Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ!

Ανώνυμο άρθρο, διαδόθηκε από τον Peter Farley

 

http://www.4truthseekers.org/about_us.php

 

Αυτή την βδομάδα το Πνεύμα με προσκάλεσε να μιλήσω για τις αλλαγές της Γαίας και το πώς θα μας επηρεάσουν. Τα πάντα εντείνονται και όλοι μας , σε διαφορετικά επίπεδα και με διαφορετικό τρόπο, εμπλεκόμαστε και επηρεαζόμαστε. Είναι πολύ σπουδαίο να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει . Δεν είστε μόνοι και υπάρχει κάποιος που σας στηρίζει . Λόγω του ότι ο καθένας από εμάς έχει διαφορετική ευαισθησία στις ενέργειες, θα βιώσετε αυτή την αυξημένη ένταση με διαφορετικούς τρόπους. Όλοι μας θα βιώσουμε αυτές τις ενέργειες , αυτό που αλλάζει είναι ο βαθμός εμπειρίας και συνειδητότητας του φαινομένου, ένα φαινόμενο που επιταχύνθηκε πολύ γρήγορα και έντονα τους τελευταίους έξι μήνες και που θα κορυφωθεί στις αρχές του Φεβρουαρίου.

 

Ο καθένας από εμάς και κάθε έμβιο ον αισθάνεται, στο κυτταρικό επίπεδο, πως η ενέργεια γύρω από την Γαία εντείνεται και γίνεται πιο δυνατή. Βρισκόμαστε προ των πυλών του επαναπατρισμού. Η Πλανητική Συνειδητότητα που αφυπνίζεται και όλοι εκείνοι που είναι ήδη έτοιμοι , αφυπνίζονται πολύ γρήγορα γιατί υπάρχει ανάγκη από αυτούς για να βοηθήσουν τους άλλους σε αυτό το φαινόμενο της αλλαγής και της μεταμόρφωσης.

Ένα παράδειγμα: ο σεισμός στο Seattle ,Ουάσιγκτον. Την προηγούμενη ημέρα του σεισμού αισθάνθηκα μια μεγάλη υπόγεια ενέργεια που διαπερνούσε όλο το σώμα μου. Είχα την αίσθηση πως ήθελα να βγω από το σώμα μου. Αισθανόμουν πως μέσα μου κάτι « έβραζε» , συνέβαινε κάτι «υπό κατασκευή». Είπα στην σύντροφό μου ότι είχα την αίσθηση πως θα συμβεί κάποιος σεισμός μέσα στις επόμενες 24 ώρες.. Όταν άκουσα για τον σεισμό στο Seattle , έβαλα όλα μαζί τα κομμάτια του πάζλ και κατάλαβα πως αισθανόμουν μέσα μου αυτό που η Γαία αισθανόταν , μια πίεση και ένα κύμα που μεγάλωνε όπως συνέβαινε μέσα στην Γαία. Άλλα άτομα αισθάνθηκαν μέσα τους ένα ανεξήγητο έντονο «άγχος» 24 ώρες πριν τον σεισμό. Τα συναισθήματα αυτά ήταν διάφορα , από ένα ελαφρύ άγχος μέχρι σε έντονες κρίσεις πανικού.

 

Ότι συμβαίνει τόσο στο φυσικό επίπεδο όσο και στο συναισθηματικό , δεν είναι αποκλειστικά «δικό σας» θέμα. Ο σεισμός τον οποίο προανέφερα είναι ένα παράδειγμα για το πώς η Ενέργεια της Γαίας μας επηρεάζει όλους.

Η ακόλουθη λίστα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις αλλαγές που βιώνετε ή που θα βιώσετε :
1. Έρχονται στην επιφάνεια διάφορες συγκινήσεις, αισθανόμαστε περισσότερο ευαίσθητοι, ευέξαπτοι και ευσυγκίνητοι. Αυτό συμβαίνει γιατί ξεκαθαρίζονται διάφορα ενεργειακά μπλοκαρίσματα που μας έχουν κρατήσει μέχρι τώρα σε μια κατάσταση διαχωρισμού( διάφορα περιοριστικά πιστεύω, πεποιθήσεις, αρχέτυπα, πρότυπα και άλλα). Ενώ παλιά χρειαζόταν εβδομάδες, μήνες και χρόνια για να γίνει αυτό το ενεργειακό ξεκαθάρισμα και ξεμπλοκάρισμα, τώρα γίνεται μέσα σε λίγες ημέρες ή και ώρες ακόμα. Μπορείτε να αισθανθείτε πολύ συχνά πάνω στην «κόψη του ξυραφιού» χωρίς να γνωρίζετε το γιατί. Ο ενεργειακός καθαρισμός μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους : κλάμα, γέλιο, να αισθανθείτε φόβο ή χαρά, χωρίς να έχετε την παραμικρή ιδέα του τι συμβαίνει και ποια είναι η αιτία. Δεν χρειάζεται να την γνωρίζετε. Καλύτερα είναι να αφήσετε την ενέργεια ελεύθερη να διαλύσει τα μπλοκαρίσματα και να αποστασιοποιηθείτε.

 

2.Πολύ συχνά αισθανόμαστε αλλαγές της διάθεσής μας , με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε εκτός ελέγχου και ευαίσθητοι. Αυτό γιατί η ψυχή μας προσπαθεί να βρει την ισορροπία της, και για να γίνει αυτό ο καθένας μας πρέπει να περάσει μέσα από τα άκρα πολικότητα/δυαδικότητα, για να καθαρίσει και να εξισορροπήσει το κάρμα που βαραίνει την ψυχή μας σε αυτή την ζωή. Πιο εύκολα θα πάρετε τα μαθήματά σας. Η ψυχή θα έλξει το κάθε τι επάνω της και δια μέσου αυτής θα επαναφέρει την ισορροπία στο ενεργειακό της πεδίο , γιατί μόνο τότε θα επανασυνδεθεί με το ΟΛΟΝ.

 

3.Όλο και περισσότερα άτομα θα νοιώσουν «ψυχικές» ή διαισθητικές εμπειρίες , ενώ το σώμα γίνεται όλο και πιο ευαίσθητο. Τα άτομα που έχουν ευαίσθητο νευρικό σύστημα θα ζήσουν στιγμές πολύ δύσκολες γιατί η ψυχολογία τους θα αφήσει να περάσουν περισσότερες αισθήσεις. Η ολοκλήρωση θα πρέπει να γίνει όλο και πιο γρήγορα για να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε. Λόγω των πολλών υπεραισθησιακών εμπειριών θα αισθανθούμε σύγχυση και φόβο απέναντι σε κάποια φαινόμενα που κατά βάθος δεν καταλαβαίνουμε.

Καίγονται και απελευθερώνονται οι φόβοι του παρελθόντος καθώς επίσης και συγγενικοί, κοινωνικοί και θρησκευτικοί δεσμοί, πιστεύω και πεποιθήσεις.

 

Μετάβαση στη σελίδα