγνωρίζουμε στις δύσκολες καταστάσεις στις οποίες βρισκόμαστε : ο άνθρωπος δημιουργεί , πράγματι, την πραγματικότητά του βάση του τρόπου σκέψης και αισθήσεων, και των προγραμματισμών του υποσυνειδήτου. Σε κανένα δεν συμβαίνει κάτι εάν δεν έχει προγραμματίσει κάτι υποσυνείδητα.. Αυτός είναι ένας από τους κοσμικούς – συμπαντικούς νόμους τους πιο σπουδαίους που ο άνθρωπος σε φάση ωρίμανσης πρέπει να μάθει να κατανοεί.

 

Οι καταστάσεις της ζωής στις οποίες βρίσκεται ένας άνθρωπος επιτρέπουν να αναγνωρίσει ποια περιοριστικά πιστεύω ασυνείδητα βρίσκονται από κάτω. Καταστάσεις εκμάθησης ως επί το πλείστον δύσκολες θα συνεχίσουν να παρουσιάζονται έως ότου θα διαλυθεί το σχετικό λανθασμένο σχήμα ή περιοριστικό πιστεύω. Επίσης και τα μαθήματα που παίρνουμε στο σώμα μας , όπως αρρώστιες ή ανωμαλίες , μας κάνουν να κατανοήσουμε πια σχήματα ή περιοριστικά πιστεύω και πεποιθήσεις στο υποσυνείδητο του ανθρώπου θα πρέπει να αντιμετωπιστούν.

 

Εάν ασχοληθούμε σοβαρά με αυτά τα περιοριστικά πιστεύω και πεποιθήσεις, θα μπορέσουμε να τα αναγνωρίσουμε νοητικά , βήμα προς βήμα , αλλά για να τα απελευθερώσουμε δεν αρκεί να τα αναγνωρίσουμε μόνο νοητικά από την στιγμή που και το συναισθηματικό σώμα πρέπει να τα κατανοήσει και να αποδεχτεί την αλλαγή που το νοητικό σώμα επιθυμεί την απελευθέρωση. Το συναισθηματικό σώμα δεν εργάζεται με σκέψεις αλλά με συναισθήματα και σύμβολα, οι πεποιθήσεις του όμως είναι άλλο τόσο σημαντικές και άξιες όσο εκείνες του νοητικού σώματος.

 

Για αυτό το νοητικό σώμα πρέπει να μεταδώσει στο συναισθηματικό σώμα , σε συγκεκριμένη μορφή, τις αποφάσεις του στα λανθασμένα περιοριστικά πιστεύω ή πεποιθήσεις. Πριν το συναισθηματικό σώμα εγκαταλείψει παλιά σχήματα συμπεριφοράς για να δεχτεί νέα, πρέπει να είναι πεπεισμένο πως τα νέα σχήματα λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τις ανάγκες του όσο και τα παλιά.

 

Το επόμενο παράδειγμα θα μπορέσει να μας το δείξει : εάν έχουμε πνιγεί σε πολλές προηγούμενες ζωές , ο φόβος του νερού που γεννήθηκε εκείνες τις στιγμές μεταδίδεται από ζωή σε ζωή. Μονάχα όταν θα τον έχουμε ξεπεράσει θα πάψουμε να δημιουργούμε σκηνικά πνιγμού ή να διατηρούμε τον φόβο για τους κινδύνους που επιφυλάσσει το νερό. Για αυτό, το συναισθηματικό σώμα πρέπει να πειραματίζεται και να ζει το νερό σαν ένα στοιχείο που μπορεί να το αντέξει και να ανεχτεί και το σώμα και να του είναι χρήσιμο.

 

Οι σκέψεις είναι ενέργειες!

 

Πως σχηματίζονται τα ενεργειακά σχήματα που μας μπλοκάρουν ;

 

Ας αντιληφθούμε πως τα συναισθήματα και οι σκέψεις είναι ενέργειες που παράγουν ενεργειακά σχήματα ή μορφές. Μια αρρωστημένη εμπειρία από συναισθήματα παράγει, για παράδειγμα, ένα συγκεκριμένο δονητικό σχήμα που αντιστοιχεί στο περιεχόμενο της εμπειρίας ή δοκιμασίας. Εάν η συναισθηματική ενέργεια μπορέσει και απελευθερώσει πλήρως την δόνησή της , τότε ότι πειραματίστηκε το ολοκληρώνει σαν μάθημα και χρησιμεύει στην περαιτέρω εξέλιξη της συνείδησης.

 

Εάν το συναισθηματικό στοιχείο της εμπειρίας καταπιεστεί γιατί το άτομο αδυνατεί να την ζήσει , σε αυτή την περίπτωση το ενεργειακό σχήμα χαμηλώνει συχνότητα και γίνεται όλο και πιο αργό έως ότου διεισδύσει σε ένα κατώτερο επίπεδο του συνειδητού σχηματίζοντας έναν βαθύ ενεργειακό κρύσταλλο στον οποίον μνημονεύεται και καταγράφεται ολόκληρη η εμπειρία και το καταπιεσμένο συναίσθημα.

 

Τέτοιοι κρύσταλλοι σχηματίζονται για παράδειγμα όταν προγράμματα απαγόρευσης μας λένε πως σε μια συγκεκριμένη κατάσταση δεν μπορούμε να αντιδράσουμε συναισθηματικά, ή όταν μια δύσκολη εμπειρία καταλήγει με τον θάνατο και η δόνηση του συσχετισμένου συναισθήματος δεν μπορεί να απελευθερωθεί από το φυσικό σώμα.

 

Αυτό το φαινόμενο θυμίζει ίσως την λειτουργία ενός κομπιούτερ που μνημονεύει τα έγγραφά μας σε φακέλους που φαίνονται στο μόνιτορ σαν μικρά εικονίδια ή σύμβολα. Τα αποθηκευμένα έγγραφα μπορούν να ανοιχτούν κατόπιν κάνοντας ένα διπλό κλικ στο ποντίκι( mouse).

 

Αυτά τα σύμβολα , που έχουν γίνει κρύσταλλοι, μνημονεύονται στο αιθερικό μας σώμα και κατόπιν περνάνε στο νευρικό, στους αδένες , σε όλα τα όργανα και ιστούς του σώματος όπου περιμένουν να ενεργοποιηθούν για να επεξεργασθούν και δηλαδή έως ότου τα εγκλωβισμένα συναισθήματα απελευθερώνονται υπο μορφή δόνησης και τα μαθήματα που πήραμε από τις αντίστοιχες εμπειρίες ολοκληρώνονται στο συνειδητό.

 

Αυτοί οι κρύσταλλοι μπορούν να ενεργοποιηθούν με διάφορους τρόπους. Μπορεί να φτάνει μονάχα ο ήχος μιας φωνής ή μιας μουσικής νότας. Επίσης και η όψη ενός ανθρώπου μπορεί να προκαλέσει την ενεργοποίηση, μια ματιά, μια κίνηση, μια οσμή, μια σκέψη, ένα άγγιγμα, ένα αίσθημα.

 

Όλα και οποιοδήποτε πράγμα μπορεί να ενεργοποιήσει ένα τέτοιο πρόγραμμα. Όταν αυτό εκδηλώνεται στην ζωή ενός ατόμου , αναβλύζουν, ανάλογα τον χρόνο εκμάθησης, μια ή και περισσότερες σκηνές όμοιες μεταξύ τους στις οποίες η κατάσταση του παρελθόντος επαναλαμβάνονται, σύμφωνα με την αρχή της εκμάθησης, απελευθερώνοντας την δόνηση των αρνητικών συναισθημάτων που σχετίζονται με αυτή την σκηνή ή σκηνές.

 

Όταν επεξεργάζεται το ονομαζόμενο κάρμα , απελευθερώνεται από τα μπλοκαρίσματα, δηλαδή από τους κρυστάλλους στα κύτταρα, το σύστημα των τεσσάρων σωμάτων και επομένως και στο φυσικό σώμα.

 

Αποδεχτείτε το χάρισμα της Αργυρής Ακτίνας!

 

Συχνά παρουσιάζονται σε ένα όργανο πολυάριθμοί κρύσταλλοι που έχουν απομνημονεύσει εμπειρίες ανάλογου περιεχομένου. Τώρα, με την νέα ενεργειακή δομή του πλανήτη μας, δεν έχουμε επεξεργαστεί πια όλους αυτούς τους κρυστάλλους ένα προς ένα. Από την στιγμή που η δύναμη των αρνητικών συναισθημάτων εξασθενεί σε μερικούς κρυστάλλους, μπορούμε να ζητήσουμε στην ενέργεια της Αργυρής Ακτίνας να μας κάνει την χάρη να μας αντικαταστήσει αυτά τα σχήματα αρνητικών συναισθημάτων με αντίστοιχα θετικά.

 

Όταν δηλαδή αντιλαμβανόμαστε πως μια συγκεκριμένη κατάσταση εκμάθησης συνεχίζει να παρουσιάζεται και είμαστε πεπεισμένοι πως έχουμε καταλάβει το μάθημά μας μια για πάντα, τότε μπορούμε να ζητήσουμε την χάρη της Αργυρής Ακτίνας ή να μας την απομακρύνει ή να μας την αντικαταστήσει με μια θετική.

 

Αυτή η παράκληση γίνεται ως εξής : καθόμαστε και ζητάμε – καλύτερα φωνακτά- στην Αργυρή Ακτίνα της Χάρητος να διαλύσει τα καρμικά σχήματα . Όποιος είναι ικανός να οραματίζεται, φανταστείτε την Ακτίνα της Χάρητος σαν μια χιονοστιβάδα μαργαριταρένια και ιριδίζων, κάνοντας έτσι έλκουμε αυτή την ενέργεια και κατόπιν εκφράζουμε την επιθυμία μας .

 

Όσο περισσότερο διορατικοί και διαισθητική είμαστε , τόσο πιο καθαρά θα αναγνωρίσουμε και θα αισθανθούμε πως η ενέργεια μας περιβάλλει και εμποτίζει και διαλύει τους κρυστάλλους στο σώμα. Συχνά την αισθανόμαστε σαν μια εσωτερική σταγόνα . Οπουδήποτε διαλύονται οι κρύσταλλοι,ανεβαίνει η συχνότητα στο συγκεκριμένο μέρος και των τεσσάρων σωμάτων.

 

Συχνά μπλοκαρίσματα!

 

Παρακάτω παραθέτουμε ένα κατάλογο των πιο συχνών μπλοκαρισμάτων των ανθρώπων .

. φόβος για κάτι καινούργιο.

.φόβος του περιορισμού.

. μπλοκαρίσματα στην επικοινωνία.

. αίσθημα κατωτερότητας.

. αίσθημα ατέλειας.

. προγράμματα αποφυγής των καταστάσεων.

. αντίσταση στην επαφή με την ψυχή.

. σχήματα ή πιστεύω που εμποδίζουν την απεριόριστη αγάπη.

. θυμός για την Πηγή.

. αμφιβολίες στο φαινόμενο της εξέλιξης.

. αίσθηση υπερφόρτωσης.

. απαγόρευση στο να δεχθούμε την θεϊκή μας δύναμη.

. ανικανότητα να αναγνωρίσουμε το εσωτερικό παιδί μας.

. ανικανότητα να αναγνωρίσουμε τον ρόλο μας σαν οδηγοί ανισορροπίας ( για παράδειγμα τόσο νοητικά ή και συναισθηματικά).

. διαχωρισμός των πόλων ( για παράδειγμα προκαταλήψεις για το αρσενικό ή το θηλυκό).

. αντίσταση στις γαλαξιακές επαφές.

. απόρριψη στην βοήθεια εκ μέρους του Δημιουργού ή της ψυχής.

. φόβος υπευθυνότητας.

 

Αλλαγή στο φωτισμένο σώμα!

Όλοι μας λοιπόν θα γίνουμε γαλαξιακοί άνθρωποι, αφού το DNA περιέχει κρυφούς κώδικες για την αλλαγή από το φυσικό σώμα σε σώμα φωτός. Αυτό τι σημαίνει ;

Στον καιρό της Αρμονικής Σύγκλισης μονάχα το 7% των γενετικών κωδικών του ανθρώπου ήταν ενεργοποιημένοι. Τα σώματά μας δεν έχουν ακόμη λάβει πολλές από τις πιθανές λειτουργίες.

 

Αναφέρουμε κάποια παραδείγματα :

Μέχρι τώρα ζούσαμε με αδένες ατροφικούς. Η επίφυση και η υπόφυση , για παράδειγμα, είχαν μέχρι τώρα το μέγεθος ενός αρακά. Κατά την διάρκεια της αλλαγής θα αυξηθούν μέχρι το μέγεθος ενός καρυδιού και θα έχουν νέες λειτουργίες σαν όργανα διαταγής στο ενδοκρινές σύστημα του ανθρώπου. Θα έχουν επίσης τον ρόλο πολυδιάστατων οργάνων με πολλαπλές λειτουργίες στην επικοινωνία με άλλες διαστάσεις.

 

. Και ο εγκέφαλος επίσης , που μέχρι τώρα ήταν ενεργοποιημένος μονάχα στο 10-15%, θα ενεργοποιηθεί πλήρως. Οι ηλεκτρομαγνητικές και ηλεκτροχημικές συνδέσεις του εγκεφάλου, ολόκληρη η εγκεφαλική χημική σύσταση και δομή , θα αλλάξουν πλήρως , καθώς επίσης στο μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων θα αυξηθεί – θα μεγαλώσει το κρανίο.

 

Τα αισθητήρια όργανα θα αναπτύξουν μεγαλύτερη ευαισθησία μέχρι να φθάσουν εκείνη που εμείς ονομάζουμε διορατικότητα, οξύτητα της ακοής , ευαισθησία της όσφρησης και της γεύσης.

 

Τα πεπτικά όργανα θα χάσουν με την επερχόμενη εξέλιξη του σώματος του φωτός, πολλές από τις λειτουργίες τους. Γιατί αυτό ;

 

Την απάντηση την βρίσκουμε στην σημασία του σώματος του φωτός. Το φωτισμένο σώμα μας αρχίζει πράγματι, όπως στα φυτά, να χρησιμοποιεί το ηλιακό φως, κατευθείαν σαν ενεργειακή πηγή και , και απόψεως φυσιολογίας μπορούμε να μετρήσουμε τον βαθμό εξέλιξης και ανάπτυξης του σώματος του φωτός από την ποσότητα του φωτός που τα κύτταρα καταφέρνουν να μεταβολίσουν απευθείας. Αυτό εξαρτάται με την φορά του, από την ποσότητα αδενοσίνης τριφωσφατάσης(ATP) που βρίσκεται στα κύτταρα. Στο παλιό σώμα , η αναγκαία ενέργεια για τις κυτταρικές λειτουργίες προερχόταν μόνο από ένα σύστημα παραγωγής και συσσώρευση της ενέργειας που λειτουργούσε με την μετατροπή της αδενοσίνης τριφωσφατάσης σε αδενοσίνη διφωσφατάση και αντιστρόφως. Ήταν ένα βιολογικό ενεργειακό κλειστό σύστημα που προέβλεπε επίσης στο φαινόμενο της γήρανσης και του θανάτου.

 

Πολύ γρήγορα μονάχα τροφή φωτός!

 

Όσο αυξάνεται η ικανότητα των κυττάρων να μεταβολίζουν το φως , τόσο θα μειώνεται περισσότερο η τροφή που το σώμα πρέπει να αφομοιώσει. Με άλλα λόγια , ένας άνθρωπος που έχει αναπτύξει το 10ο επίπεδο θα έχει λιγότερη ανάγκη από στερεά τροφή σαν θρεπτική τροφή. Με τον χρόνο δεν θα έχει πια ανάγκη να τρέφεται παραδοσιακά , γιατί θα τρέφεται μονάχα από το φως.

 

Αυτή η κατάσταση δεν παρουσιάζει κάτι το καινούργιο σε αυτόν τον πλανήτη. Από πάντα υπήρξαν άτομα που χωρίς να τρέφονται έζησαν αφομοιώνοντας μονάχα καθαρό φως και ήταν γνωστά για την ισχυρή τους ακτινοβόλα ενέργεια.

 

Στον πλανήτη μας δεν θα είναι δυνατόν για μια στιγμή να πάμε πάνω από το 10ο επίπεδο, δηλαδή όποιος έχει αναπτύξει πλήρως τα επίπεδα 10ο, 11οκαι 12ο περνάει αυτόματα στις πιο ψηλές διαστάσεις και, το πολύ – πολύ, έρχεται να μας επισκεφθεί σαν φωτεινή οντότητα. Όταν το σώμα φωτός εξελίσσεται – αναπτύσσεται πλήρως, μέχρι τα επίπεδα 11 και 12, το φυσικό σώμα έχει φτάσει σε τέτοια πνευματικότητα και δονείται τόσο γρήγορα που μπορούμε να πούμε πως η ζωή της 3ης διάστασης είναι σαν μην υπάρχει. Αρκεί να σκεφτούμε πως είναι σε βαθμό να περάσει μέσα από την στερεά δομή ( μέσα από τοίχους ) και δεν μπορεί να πάρει στο χέρι ούτε το τηλέφωνο , εκτός και εάν συμπυκνωθεί επίτηδες.

 

Προς στιγμή μας ενδιαφέρουν μονάχα τα επίπεδα από το 1 έως το 10. Όπως είπαμε στα έτη 1987 και 1988 ενεργοποιήθηκε το 1ο επίπεδο, πρώτα στους εργάτες του φωτός. Αμέσως μετά , τον Απρίλιο 1989, άναψαν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα τα επίπεδα από το 1 έως το 3, αυτό σημαίνει πως εξ αιτίας αυτών των επιπέδων του φωτεινού σώματος ενεργοποιήθηκαν οι κώδικες του DNA, και τα κύτταρα έχουν δεχθεί νέες κατευθύνσεις- διαταγές για την επεξεργασία της ενέργειας.

 

Από το 1989 , όλοι οι άνθρωποι εργάζονται με διαφορετικούς χρόνους και διαφορετική ένταση , στα φωτεινά τους σώματα. Τα πρώτα τρία επίπεδα είναι κατ´ υπεροχή φυσικής δομής. Από το 1992 , εξ αιτίας του νέου μαγνητικού πλέγματος, σε όλους τους ανθρώπους εδόθη η ισχύς για την πλήρη ανάπτυξη και εξέλιξη του φωτεινού σώματος. Τα επίπεδα από το 4 έως το 8 αφορούν τον εξαγνισμό του συναισθηματικού και νοητικού σώματος, και δηλαδή την ολοκλήρωση των αντιστοίχων προσωπικοτήτων ή όψεων της ψυχής πράγμα το οποίον επηρεάζει και το φυσικό σώμα.

 

Τα επίπεδα από το 7 έως το 10 , εκτός από τις ψυχικές όψεις – προσωπικότητες, ολοκληρώνονται επίσης και εκείνες της ανώτερης ψυχής.

 

Σε αυτό το σημείο είναι σπουδαίο να καταλάβουμε πως το φαινόμενο του φωτεινού σώματος δεν προχωρά ευθύγραμμα , δηλαδή δεν περνά από το 1ο επίπεδο στο 2ο , στο 3ο και πάει λέγοντας, αλλά εργάζεται ταυτόχρονα σε περισσότερα επίπεδα.

 

Κανένα σταθερό σχήμα!

 

Ολόκληρο το φαινόμενο της αλλαγής προκαλεί επομένως αλλαγές μεγάλης εμβέλειας στο φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό σώμα, δεδομένου πως η ανάπτυξη του φωτεινού σώματος συνδέεται με την προσαρμογή της συχνότητας του συναισθηματικού και νοητικού σώματος με εκείνη του πνευματικού και δηλαδή στο ψυχικό σώμα.

 

Ολόκληρη η ανθρωπότητα βρίσκεται επομένως μπροστά σε μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα. Σε γενικές γραμμές είναι σπουδαίο να γνωρίζουμε πως όχι όλοι οι άνθρωποι επεξεργάζονται τα ίδια προγράμματα με την ίδια συχνότητα. Υπάρχουν πολλές διαφορές σε ατομικό επίπεδο. Δεν υπάρχει ένα στάνταρ αλλαγής , αλλά μονάχα άτομα με διαφορετικά ψυχικά αρχέτυπα και προγράμματα ολοκλήρωσης, και δηλαδή αυτό που σε ένα άτομο παρουσιάζεται στην αρχή του φαινομένου μπορεί να παρουσιαστεί αντιθέτως σε ένα άλλο πιο αργά ή και καθόλου, αφού είμαστε πολυδιάστατοι και βρισκόμαστε σε διαφορετικά στάδια εξέλιξης και αφύπνισης.

 

Εξ αιτίας της αλλαγής σε γαλαξιακό ον, το φυσικό σώμα υπόκειται σε μεγάλο και ειδικό στρες : πρέπει να εξαγνισθεί και να καθαρισθεί από τους κρυστάλλους που αναφέραμε πιο πάνω , πρέπει να αλλάξει την δομή του και να επιταχύνει την δόνησή του , και όλα αυτά τα βιώνει.

 

Ζητώντας την ενέργεια και το φαινόμενο Μαχάτμα!

 

Όταν αισθανόμαστε εσωτερικά έτοιμοι να αρχίσουμε το φαινόμενο Μαχάτμα, αρκεί να το ζητήσουμε δια μέσω διαλογισμού εκφράζοντας φωνακτά την πρόθεση να ανοίξει η Καρδιά μας , να είμαστε υγιείς και να έλθουμε σε επαφή με την ψυχή. Μπορείτε να επαναλάβετε περισσότερες φορές εάν έχετε την αίσθηση πως δεν έχετε εισακουστεί.

 

Με αυτόν τον τρόπο ο οδηγός της ψυχής γνωρίζει πως σοβαρά ενδιαφερόμαστε. Σε μερικές περιπτώσεις , το φαινόμενο Μαχάτμα μπορεί επίσης να αρχίσει και χωρίς η προσωπικότητα του ΕΓΩ να το έχει ζητήσει. Αυτό εξαρτάται από την αποστολή που η ψυχή έχει αναλάβει για αυτή την συγκεκριμένη περίοδο της αλλαγής.

 

Σε κάθε περίπτωση , το άτομο που ενδιαφέρεται αντιλαμβάνεται πολύ γρήγορα πως το φαινόμενο έχει ήδη αρχίσει. Ένα σαφές χαρακτηριστικό είναι οι δυνατές ενέργειες που αρχίζουν να κυλάνε μέσα στο σώμα. Και οι εξωτερικές αλλαγές της ζωής που γρήγορα συμβαίνουν είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό. Ενεργειακές επαφές , που σημαίνει γνωριμίες, επαγγελματικές σχέσεις και παρόμοια, που προέρχονται από την παλιά ενεργειακή δομή, αμέσως διαλύονται εάν δεν αντιστοιχούν και δεν ταυτίζονται με την νέα μορφή ενέργειας. Σε αντάλλαγμα παρουσιάζονται νέες δυνατότητες εκμάθησης που μας βοηθούν να γνωρίσουμε την ψυχική μας δύναμη και τα εμπόδια που συσσωρεύονται για να διαλυθούν βαθμιαία.

 

Η προσεχτική παρατήρηση αυτού που αντικατοπτρίζει το περιβάλλον και τις αντίστοιχες αντιδράσεις , μας είναι πολύ χρήσιμες και μας βοηθούν. Κάθε φορά που μια κατάσταση μας προκαλεί μια αντίδραση άμυνας ( συναισθήματα και αισθήματα οποιουδήποτε γένους που δεν είναι ηρεμία, αγάπη, υπομονή, ανεκτικότητα ή άλλα χαρίσματα της καρδιάς) αυτό είναι σημάδι πως σε αυτή την περίπτωση υπάρχει κάτι που πρέπει να κοιτάξουμε πολύ καλά.

 

Για την εργασία με συνείδηση υπάρχουν, για αυτή την φάση αλλαγής, πολυάριθμες τεχνικές διαλογισμού, πραγματοποίησης, επιβεβαίωσης, οραματισμού που εφαρμόζονται σε ομάδες με πολύ μεγάλο καλό. Η ενέργεια των ομάδων είναι πάρα πολύ δυνατή και επαρκής από ότι η ατομική ενέργεια. Επίσης, η εργασία με την ομάδα ενώνει τα άτομα, δημιουργεί ατμόσφαιρα αλληλοϋποστήριξης, ενώ αυτοί που λαμβάνουν μέρος μπορούν να πάρουν μαθήματα από τα βιώματα των άλλων , αναγνωρίζοντας και ξεπερνώντας με τον καλύτερο τρόπο πολλά πράγματα.

 

Τα πιο συχνά συμπτώματα!

Ακολουθεί μια σύνθεση των συμπτωμάτων που παρουσιάζονται κατά την διάρκεια του φαινομένου της αλλαγής. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των συμπτωμάτων είναι προσωπική εμπειρία. Τις απαριθμώ γιατί πιστεύω πως θα καθησυχάσατε εάν γνωρίζετε το σκηνικό αυτών των σωματικών και πνευματικών φαινομένων – συμπτωμάτων, εις τρόπον τέτοιο για να μην φοβηθείτε πράγμα το οποίον θα έκανε πιο δύσκολο το φαινόμενο της αλλαγής.

 

Εν πρώτοις θα πρέπει να αφεθείτε και να δεχτείτε μια σειρά από καινούργιες εμπειρίες κατά την διάρκεια του ύπνου , γιατί κυρίως την νύχτα οι οδηγοί μας και οι πνευματικοί μας δάσκαλοι εργάζονται μαζί μας. Αυτό εκδηλώνεται , σε περιόδους που εναλλάσσονται, με μια αυξανόμενη δραστηριότητα ονείρων και διαφορετικών σχημάτων του ύπνου. Αϋπνία και διαταραχές του ύπνου μπορούν να εναλλάσσονται μια έντονη ανάγκη ύπνου. Το πρωί και κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να αισθανθούμε πολύ κουρασμένοι ή ακόμα και εξαντλημένοι.

 

Με το πέρασμα του χρόνου αρχίζουν φάσεις μεγάλης ζέστης όλο και περισσότερο αρχίζοντας από μεμονωμένα μέρη του σώματος.

 

Συχνά αρχίζουν από τις παλάμες των χεριών και τις πατούσες των ποδιών, αργότερα στα μπράτσα και τις γάμπες.

 

Με το πέρασμα του χρόνου αυτή η ζέστη επεκτείνεται σε ολόκληρο το σώμα και συχνά μπορεί να είναι και λίγο επώδυνο, παρόμοιο με τους ρευματισμούς των μυών και των αρθρώσεων.

 

Επίσης , μπορούν να εκδηλωθούν τα ακόλουθα συμπτώματα που διαφέρουν από άτομο σε άτομο :

– πυρετός χωρίς αιτία.

-γριπώδεις καταστάσεις.

-πόνοι στην καρδιακή περιοχή και διαταραχές του ρυθμού της καρδιάς, ταχυκαρδία , οξείς πόνοι και μικρής διάρκειας σε διάφορα μέρη του σώματος, πονοκέφαλοι που μερικές φορές μπορεί να είναι και πολύ δυνατοί και μακράς διάρκειας, πόνοι στον αυχένα, στον λαιμό και στις ωμοπλάτες.

– πίεση στο μέτωπο , ανάμεσα στα μάτια

-ναυτία και εμετός

-διάρροια , δυσκοίλια

-άλλες εντερικές διαταραχές

-ανεξήγητη αύξηση ή ελάττωση του σωματικού βάρους, ασυνήθη αίσθηση πείνας , αύξηση της οξύτητας στο στόμα, υπερευαισθησία στο φως και στους θορύβους

– ζαλάδες, αίσθηση ταλάντωσης, διαταραχές της όρασης.

-φαγούρα του δέρματος

-αίσθηση μουδιάσματος του προσώπου

-μουδιάσματα σε διάφορα μέρη του σώματος

– ακουστικά σφυρίγματα με διάφορους τόνους, υψηλούς ή χαμηλούς

-άκουσμα φωνών

– το γύρω περιβάλλον φαίνεται να τρέμει και κάποια ακίνητα αντικείμενα φαίνονται να ταλαντεύονται ή να κινούνται.

-οράματα εξωπραγματικά , βλέπουμε πρόσωπα και εικόνες, ολόκληρα φιλμ ή μικρές σκηνές εξωπραγματικές

-διαταραχές της μνήμης και της σκέψης
(εάν εργαζόμαστε έντονα στα επίπεδα 8 και 9 αυτές οι διαταραχές μπορεί να είναι περισσότερο έντονες)

-διαταραχές των ηλεκτρικών συσκευών με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή.

-αίσθηση χασίματος της προσωπικότητάς μας, αίσθηση τηλεπαθητικής επικοινωνίας, παράξενες εξωπραγματικές αισθήσεις μέχρι την αίσθηση πως είμαστε κυριευμένοι από πνεύματα.

 

Πως μπορούμε να βοηθηθούμε!

 

Κατά την διάρκεια αυτού του φαινομένου της αλλαγής, το σύστημά μας των τεσσάρων σωμάτων πρέπει επομένως να εμπλουτισθεί με ένα εκτενές πρόγραμμα : πρέπει να απελευθερωθούν από κρυστάλλους, πρέπει να αναδομηθούν και να επιταχύνουν τις δονήσεις, έχουμε επομένως την βοήθεια της νέας πλανητικής ενέργειας καθώς επίσης και ένα πολύ μεγάλο αριθμό βοηθών και ειδικών ολοκλήρου του σύμπαντος. Χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αυτό το φαινόμενο.

 

Και εμείς όμως πρέπει να βοηθήσουμε ενεργά αυτό το φαινόμενο, με την σταθερή απόφαση να απαλλαγούμε από τα εμπόδια για να εξαλείψουμε τα μπλοκαρίσματα. Για αυτό η εργασία με το συναισθηματικό και νοητικό σώμα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Αλλά εργαζόμενοι και με το φυσικό μας σώμα μπορούμε να διευκολύνουμε αυτό το φαινόμενο.

 

Σε περίπτωση πόνων και άλλων διαταραχών σωματικών και ψυχικών η καλύτερη βοήθεια είναι η ηρεμία, η γαλήνη, η αποδοχή του φαινομένου. Αυτή η στάση είναι πιο εύκολη όσο καλύτερα γνωρίζουμε τα φαινόμενα και ότι υπάρχει στο παρασκήνιο.

 

Ζητήστε μια ανάπαυλα!

 

Υπάρχουν όμως και άλλα βοηθητικά μέσα : μια ιδιαίτερη επαρκής μέθοδος είναι η εκφώνηση φωνακτά προθέσεων , αισθημάτων και σκέψεων , και αυτό σε επικοινωνία και συνεργασία με τους ψυχικούς μας οδηγούς και τους πνευματικούς μας δασκάλους. Για παράδειγμα , μπορούμε να ζητήσουμε χωρίς αμφιβολία μια ανάπαυλα κατά την διάρκεια αυτού του φαινομένου ή την ελάττωση των πόνων ή μπορούμε επίσης να κάνουμε ερωτήσεις στις οποίες θέλουμε μια απάντηση, ανάλογα με τις δυνατότητες τις ήδη υπάρχουσες.

 

Μια μέθοδο εργασίας πολύ επαρκή είναι εκείνη να χρησιμοποιήσουμε τα ονομαζόμενα μάντρας, δηλαδή φωνητικές δονήσεις συμβόλων. Vywamus έδωσε στους ανθρώπους το 1990 μια σειρά από μάντρας πολύ δυνατά που προέρχονται από μια πολύ αρχαία γλώσσα που χρησιμοποιήσαμε στην Ατλαντίδα και ακόμη πιο πριν.
Ας αφήσουμε την ψυχή μας να μας καθοδηγήσει.

 

Καλό θα είναι και τακτικοί εσωτερικοί καθαρισμοί του οργανισμού, όπως νηστεία με βάση αφεψήματα και χυμούς ή άλλες αποτοξινωτκές δίαιτες και θεραπείες, πολύ σπουδαίο είναι να πίνουμε πολύ νερό ως επί το πλείστον καθαρό.

 

Επίσης είναι μεγάλης βοήθειας να κάνουμε συχνά ντους ,μπάνιο και υδρομασάζ που μας βοηθούν να αποβάλλουμε τις λεγόμενες τοξίνες της αλλαγής.

 

Επίσης προτείνονται όλες οι ενεργειακές θεραπείες που βοηθούν την ροή της ενέργειας στο σώμα και βοηθούν τα ψυχικά φαινόμενα.

 

Άλλο τόσο μπορούμε να πούμε και για τις ελαφριές αθλητικές δραστηριότητες, όπως το κολύμπι, οι βόλτες στην φύση για μια καλύτερη οξυγόνωση.

 

Ως επί το πλείστον χορτοφάγοι!

 

Για όσον αφορά την διατροφή δεν υπάρχουν στάνταρ συμβουλές : αυτό που κάνει καλό σε ένα μπορεί να μην κάνει στον άλλο. Για πολλούς συμβουλεύουμε να δώσετε προτεραιότητα στα χορταρικά που δονούνται σε ένα ενεργειακό επίπεδο πιο ψηλό από ότι το ζωικό βασίλειο και εκείνο του ανθρώπου. Εντούτοις , τα άτομα που δεν πατάνε καλά πάνω στην γη θα μπορούσαν κάπου – κάπου να τρώνε και λίγο κρέας.

 

Σε αυτή την περίοδο της αλλαγής , το ενδοκρινές σύστημα και το νευρικό σύστημα βρίσκονται κάτω από μεγάλο στρες και για αυτό θα πρέπει να αποφεύγονται η νικοτίνη, η καφεΐνη και η κατανάλωση αλκοόλ.

 

Όποιος για οποιοδήποτε λόγο ή αιτία δεν μπορεί να ακολουθήσει την μια ή την άλλη συμβουλή ας μην φοβάται, ακόμη και τα εμπόδια έχουν τον σκοπό τους και τον λόγο τους και η ψυχή η ίδια θα προβλέψει εις το να εξαφανιστούν αυτά τα εμπόδια όταν θα είναι αναγκαίο.
Αφήστε τους εαυτούς σας να καθοδηγηθεί από την σοφία του σώματός σας και από την διαίσθησή σας.

 

 

Πηγή:

«ΤΟ ΣΩΜΑ ΦΩΤΟΣ» «ΙL CORPO DI LUCE»
της Reindjen Anselmi